Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Wolfsburg İddaa Tahmini 10.03.2024

İddaa fikstüründe 10 Mart Pazar akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bayer Leverkusen ile Wolfsburg karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, saat 21:30’da sahne alıyor.

intobet, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.34, beraberliğe 5.38, Wolfsburg galibiyetine ise 9.03 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.83, KGYOK 1.95 oran kazandırıyor.

Bayer Leverkusen Şampiyonluğa Yürüyor

Almanya Bundesliga ve UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezon Bayer Leverkusen fırtınası esmeye devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi A Grubu’ndan namağlup lider çıkmayı başaran Xabi Alonso ve öğrencileri, Son 16 Turu’nda ise Karabağ karşısına çıktı. İlk maçı deplasmanda oynayan ev sahibi, sahaya rotasyonlu bir kadroyla çıktı. Yıldızlarının yokluğunda 2-0 geriye düşen Bayer Leverkusen, Frimpong, Xaka, Patrik Schick ve Wirtz’in oyuna girmesiyle birlikte, skoru 2-2’ye getirmeyi başardı ve bu sezon 3 kulvarda birden yoluna namağlup devam etti. Almanya Bundesliga’da 5 haftadır kazanan, 24 haftadan ise 64 puan toplamayı başaran ev sahibi, bitime 10 hafta kala en yakın rakibinin 10 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Xabi Alonso ve öğrencileri, yoğun fikstüre rağmen 3 kulvarda birden sergilediği futbolla, güven vermeye devam ediyor. Bayer Leverkusen bu hafta iç sahada kazanarak, şampiyonluk yolunda bir adım daha atmak istiyor.

Wolfsburg Galibiyeti Unuttu

Almanya Bundesliga’nın 25. haftasında lider Bayer Leverkusen’e deplasmanda konuk olacak olan Wolfsburg, son 9 haftada maç kazanamadı ve Almanya Bundesliga’da bitime 10 hafta kala küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Geçen hafta iç sahada Stuttgart engeline takılan ve sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılan Wolfburg, özellikle sezonun ikinci yarısıyla birlikte, savunmada önemli zafiyetler gösterdi. Son 9 haftalık fikstürü 6 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekibin, düşme hattıyla arasındaki puan farkı 8’e kadar indi. Bu hafta lider karşısında kabusa son vermek isteyen Wolfsburg, savunma zafiyetleriyle dikkat çekerken, bu hafta ligin en golcü takımına karşı galibiyet arayacak. Güven vermekten çok uzak kalan Niko Kovac ve öğrencileri, deplasmandan puan çıkarmak adına umut vermedi.

Bayer Leverkusen – Wolfsburg Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leverkusen takımında Arthur, Victor Boniface’in sakatlıkları devam ediyor. Jeremie Frimpong ise kart cezalısı. Wolfsburg cephesinde ise Jakub Kaminski sakatlığı devam ederken, Joakim Maehle ise kart cezalısı.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Piero Hincapie, Jonathan Tah, Josip Stanisic, Edmond Tapsoba, Alejandro Grimaldo, Amine Adli, Florian Wirtz, Robert Andrich, Granit Xhaka, Nathan Tella.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Pavao Pervan, Rogerio, Maxence Lacroix, Moritz Jenz, Yannick Gerhardt, Kevin Paredes, Lovro Majer, Jonas Older Wind, Mattias Svanberg, Kevin Behrens, Maxi Arnold.

İddaa Tahmini

Bayer Leverkusen hafta içi UEFA Avrupa Ligi’nde bizlere yıldızlarının sahada olduğunda neler yapabileceğini bir kez daha gösterdi. Bundesliga’da yoluna namağlup lider olarak devam eden Bayer Leverkusen, iç sahada Wolfsburg engelini zorlanmadan geçecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.50

intobet Oranı: H1, Oran 1.89

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen lige damga vurmaya devam ediyor. Wolfsburg’a karşı iç sahada rahat bir galibiyet alan Xabi Alonso ve öğrencileri, namağlup performans grafiğine bir hafta daha devam etmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.