Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Eintracht Frankfurt Hoffenheim İddaa Tahmini 10.03.2024

10 Mart Pazar akşamı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Eintracht Frankfurt ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek.

Bets10, Eintracht Frankfurt galibiyetine 2.06, beraberliğe 3.97, Hoffenheim galibiyetine ise 3.29 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.57, 2.5 Alt 2.48 oran kazandırıyor.

Frankfurt Toparlanmayı Başardı

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nden elenmenin ardından Eintracht Frankfurt, tamamen Almanya Bundesliga’ya odaklandı. Geçtiğimiz hafta Heidenheim deplasmanında 2-1’lik galibiyetle önemli bir zafer elde eden Dino Toppmöller ve ekibi, 4 haftalık bir aradan sonra galip gelmeyi başardı. Son 9 haftalık lig fikstüründe sadece Köln deplasmanından mağlubiyetle dönmelerine karşın, son haftalarda kolay maç kaybetmediler. 24 haftalık lig maratonunda 37 puan toplayan ve 6. sırada yer alan ev sahibi ekip, üst sıraları zorlamaya devam ediyor. 24 maçta 38 gol atan Frankfurt, kalesinde ise 31 gol gördü. Sezonun ilk yarısında Hoffenheim’i deplasmanda 3-1 yenerek geçen Frankfurt, bu kez kendi sahasında Hoffenheim’a üstünlük kurmak istiyor. Avrupa vedasının ardından Dino Toppmöller ve oyuncularının formda bir görüntü sergilediğini söyleyebiliriz.

Hoffenheim Vites Yükseltti

Hoffenheim, Almanya Bundesliga’nın 24. haftasında kazanmaya devam etti. İç sahada Werder Bremen’i ağırlayan konuk ekip, karşılaşmadan 3 puanı 2-1’lik skorla aldı. Konuk ekip, Almanya Bundesliga’nın son haftalarında yükselişe geçen takımlardan birisi oldu. Pellegrino Matarazzo ve ekibi, 9 hafta boyunca galibiyet alamadı ve 9 maçlık periyodu 5 mağlubiyet, 4 beraberlikle tamamladı. Üst sıralardan giderek uzaklaşmaya başlayan konuk ekip, Dortmund deplasmanında aldığı 3-2’lik zaferle bir çıkış yakaladı. Geçtiğimiz hafta Werder Bremen’i 2-1 mağlup ederek galibiyet serisini sürdüren Hoffenheim, bitime 10 hafta kala 33 puanla ligde 7. sıraya yükseldi. Hoffenheim, sezon boyunca çıktığı 24 maçın 22’sinde rakip fileleri havalandırarak etkili bir hücum performansı sergiledi. Ancak sezon boyunca savunmada gösterdiği zayıflıklar, 24 haftanın 15’inde puan kaybetmelerine sebep oldu.

Frankfurt – Hoffenheim Maç Bilgileri

Frankfurt – Hoffenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt takımında Sebastian Rode, Ellyes Skhiri, Matteo Bahoya ve Sasa Kalajdzic’in sakatlıkları devam ediyor. Hoffenheim’da ise Mergim Berisha, Dennis Geiger, Robert Skov, Marco John, Grischa Prömel ve Kevin Akpoguma’nın sakatlıkları devam ediyor. Kaderabek ve Marius Bülter ise kart cezalısı.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Jens Grahl, Ansgar Knauff, Lucas Melo, William Pacho, Paxten Aaronson, Kristijan Jakic, Donny van de Beek, Eric Dina, Aurelio Buta, Mario Götze, Jessic Ngankam.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Ozan Kabak, Stanley Nsoki, Finn Ole Becker, Bambase Conte, Maximilian Beier, Umut Tohumcu, Wout Weghorst, Ihlas Bebou, Tom Bischof, Florian Grillitsch.

İddaa Tahmini

İki takımda bitime 10 hafta kala, üst sıra yarışının içerisinde kalmaya devam etti. Puan kayıplarına son vererek, yükselişe geçtiklerini söyleyelim. İki takımında bu hafta galibiyet hedefiyle sahaya çıkacağını ve karşılaşmada skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.37

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, Frankfurt fırsatları iyi değerlendirdi ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Ev sahibi mücadeleyi 9 kişiyle tamamlamak zorunda kalan Hoffenheim karşısında, 3 golle galip geldi. Kazananları tebrik ederiz.