UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Napoli İddaa Tahmini 12.03.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu heyecanı sürüyor. Napoli deplasmanda, Barcelona’ya konuk olacak. Saat 23.00’te başlayacak mücadele EXXEN platformundan izlenebilecek.

Barcelona ve Napoli arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Barcelona kazanır 1.95, beraberlik 3.82, Napoli kazanır ise 3.92 olarak açıklanmış.     

Barcelona Turun Favorisi 

Barcelona ilk maçta aldığı 1-1’lik beraberlik ile tur umutlarını İspanya’ya bıraktı. Napoli deplasmanında Lewandowski’nin golüyle öne geçen Barcelona skor üstünlüğünü koruyamadı ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. İlk maçta Osimhen faktörüne çare bulamadılar. La Liga’da ise geçen hafta Mallorca’yı konuk eden Xavi’nin ekibi Lamine Yamal’ın attığı tek golle 1-0 kazandı ve zirve takibini devam ettirdi. Bu hafta rövanş maçında Napoli’yi konuk edecekler. Çeyrek finale yükselmeye daha yakın olan tarafın Barcelona olduğunu belirtelim. Karşılaşma öncesinde Barcelona’da Gavi, Pedri, Frankie De Jong ve Alejandro Balde’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Napoli Sürpriz Arayacak 

Napoli İtalya Serie A’da geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Torino’yu konuk eden Napoli mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Son 5 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Francesco Calzona’nın öğrencileri bu hafta içi sezonun kritik maçlarından birine çıkacak. İlk maçta 1-1 berabere kaldıkları Barcelona ile Şampiyonlar Ligi son 15 turu rövanş maçında karşı karşıya gelecekler. Napoli’nin alacağı her türlü galibiyette adını çeyrek finale yazdıracağını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Napoli’de Cyrill Ngonge ve Jens Cajuste’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Barcelona – Napoli Maç Bilgileri

Barcelona – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Estadio Olímpico Lluís Companys Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Gavi, Pedri, Frankie De Jong ve Alejandro Balde’nin sakatlıkları devam ediyor. Napoli’de Cyrill Ngonge ve Jens Cajuste’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Andreas Christensen, Jules Kounde, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Fermin Lopez, Lamine Yamal, Raphinha, Robert Lewandowski

Napoli'nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Amir Rrahmani, Mario Rui, Zambo Anguissa, Stanislav Lobotka, Hamed Traore, Matteo Politano, Khvicha Kvaratshelia, Victor Osimhen

İddaa Tahmini

Barcelona geçen hafta sonu Mallorca karşısında zorlandığı maçı 1-0 kazanarak şampiyonluk umutlarını az da olsa devam ettirdi. Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk maçta Napoli ile 1-1 beraber kalan Xavi’nin öğrencileri bu kez rakibini iç sahada konuk edecek. Napoli adına ilk maçta alınan 1-1’lik skor ile tur umutları taze tutuldu ama İspanya’da işleri pek kolay olmayacak gibi. Osimhen’e yine büyük iş düşecek ama Barcelona’nın rövanş maçında daha basklı olması muhtemel. Barcelona turun favorisi. Napoli’yi bu kez rövanş maçında mağlup ederek turu geçen taraf olurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.70

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.95

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…