İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Roma İddaa Tahmini 10.03.2024

Fiorentina iç sahada Roma‘yı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin derbi mücadelesi, 10 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak. Dev maçı futbol severler S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleme fırsatına sahip.

Bets10, Fiorentina galibiyetine 2.65, beraberliğe 3.40, Roma galibiyetine ise 2.70 oran belirlemiş durumda.  İddaa is ev sahibine 2.26, beraberliğe 2.93, konuk ekibe ise 2.45 oran belirlemiş durumda.

Fiorentina 4 Golle Kazandı

Fiorentina, bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde iddialı bir performans sergilemeye devam ediyor. Geçen sezonun finalinde West Ham’a kaybeden ev sahibi, bu sezon F Grubu’nda gösterdiği başarılı performansla Son 16 turuna doğrudan yükselmeyi başardı. Son 16 Turu’nun ilk maçında Maccabi Haifa deplasmanına konuk olan Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, mücadeleye iyi bir başlangıç yaparak 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda geriye düşmelerine rağmen son dakikalarda gösterdikleri etkiyle maçı 4-3 kazanmayı başardılar. Bu galibiyet, Fiorentina’nın tur için önemli bir avantaj elde etmesini sağladı. İtalya Serie A Ligi’nde ise ev sahibi 3 maçtır kaybetmiyor. 2 beraberlik, 1 galibiyetle 5 puan topladılar. Roma derbisi öncesinde, Fiorentina’da moraller yüksek. Üst sıralara yetişmeye çalışan ve 8. sırada yer alan Fiorentina, derbiyi kazanmak istiyor.

Roma Avrupa’ya Damga Vurdu

Daniele De Rossi yönetimindeki Roma, İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır kazanırken, UEFA Avrupa Ligi’nde Son 16 Turu’nun ilk maçlarına damga vuran bir galibiyete imza attı. Brighton’a karşı iç sahada 4-0’lık harika bir galibiyete imza atan Roma, geçen sezon Jose Mourinho yönetiminde kaçırdığı UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğuna, Daniele De Rossi önderliğinde emin adımlarla ilerliyor. Geçen sezon şampiyonluğu son maçta kaçırmışlardı. Avrupa yolunda büyük bir avantaj elde eden konuk ekip, bu hafta İtalya Serie A Ligi’nde galibiyetlerine devam etmek istiyor. Son 3 hafta ligde Frosinone, Torino ve Monza’ya karşı galip gelen Roma, 3 maçta tam 10 gol buldu. İki kulvarda birden son haftalara konuk ekibin hücum performansıyla damga vurduğunu söyleyelim.

Fiorentina – Roma Maç Bilgileri

Fiorentina – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina takımında Oliver Christensen, Christian Kouame ve Gaetano Castrovilli’nin sakatlıkları devam ediyor. Beltran ise kart cezalısı. Roma cephesinde ise Rasmus Kristensen kart cezası devam ederken, Tammy Abraham’ın sakatlığı bulunuyor.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Nikola Milenkovic, Michael Kayode, Luca Ranieri, Cristiano Biraghi, Arthur, Nicolas Gonzalez, Bonaventura, Mandragora, Andrea Belotti, Jonathan Ikone.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Gianluca Mancini, Donny Huijsen, Angelino, Rick Karsdorp, Lorenzo Pellegrini, Leandro Paredes, Bryan Cristante, Romelu Lukaku, El Shaarawy, Paulo Dybala.

İddaa Tahmini

İki takımda hem İtalya Serie A Ligi hem de Avrupa macerasında iyi performanslar sergiliyor. Son haftalarda kolay maç kaybetmeyen Fiorentina ve Roma, İtalya Serie A Ligi’ne moralli dönüyor. Galibiyetlerine devam etmek isteyen tarafları mücadelesinde, karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gole ev sahipliği yapan derbi mücadelesinde, Fiorentina ve Roma birbirlerine üstünlük kuramadı. 4 golün atıldığı mücadelede, iki takımda 2’şer golle harika bir hücum performansı sergiledi. Derbiden kazanan çıkmazken, karşılıklı goller atıldı.