İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lecce Hellas Verona Maç Tahmini 10.03.2024

10 Mart Pazar günü Türkiye saati ile 14:30’da sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi‘nin 28. hafta mücadelesinde, Lecce ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı ise S Sport Plus ve S Sport 2.

Betelli, Lecce galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.30, Hellas Verona galibiyetine ise 3.40 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.80 oran kazandırıyor.

Lecce Çok Formsuz

İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Lecce’nin, küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye kadar indi. Kötü gidişata çare arayan Roberto D’Aversa ve öğrencileri, Bologna, Torino ve İnter karşısında aldığı mağlubiyetlerin ardından, geçtiğimiz hafta Frosinone ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Son 4 maçta 1 gole imza atan ve hücum performansıyla sınıfta kalan Lecce, kalesinde ise tam 11 gole engel olamadı. Son haftaların zayıf halkaları arasında yer alan ev sahibi, sezonun ikinci yarısına son derece kötü bir başlangıç yaptı. Lecce son 11 haftalık fikstürün ise 10’unda puan kaybetti. Üst üste alınan kötü sonuçların ardından, teknik adam Roberto D’Aversa’nın tahtı sallanmaya başladı. Lecce bu hafta sahasında Hellas Verona’ya karşı galibiyet arayacak.

Hellas Verona’dan Önemli Adım

Son 6 maçta yaşanan puan kayıplarına son veren Hellas Verona, en yakın rakibine karşı kötü gidişata son verdi. 27 haftayı 5 galibiyet, 8 beraberlik ve 14 mağlubiyetle tamamlayan konuk ekip, rakip filelere 24 gol atarken, kendi kalesinde ise 36 gol gördü. Marco Baroni yönetimindeki Hellas Verona, küme düşme tehdidiyle karşı karşıya. Bitime 11 hafta kala, küme düşme hattıyla arasında sadece averaj farkı bulunuyor. Hellas Verona, geçen hafta İtalya Serie A Ligi’nde ligde kalmak için önemli bir adım attı. Yaşadığı zor günlerin ardından, geçtiğimiz hafta evinde Sassuolo’yu ağırladı. Karol Swiderski’nin ikinci yarıda attığı golle 3 puanı hanesine yazdıran Hellas Verona, Sassuolo’yu mağlup ederek küme düşme hattının üzerinde kalmaya devam etti. Konuk ekip bu kez bir diğer yakın rakibi Lecce’yi mağlup etmek istiyor.

Lecce – Hellas Verona Maç Bilgileri

Lecce – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Via Del Mare Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lecce’de Federico Brancolini ve Mohamed Kaba’nın sakatlıkları devam ediyor. Hellas Verona’da ise Pawel Dawidowicz kart cezası devam ederken, Juan Cruz’un ise sakatlığı bulunuyor.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Lorenzo Venuti, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Federico Baschirotto, Giuseppe Pezzella, Youssef Maleh, Espeto, Roberto Piccoli, Nikola Krstovic, Gabriel Strefezza.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Giangiacomo Magnani, Diego Coppola, Juan Cabal, Michael Folorunsho, Jackson Tchatchoua, Ondrej Duda, Darko Lazovic, Suat Serdar, Tijanni Noslin, Karol Swiderski.

İddaa Tahmini

Küme düşme tehlikesi son 11 haftaya girildiğinde devam eden Lecce ve Hellas Verona, galibiyet için sahaya çıkıyor. Düşme hattıyla arsında 3 puandan daha az fark bulanan iki takımda, galibiyete ihtiyacı olan mücadelede, karşılıklı goller bulacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.79

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Michael Folorunsho attı, İtalya Serie A Ligi’nde küme düşme tehlikesini yakından hisseden Hellas Verona, haftayı 3 puanla kapattı. Konuk ekip en yakın rakiplerinden Lecce’yi mağlup etmeyi başardı.