İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Juventus Atalanta İddaa Tahmini 10.03.2024

Juventus evinde Atalanta‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin derbi maçı, 10 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlıyor. Dev maçın yayın ekranı ise S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, Juventus galibiyetine 2.32, beraberliğe 3.40, Atalanta galibiyetine ise 3.20 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.85, KGYOK 1.92 oran kazandırıyor.

Juventus Yarıştan Kopmak Üzere

Juventus, Serie A’daki şampiyonluk iddiasını sürdürmekte zorlanıyor. Zirveyle arasındaki puan farkını korumakta zorlanan Juventus, Frosinone’yi 3-2 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti. Ancak son dakikada gelen golle alınan bu zafer, şampiyonluk yarışına tutunmaları için yeterli olmadı. Dusan Vlahovic’in 2 golle parladığı maçta Juventus, zorlu bir sınavı başarıyla atlattı. Ancak takımın yaşadığı sakatlık sorunları, takımı olumsuz etkiliyor. Son haftalarda galibiyet almakta zorlanan Juventus, Napoli deplasmanında puan kayıplarına geri döndü. Derbiden 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan ev sahibinin, bitime 11 hafta kala zirveyle puan farkı 15’e kadar yükseldi. Juventus, şampiyonluk umutlarını sürdürmek için önümüzdeki maçlarda en iyi performansını ortaya koymak zorunda. Bu hafta taraftarı önünde Atalanta’yı konuk edecek olan Allegri ve öğrencilerinde, hedef 3 puan. Ev sahibi son haftalarda kalesini gole kapatmakta zorlanırken, son 6 maçta 9 gol yedi.

Atalanta 2 Haftadır Mağlup

UEFA Avrupa Ligi D Grubu’ndan lider çıkan Atalanta, 6 maçta 4 galibiyet ve 2 beraberlikle 14 puan topladı. Gian Piero Gasperini’nin önderliğindeki konuk ekip, Sporting CP, Sturm Graz ve Rakow’u yenerek Son 16 Turu’na yükseldi. Son 16 Turu’nun ilk maçında Portekiz deplasmanında Sporting CP ile karşılaşan Atalanta, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılarak avantajı ele aldı. 1-0 geriden gelerek beraberliği yakalayan ve maç boyunca topa daha fazla hakim olan ve daha net pozisyonlar yakalayan Atalanta, rövanş öncesinde olumlu sinyaller verdi. Konuk ekip Serie A Ligi’nde ise 2 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamıyor. Son 2 haftada İnter ve Bologna engellerine takılan Gasperini ve öğrencileri, 8 maçlık yenilmezlik serisiyle dikkat çekerken, son 2 haftada yakın rakiplerinden puan alamadı. 6. sırada yer alan Atalanta, bitime 11 hafta kala Şampiyonlar Ligi potasını hedefliyor.

Juventus – Atalanta Maç Bilgileri

Juventus – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Juventus takımında Mattia Perin, De Sciglio, Carlos Alcaraz, Rabiot, Mckennie’nin sakatlıkları devam ederken, Pogba, Fagioli ve Dusan Vlahovic kart cezalısı. Atalanta’da ise Emil Holm kart cezalısı.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Federico Gatti, Bremer, Alex Sandro, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Federico Chiesa, Andrea Cambiaso, Fabio Miretti, Arkadiusz Milik, Kenan Yıldız.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Carnesecchi, Matteo Ruggeri, Berat Djimsiti, Sead Kolasinac, Ademola Lookman, Giorgio Scalvini, Charles De Ketelaere, Mario Pasalic, Marten de Roon, Teun Koopmeiners, Gianluca Scamacca.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde zirvenin en yakın takipçisi Juventus’un, yarışta kalmak için galibiyete ihtiyacı var. Son haftalarda hata kredisini fazlasıyla dolduran JUVE, Avrupa’dan yorgun dönen Atalanta karşısında ya tamam ya devam maçına çıkıyor. Ev sahibinin iç sahada kazanacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.01

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.32

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda dev maçta üstünlüklerini koruyamadı. Juventus 1-0 geriden gelerek 2-1’lik üstünlüğü yakalarken, Atalanta deplasmanda skoru eşitledi ve şampiyonluk yarışındaki rakibinden 1 puanı almayı başardı. Juventus ise şampiyonluk yarışından bir adım daha uzaklaştı.