sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 12.03.2024

12 Mart Salı akşamı için UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 ve Almanya DFB Kupası Çeyrek Final mücadelelerini, kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

Barcelona – Napoli: MS 1, 1.69 (iddaa) – 30.00 (Bets10); 12 Mart Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun rövanş maçında, Barcelona sahasında Napoli’yi konuk edecek. Mücadeleyi EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz. Barcelona, La Liga’da liderlik yarışında önemli bir çıkış yakaladı. Xavi’nin önderliğindeki Barcelona, son 7 hafta La Liga’da maç kaybetmedi ve bu süreçte 5 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek liderle arasındaki puan farkını 7’ye indirdi. Şampiyonluk umutlarını sürdüren Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de Napoli ile oynadığı zorlu deplasman maçından 1-1’lik bir beraberlikle döndü. Son haftalardaki performansıyla dikkat çeken Barcelona, Napoli karşısında üstün bir futbol sergiledi. Ancak, ilk yarı boyunca istedikleri golü bir türlü bulamadılar ve rakip kalede etkili olmalarına rağmen skoru değiştiremediler. İkinci yarıda gol perdesini Lewandowski ile açan ev sahibi, maçın sonlarına doğru Napoli’nin ilk isabetli şutunda gole engel olamayarak beraberliği kabul etmek zorunda kaldı. Bu sonuca rağmen, Barcelona’nın gösterdiği güçlü futbol ve deplasmandan alınan beraberlik, tur için umutlarını arttırdı. Xavi’nin öğrencileri, Şampiyonlar Ligi’nde bir üst tura çıkmak için rövanş maçını kazanmak istiyor. Francesco Calzona’nın teknik direktörlüğe gelmesiyle İtalya Serie A Ligi’nde yükselişe geçen Napoli, son şampiyon olarak 23 hafta boyunca beklentilerin altında kalmıştı. 3. kez teknik adam değişikliğine gitmek zorunda kalan Napoli, 5 maçtır mağlubiyet yüzü görmedi. 3 beraberlik ve 2 galibiyetle bu süreci geçiren konuk ekip, yeni hocasıyla maç kaybetmedi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise bu sezon geçirilen zor günlere rağmen, sürpriz sonuçlara imza atarak, Son 16 Turu’na kadar geldiler. Son 16 Turu’nun ilk maçında, Barcelona karşısında iç sahada istediği futbolu sahaya taşıyamadı. Zorlu mücadelenin sonlarına doğru Victor Osimhen’in attığı golle beraberliği yakalayan Napoli, tura ortak oldu. Maçın büyük bir bölümü Napoli yarı sahasında oynanırken, farklı bir mağlubiyetten zor kurtulduklarını söyleyelim. Deplasmanda galibiyet arayacak olan konuk ekip, tur biletini almak için ilk maçtan daha etkili bir futbol sergilemesi gerekiyor. Barcelona ilk maçta üstün bir futbol sergiledi ve deplasmanda galibiyeti kaçıran taraf oldu. Savunmada bir anlık boşluğun bedelini ödeyen Katalanlar, iç sahada hem savunmada daha dikkatli olacak hem de gol fırsatlarını daha iyi değerlendirecektir. Barcelona’nın iç sahada kazanarak, Şampiyonlar Ligi serüvenine devam edeceğini düşünüyoruz.

Arsenal – Porto: MS 1 ve 2.5 ÜST, 1.49 (iddaa) – 30.00 (Bets10); İddaa fikstüründe 12 Mart Salı akşamı bizleri UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 heyecanı bekleniyor. Rövanş maçında Arsenal ile Porto karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak mücadele EXXEN ve TV 8.5 ekranlarından canlı yayınlanacak. Geçen hafta Brentford karşısında bitime 5 dakika kala Kai Havertz attı, Arsenal yeni lider oldu. İngiltere Premier Lig’de 8 haftadır kazanan Mikel Arteta ve öğrencileri, Liverpool ve Manchester City’nin puan kaybettiği haftada kazanarak, averaj farkıyla liderlik koltuğuna oturdu. Şampiyonluk yarışını bırakmayan Arsenal, Brentford karşısında maça son derece iyi bir başlangıç yaptı ve erken bir golle devre arasına 1-0 önde girdi. İkinci yarıda kalecinin büyük hatasıyla zor anlar yaşayan Arsenal, lider olma şansını kaçırmadı. UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında ise mağlubiyetten kurtulamadılar. Porto karşısında zor anlar yaşayan ve deplasmandan 1-0’lık mağlubiyetle dönen Arsenal, turu geçmek için taraftarı önünde kazanmak zorunda. 90 dakika boyunca topu rakip kaleye taşımakta zorlanan, kalesinde ise önemli tehlikeler yaşayan ev sahibinin, Porto deplasmanından ucuz kurtulduğunu söyleyelim. Portekiz Premier Ligi’nde 4 haftadır mağlup olmayan, son 2 haftada ise gol yemeden attığı 8 golle 6 puan toplamayı başaran Porto, zirveyle arasındaki puan farkını 7’de tutmaya devam etti. Son haftalardaki etkisini UEFA Şampiyonlar Ligi’ne taşımayı başaran Sergio Conceiçao ve öğrencileri, Son 16 Turu’nun ilk maçında Arsenal engelini 1-0’lık iç saha galibiyetiyle geçti. H Grubu’nda liderliği averajla Barcelona’ya kaptırmasına rağmen, Porto bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde önemli işlere imza atıyor. Arsenal’a karşı 90 dakika boyunca üstün bir futbol sergilemeyi başaran konuk ekip, galibiyet golünü 90. dakikada bulmasına rağmen, ilk maça damga vurdu. Galeno sezonun en güzel gollerinden birine imza atarken, Porto rövanşa avantajla çıkıyor. Beraberlik dahi konuk ekibe yeterken, ilk maçtaki savunma başarısı tur için olumlu sinyaller veriyor. İlk maçta Porto tek golle, iç sahada Arsenal’ı mağlup etmeyi başardı. İlk maçta Porto tek golle, iç sahada Arsenal’ı mağlup etmeyi başardı. İlk maça ağırlığını koyan taraf Porto oldu. Arsenal ise Premier Lig’de liderlik koltuğuna oturarak, güven tazeledi. Arteta ve öğrencilerinin, iç sahada kazanmaktan başka şansı yok. Arsenal’ın evinde kazanacağını ve zorlu mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

Saarbrücken – Mönchengladbach: MS 2, 1.57 (iddaa) – 1.66 (Bets10); Almanya DFB Kupası Çeyrek Final mücadelesinde, Saarbrücken ile Mönchengladbach karşı karşıya geliyor. 12 Mart Salı akşamı Türkiye saati ile 22:30’da başlayan mücadele, Spor SMART ekranlarından naklen yayınlanacak. Almanya 3. Ligi’nde son 6 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Saarbrücken, 3 galibiyet, 3 beraberlikle 12 puan topladı ve küme düşme tehlikesini büyük ölçüde atlattı. Ligin 9. sırasına demir atan Rüdiger Ziehl ve öğrencileri, rotasını büyük sürprizlere imza attığı DFB Kupası’na çevirdi. Karlsruher engelini 2-1’lik galibiyetle geçen ev sahibi, kupanın en büyük sürprizine Bayern Münih karşısında imza attı. Tarihte unutulmayacak galibiyetlerden birine imza atan Sarbrücken, Bundesliga’da son 11 yılın şampiyonunu saf dışına itti. Sürprizlerine Frankfurt karısında 2-0’lık galibiyetle devam eden ev sahibi, iki Almanya Bundesliga temsilcisine karşı müthiş bir başarı elde etti. Sürprizlerine devam etmek isteyen ve tarihi finalden sadece 180 dakika uzaklıkta olan Saarbrücken, bu hafta Mönchengladbach karşısında galibiyet arayacak. Bu sezon Almanya Bundesliga’da küme düşme hattından bir türlü uzaklaşmayı başaramayan Mönchengladbach, Gerardo Seoane yönetiminde istikrarsız bir performans grafiği sergiliyor. İlk 25 haftada sadece 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 10 mağlubiyet alarak 27 puan topladılar ve 12. sırada yer aldılar. Küme düşme hattıyla arasında sadece 9 puan fark bulunan Gladbach, son 8 haftanın 7’sinde puan kaybetti. Rotasını Almanya DFB Kupası’na çeviren konuk ekip, kupa serüveninde ise şuana kadar başarılı oldu. Bersenbrück, Heidenheim ve Wolfsburg engellerini geçerek Çeyrek Finalistler arasına giren Gladbach, bu hafta 3. Lig temsilcilerinden Saarbrücken ile karşı karşıya gelecek. Ligde son 9 haftaya girilirken, Avrupa’ya gitme şansı kalmayan Seoane ve öğrencilerinin, elinde sadece DFB Kupası’nı kazanma şansı kaldı. Almanya DFB Kupası’na odaklanan Mönchengladbach, Bundesliga’da sezon boyunca aldığı kötü sonuçları, kupada telafi etmek için büyük bir motivasyonla sahaya çıkıyor. Gladbach, Saarbrücken deplasmanında kadro kalitesini en iyi şekilde kullanarak, galibiyetle sahadan ayrılmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.33

Bets10 Bahis Oranı: 1494.0