Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bochum Freiburg Maç Tahmini 10.03.2024

Bochum taraftarı önünde Freiburg‘u konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 25. hafta mücadelesi, 10 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alırken, beIN SPORTS 4, tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Bochum galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.56, Freiburg galibiyetine ise 3.08 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.00, beraberliğe 3.16, konuk ekibe ise 2.66 oran veriyor.

Bochum Tehlike Hattında

Bochum, Almanya Bundesliga’nın son 2 haftasında ağır darbeler aldı. Mönchengladbach deplasmanından 5-2’lik mağlubiyetle dönen ev sahibi, geçtiğimiz hafta taraftarı önünde ağırladığı Leipzig karşısında ise 4-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Son 2 haftada kalesini 9 gole kapatmayı başaramayan Thomas Letsch ve öğrencileri, 24 haftanın 19’unda puan kaybetti. Sezonun son 10 haftasına girilirken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Bochum, küme düşme hattının en yakın rakibi olarak yoluna devam ediyor. Küme düşme hattıyla arasında sadece 8 puan fark bulunan ve son 2 haftada ligin en zayıf savunma performanslarından birini ortaya koyan ev sahibi, bu hafta Freiburg karşısına çıkıyor. Sezonun ilk yarısında konuk oldukları Freiburg deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle döndüklerini belirtelim.

Freiburg Toparlanma Sinyalleri Verdi

Almanya Bundesliga’da 6 haftadır puan kayıplarına çare bulamayan Freiburg, geçen hafta aldığı 2-2’lik Bayern Münih beraberliğiyle, toparlanma sinyalleri verdi. Christian Streich ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda ise hafta içi West Ham engelini 1-0’lık galibiyetle geçmeyi başardı. Çeyrek Final yolunda kritik bir galibiyete imza atan konuk ekip, Almanya Bundesliga’da ise 6 haftadır puan kaybediyor. 4 mağlubiyet, 2 beraberlikle üst sıralardan uzaklaşan Freiburg, bitime 10 hafta kala 30 puanla 9. sırada yer alıyor. Bayern Münih’e karşı mağlubiyetten son dakika golüyle kurtulmayı başarmasına rağmen, konuk ekip hem Bayern Münih hem de West Ham karşısında sergilediği dirençli futbol ve aldığı sonuçlarla, toparlanmak adına umut verdi.

Bochum – Freiburg Maç Bilgileri

Bochum – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ruhr Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bochum cephesinde Niclas Thiede, Mohammed Tolba, Matus Bero, Patrick Osterhage, Antwi-Adjei’nin sakatlıkları devam ederken, Broni Kwarteng ise kart cezalısı. Freiburg takımında Philipp Lienhart, Kenneth Schmidt ve Daniel-Kofi Kyereh’in sakatlıkları devam ediyor.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Bernardo, Tim Oermann, Ivan Ordets, Keven Schlotterbeck, Kevin Stöger, Anthony Losilla, Maximilian Wittek, Noah Loosli, Moritz Broschinski, Takuma Asano.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Noah Atubolu, Kiliann Sildillia, Manuel Gulde, Jordy Makengo, Lukas Kübler, Maximilian Eggestein, Roland Sallai, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Michael Gregoritsch, Lucas Höler.

İddaa Tahmini

Freiburg, Almanya Bundesliga’da 6 haftadır kazanamıyor. Son hafta Bayern Münih’ten alınan 1 puan ve sergilenen futbol güven tazelerken, hafta içi UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında, West Ham’a karşı galip geldiler. Son 2 maçta sergilenen futbolun ardından, Freiburg bu hafta Bochum karşısında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.66

intobet Oranı: MS 2, Oran 3.08

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, kazanan Freiburg oldu. Haftalardır puan kayıplarına çare arayan Freiburg, Bochum deplasmanından 3 puanla dönmeyi başardı. Kazananları tebrik ederiz.