Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Beşiktaş İddaa Tahmini 11.03.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Haftanın kapanış maçında Beşiktaş deplasmanda, Gaziantep FK’ya konuk olacak. Karşılaşmayı saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Gaziantep FK ve Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Gaziantep FK kazanır 3.76, beraberlik 3.76, Beşiktaş kazanır ise 2.04 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın 2.5 ÜST tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Gaziantep FK Düşme Hattında

Gaziantep FK’da işler yolunda gitmiyor. Kırmızı Siyahlılar geçen hafta konuk olduğu Antalyaspor deplasmanında da puan kaybı yaşadı ve rakibine 1-0 mağlup oldu. Bu yenilginin ardından teknik direktör Marius Sumudica ile yollar ayrıldı. Takımın başına ise Selçuk İnan getirildi. Yeni hocası ile ilk maçına bu hafta Beşiktaş karşısında çıkacak olan Gaziantep FK düşme hattında bulunuyor. Karşılaşma öncesinde Gaziantep FK’da Ulaş Zengin ve Bryan Acosta sakat olan isimler.

Beşiktaş 3 Puan Peşinde

Beşiktaş Süper Lig’de 4 maç aradan sonra mağlubiyet yaşadı. Geçen hafta sonu Vodafone Park’ta konuk ettikleri lider Galatasaray’a 1-0 kaybeden Beşiktaş’ta moraller bozuk. İlk 4 yarışında haftayı puansız geçen Siyah Beyazlıların 4 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi. Bu hafta ise düşme hattındaki Gaziantep FK’ya konuk olacaklar. Beşiktaş’ın Avrupa umutları için kazanması gereken bir karşılaşma diyebiliriz. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Omar Colley kart cezalısı. Amir Hadziahmetovic, Alex Oxlade Chamberlain ve Tayfur Bingöl’ün sakatlıkları sürüyor.

Gaziantep FK – Beşiktaş Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK’da Ulaş Zengin ve Bryan Acosta sakat olan isimler. Beşiktaş’ta Omar Colley kart cezalısı. Amir Hadziahmetovic, Alex Oxlade Chamberlain ve Tayfur Bingöl’ün sakatlıkları sürüyor.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Florin Nita, Naoufel Khacef, Ertuğrul Ersoy, Arda Kızıldağ, Salem M’Bakata, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Alexandru Maxim, Ogün Özçiçek, Mustafa Eskihellaç, Lazar Markovic

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Omar Colley, Arthur Masuaku, Al Musrati, Gedson Fernandes, Ernest Muçi, Rachid Ghezzal, Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun

İddaa Tahmini

Gaziantep FK geçen hafta konuk olduğu Antalyaspor deplasmanından puansız döndü. Rakibine 1-0 kaybettiler ve teknik direktör Marius Sumudica ile yollar ayrıldı. Süper Lig’de üst üste 9 maçtır kalesini de gole kapatamayan bir Gaziantep FK var. Beşiktaş ise geçen haftayı mağlubiyet ile kapattı. Vodafone Park’ta Galatasaray’a 1-0 kaybettiler. 4 maçlık yenilmezlik serileri de sona erdi. Bu hafta Gaziantep FK karşısında maçın favorisiler ama Gaziantep FK’nın artık kaybedecek bir şeyi kalmadı. Şiddetle galibiyete ihtiyaçları var. Bu sebeple bol gollü bir maç olmasını bekliyorum. Tercihim 2.5 gol üstü. 

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.66

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…