İddaa Tahminleri ve Analizleri

Saarbrücken Mönchengladbach İddaa Tahmini 12.03.2024

Almanya DFB Kupası Çeyrek Final mücadelesinde, Saarbrücken ile Mönchengladbach karşı karşıya geliyor. 12 Mart Salı akşamı Türkiye saati ile 22:30’da başlayan mücadele, Spor SMART ekranlarından naklen yayınlanacak.

intobet, Saarbrücken galibiyetine 4.90, beraberliğe 4.26, Mönchengladbach galibiyetine ise 1.66 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.09, beraberliğe 3.26, konuk ekibe ise 1.57 oran veriyor.

Saarbrücken Gözünü Finale Dikti

Almanya 3. Ligi’nde son 6 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Saarbrücken, 3 galibiyet, 3 beraberlikle 12 puan topladı ve küme düşme tehlikesini büyük ölçüde atlattı. Ligin 9. sırasına demir atan Rüdiger Ziehl ve öğrencileri, rotasını büyük sürprizlere imza attığı DFB Kupası’na çevirdi. Karlsruher engelini 2-1’lik galibiyetle geçen ev sahibi, kupanın en büyük sürprizine Bayern Münih karşısında imza attı. Tarihte unutulmayacak galibiyetlerden birine imza atan Sarbrücken, Bundesliga’da son 11 yılın şampiyonunu saf dışına itti. Sürprizlerine Frankfurt karısında 2-0’lık galibiyetle devam eden ev sahibi, iki Almanya Bundesliga temsilcisine karşı müthiş bir başarı elde etti. Sürprizlerine devam etmek isteyen ve tarihi finalden sadece 180 dakika uzaklıkta olan Saarbrücken, bu hafta Mönchengladbach karşısında galibiyet arayacak.

Mönchengladbach Maç Kazanmakta Zorlanıyor

Bu sezon Almanya Bundesliga’da küme düşme hattından bir türlü uzaklaşmayı başaramayan Mönchengladbach, Gerardo Seoane yönetiminde istikrarsız bir performans grafiği sergiliyor. İlk 25 haftada sadece 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 10 mağlubiyet alarak 27 puan topladılar ve 12. sırada yer aldılar. Küme düşme hattıyla arasında sadece 9 puan fark bulunan Gladbach, son 8 haftanın 7’sinde puan kaybetti. Rotasını Almanya DFB Kupası’na çeviren konuk ekip, kupa serüveninde ise şuana kadar başarılı oldu. Bersenbrück, Heidenheim ve Wolfsburg engellerini geçerek Çeyrek Finalistler arasına giren Gladbach, bu hafta 3. Lig temsilcilerinden Saarbrücken ile karşı karşıya gelecek. Ligde son 9 haftaya girilirken, Avrupa’ya gitme şansı kalmayan Seoane ve öğrencilerinin, elinde sadece DFB Kupası’nı kazanma şansı kaldı.

Saarbrücken – Mönchengladbach Maç Bilgileri

Saarbrücken – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Spor SMART ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ludwigsparkstadion’da oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Saarbrücken’in 11’i Belli mi?

Saarbrücken’in muhtemel kadrosu: Tim Paterok, Bjarne Thoelke, Lukas Boeder, Manuel Zeitz, Kasim Rabihic, Marcel Gaus, Tim Civeja, Mohamed Naifi, Kai Brünker, Fabio Di Michele Sanchez, Luca Kerber.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Joseph Scally, Luca Netz, Rocco Reitz, Nico Elvedi, Kouadio Kone, Robin Hack, Patrick Herrmann, Florian Neuhaus, Franck Honorat, Borges Sanches.

İddaa Tahmini

Almanya DFB Kupası’na odaklanan Mönchengladbach, Bundesliga’da sezon boyunca aldığı kötü sonuçları, kupada telafi etmek için büyük bir motivasyonla sahaya çıkıyor. Gladbach, Saarbrücken deplasmanında kadro kalitesini en iyi şekilde kullanarak, galibiyetle sahadan ayrılmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.57

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.66

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Saarbrücken bir Almanya Bundesliga temsilcisini daha eleyerek, DFB Kupası’nda sürprizlerine devam etti. Adını yarı final turuna yazdırmayı başaran ev sahibi, Gladbach karşısında 2 golle galip geldi.