İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Empoli İddaa Tahmini 10.03.2024

10 Mart Pazar akşamı S Sport Plus, S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak mücadelede, Milan ile Empoli karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi mücadelesine, Giuseppe Meazza ev sahipliği yapacak.

Rexbet, Milan galibiyetine 1.46, beraberliğe 4.65, Empoli galibiyetine ise 7.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.74, 2.5 Alt 2.09 oran kazandırıyor.

Milan’da Moraller Yüksek

Milan, UEFA Avrupa Ligi’nde Çeyrek Final kapısını araladı. Stefano Pioli  ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nda Milan, ilk maçta Rennes’i 3-0 mağlup ederek avantaj elde etmişti. Rövanşta alınan mağlubiyete rağmen, ilk maçtan aldığı farklı galibiyetin avantajıyla turu geçmeyi başaran Milan, bu kez ilk maçta Slavia Prag’a karşı iç sahada 4-2’lik galibiyete imza attı ve tur için büyük bir avantaj sağladı. İtalya Serie A Ligi’ne moralli dönen ev sahibi, İtalya Serie A Ligi’nin son haftasında ise Lazio derbisine çıkarken, deplasmandan 1-0’lık galibiyetle döndü. Son 12 haftada oynadığı maçlarda 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden ev sahibi takım, bu başarılı performansıyla toplamda 56 puanla ligin 3. sırasına yükseldi. Milan galibiyetlerine bu hafta Empoli karşısında devam etmek istiyor.

Empoli Evinde Kaybetti

Empoli, son haftalarda İtalya Serie A Ligi’nde önemli bir çıkış sergilemişti ancak geçtiğimiz hafta evinde Cagliari’ye karşı aldığı 1-0’lık mağlubiyetle bu çıkışına ara vermek zorunda kaldı. Davide Nicola’nın takım üzerindeki etkisi belirgin bir şekilde görülmüştü. Özellikle Sassuolo deplasmanında alınan 3-2’lik galibiyet, takımın moralini yüskseltti. Ancak Cagliari maçında alınan yenilgi, bu çıkışı durdurdu. Son 6 haftada namağlup bir performans sergileyen Empoli, bu süreçte 3 galibiyet ve 3 beraberlik elde etmişti. 26 hafta sonunda 25 puana ulaşarak düşme hattıyla arasındaki farkı 5’e çıkaran takım, ligde uzun bir aradan sonra rahat nefes almıştı. Ancak Cagliari mağlubiyeti sonrasında Empoli, tekrar küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Bu hafta zorlu Milan deplasmanında yeniden yükselişe geçmek istiyorlar.

Milan – Empoli Maç Bilgileri

Milan – Empoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan’da Pobega’nın sakatlığı devam ederken, Florenzi ve Rafael Leao ise kart cezalısı. Empoli cephesinde ise Alberto Grassi’nin sakatlığı devam ediyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Simon Kjaer, Theo Hernandez, Matteo Gabbia, Davide Calabria, Yacine Adli, Ismael Bennacer, Christian Pulisic, Ruben Loftus-Cheek, Luka Jovic, Olivier Giroud.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Elia Caprile, Sebastiano Luperto, Bartosz Bereszynski, Ardian Ismajli,Alberto Grassi, Youssef Maleh, Liberato Cacace, Szymon Zurkowski, Nicolo Cambiaghi, Alberto Cerri, Emanuel Gyasi.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde zirve takibini bırakmayan, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Çeyrek Final kapısını aralayan Milan, son haftalarda formda. Ev sahibinin taraftarı önünde hata yapmayacağını ve galibiyetlerine Empoli karşısında devam edeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.28

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.46

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan taraftarı önünde hata yapmadı. Stefano Pioli ve öğrencileri, son haftalarda iki kulvarda birden etkili olmayı başarırken, Avrupa dönüşü iç sahada Empoli engelini kayıpsız geçti. Skoru belirleyen isim 41. dakikada Christian Pulisic oldu. Kazananları tebrik ederiz.