İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Udinese İddaa Tahmini 11.03.2024

İddaa fikstüründe 11 Mart Pazartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi 29. hafta mücadelesinde, Lazio ile Udinese kozlarını paylaşacak. S Sport Plus ekranlarından naklen yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 22:45’te sahne alıyor.

Bets10, Lazio galibiyetine 1.92, beraberliğe 3.45, Udinese galibiyetine ise 4.25 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.78 oran kazandırıyor.

Lazio’da Hedef Galibiyet

İtalya Serie A Ligi’nin son 7 haftasının 5’inde puan kayıplarına engel olamayan ve bu süreçte UEFA Şampiyonlar Ligi’ne odaklanan Lazio, devler sahnesine geçtiğimiz hafta veda etmek zorunda kaldı ve rotasını İtalya Serie A Ligi’ne çevirdi. Bayern Münih eşleşmesinin ilk maçına aldığı sürpriz galibiyetle damga vuran Sarri ve öğrencileri, iç sahada aldığı 1-0’lık galibiyetin ardından, zorlu Almanya deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndü. İtalya Serie A Ligi’nde bitime 10 hafta kalırken henüz istediği başarıyı yakalayamayan Lazio, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise vedasına rağmen, bu sezon son derece iyi bir performans grafiği ortaya koydu. İtalya Serie A Ligi’nde son 2 hafta Fiorentina ve Milan’a karşı mağlup olan ev sahibi, 9. sıraya kadar geriledi. Üst sıralara yetişmeye çalışan Lazio, bu hafta Udinese karşısında galibiyet arayacak.

Udinese Düşme Tehlikesini Hissediyor

İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ikinci yarısına son derece etkisiz bir başlangıç yapan Udinese, son  3 haftada devam eden puan kayıplarıyla birlikte, küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı. Son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan Gabriele Cioffi ve öğrencileri, son 9 haftada ise sadece Juventus’u mağlup etmeyi başardı. Küme düşme hattıyla arasında 1 puan fark bulunan Udinese, geçtiğimiz hafta iç sahada Salernitana’yı konuk etti. Ligin en zayıf halkasına karşı mağlubiyetten zor kurtulan konuk ekip, 1-0 geriye düştüğü mücadeleden, 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. 27 haftanın 24’ünde puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Udinese, kalesinde ise gördüğü 41 golle, aynı zamanda ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergiledi. Tehlike hattından uzak kalmak isteyen konuk ekibin, Lazio deplasmanında galibiyete ihtiyacı var.

Lazio – Udinese Maç Bilgileri

Lazio – Udinese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio takımında Patric Gabarron ve Nicolo Rovella’nın sakatlıkları devam ediyor. Luca Pellegrini, Adam Marusic ve Matteo Guendouzi’nin ise cezalı durumda olduğunu belirtelim. Udinese’de ise Enzo Ebosse ve Gerard Deulofeu’nun sakatlıkları devam ederken, Walace ve Festy Ebosele ise kart cezalısı.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Elseid Hysaj, Alessio Romagnoli, Manuel Lazzari, Luis Alberto, Felipe Anderson, Danilo Cataldi, Daichi Kamada, Gustav Isaksen, Ciro Immobile, Gila Fuentes.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Maduka Okoye, Lautaro Giannetti, Thomas Kristensen, Jordan Zemura, Nehuen Perez, Kingsley Ehizibue, Florian Thauvin, Lazar Samardzic, Sandi Lovric, Ismael Payero, Lorenzo Lucca.

İddaa Tahmini

Rotasını son haftalarda UEFA Şampiyonlar Ligi’ne çeviren ve İtalya Serie A Ligi’nde etkisinden taviz vererek üst üste puan kayıpları yaşayan Lazio, yeniden rotasını lige çevirdi. Üst sıralara yetişmek isteyen Lazio, zor günler geçiren Udinese karşısında haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.67

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.92

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Udinese deplasmandan 3 puanla dönüyor. Konuk ekip 3 maçlık galibiyet hasretine, Lazio deplasmanında son verdi Şampiyonlar Ligi vedasının ardından İtalya Serie A Ligi’ne çeviren Lazio ise iç sahada mağlubiyetten kurtulamadı.