UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Porto İddaa Tahmini 12.03.2024

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Arsenal iç sahada, Porto’yu ağırlayacak. Mücadelenin saat 23.00’te başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Arsenal ile Porto takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Arsenal galibiyetine 1.25, beraberlik tercihine 6.26, Porto galibiyetine ise 13.69 verildiğini görüyoruz.

Arsenal Turu Geçmek İstiyor 

Arsenal ilk maçta şok bir yenilgi yaşadı. UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Dragao’da 1-0 mağlup olan Mikel Arteta’nın öğrencileri tur umutlarını Londra’ya bıraktı. Emirates’de Porto’yu konuk edecek olan Arsenal’ın turu geçmesi için en az 2 farklı kazanması gerekiyor. Premier Lig’de ise geçtiğimiz hafta sonu Brentford’u 2-1 mağlup eden Mikel Arteta’nın öğrencileri Premier Lig’in yeni lideri oldu. Liverpool ile Manchester City’nin 1-1 berabere kaldığı haftada 3 puan alan Arsenal’da moraller yerinde. Porto maçı öncesinde Arsenal’da Jurrien Timber’ın sakatlığı devam ediyor. 

Porto Tek Golle Kazandı 

Porto ilk maçta aldığı galibiyet ile avantajı eline geçiren taraf oldu. Dragao’da konuk ettiği Arsenal’ı 1-0 mağlup eden Porto, Londra’ya umutlu gidiyor. Emirates’de Porto’nun gunü alacağı her türlü galibiyet ve beraberlikte turu geçeceğini belirtelim. İlk maçta Arsenal’a karşı iyi bir direnç gösterdiler ve maçı kazanmayı başardılar. Galeno’nun harika golüyle umutlarını arttıran Porto’yu Emirates’de zorlu bir maç bekliyor. Portekiz Liga NOS’da ise geçen hafta Portimonense deplasmanında 3-0 kazanan Porto’nun zirve takibini devam ettirdiğini de belirtelim. Porto’da maç öncesinde Mehdi Taremi, Ian Marcano ve Zaidu Sanusi’nin sakatlıkları sürüyor. 

Arsenal – Porto Maç Bilgileri

Arsenal – Porto Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Jurrien Timber’ın sakatlığı devam ediyor. Porto’da maç öncesinde Mehdi Taremi, Ian Marcano ve Zaidu Sanusi’nin sakatlıkları sürüyor. 

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: David Raya, Ben White, Gabriel, William Saliba, Oleksandr Zinchenko, Declan Rice, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Gabriel Martinelli, Leandro Trossard

Porto'nun 11’i Belli mi?

Porto’nun muhtemel kadrosu: Diogo Costa, Joao Mario, Pepe, Otavio Siva, Zaidu Sanusui, Alan Varela, Nicolas Gonzalez, Francisco Conceiçao, Eduardo, Galeno, Evanilson

İddaa Tahmini

Arsenal geçen hafta sonu Premier Lig’de Brentford’u 2-1 ile geçti. Manchester City ve Liverpool’un puan kaybettiği haftada 3 puanı alan Arsenal’ın şampiyonluk umutları da artmış durumda. Şampiyonlar Ligi’nde Porto’ya ilk maçta 1-0 kaybeden Arsenal rövanş maçında galibiyet hedefliyor. Porto ilk maçı 1-0 kazanarak avantajı eline geçirdi. Galeno’nun son dakikada attığı harika golle sürpriz bir galibiyet alarak dikkat çektiler. Emirates’de Arsenal maçın net favorisi. Porto’yu en az 2 farklı mağlup ederler ve turu geçen taraf olurlar.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.34

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.66

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…