UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Napoli Maç Tahmini 12.03.2024

12 Mart Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu‘nun rövanş maçında, Barcelona sahasında Napoli‘yi konuk edecek. Mücadeleyi EXXEN platformundan canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Barcelona galibiyetine 1.95, beraberliğe 3.82, Napoli galibiyetine ise 3.92 oran belirlemiş durumda. Bets10 sitesi kazandırmaya devam ediyor. Barcelona – Napoli mücadelesinde Barcelona Kazanır seçeneğini seçen takipçilerine 30.00 oran kazanma fırsatı sunuyor.

Barcelona İlk Maçta Galibiyeti Kaçırdı

Barcelona, La Liga’da liderlik yarışında önemli bir çıkış yakaladı. Xavi’nin önderliğindeki Barcelona, son 7 hafta La Liga’da maç kaybetmedi ve bu süreçte 5 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek liderle arasındaki puan farkını 7’ye indirdi. Şampiyonluk umutlarını sürdüren Barcelona, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de Napoli ile oynadığı zorlu deplasman maçından 1-1’lik bir beraberlikle döndü. Son haftalardaki performansıyla dikkat çeken Barcelona, Napoli karşısında üstün bir futbol sergiledi. Ancak, ilk yarı boyunca istedikleri golü bir türlü bulamadılar ve rakip kalede etkili olmalarına rağmen skoru değiştiremediler. İkinci yarıda gol perdesini Lewandowski ile açan ev sahibi, maçın sonlarına doğru Napoli’nin ilk isabetli şutunda gole engel olamayarak beraberliği kabul etmek zorunda kaldı. Bu sonuca rağmen, Barcelona’nın gösterdiği güçlü futbol ve deplasmandan alınan beraberlik, tur için umutlarını arttırdı. Xavi’nin öğrencileri, Şampiyonlar Ligi’nde bir üst tura çıkmak için rövanş maçını kazanmak istiyor.

Napoli İlk Maçta Etkisizdi

Francesco Calzona’nın teknik direktörlüğe gelmesiyle İtalya Serie A Ligi’nde yükselişe geçen Napoli, son şampiyon olarak 23 hafta boyunca beklentilerin altında kalmıştı. 3. kez teknik adam değişikliğine gitmek zorunda kalan Napoli, 5 maçtır mağlubiyet yüzü görmedi. 3 beraberlik ve 2 galibiyetle bu süreci geçiren konuk ekip, yeni hocasıyla maç kaybetmedi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise bu sezon geçirilen zor günlere rağmen, sürpriz sonuçlara imza atarak, Son 16 Turu’na kadar geldiler. Son 16 Turu’nun ilk maçında, Barcelona karşısında iç sahada istediği futbolu sahaya taşıyamadı. Zorlu mücadelenin sonlarına doğru Victor Osimhen’in attığı golle beraberliği yakalayan Napoli, tura ortak oldu. Maçın büyük bir bölümü Napoli yarı sahasında oynanırken, farklı bir mağlubiyetten zor kurtulduklarını söyleyelim. Deplasmanda galibiyet arayacak olan konuk ekip, tur biletini almak için ilk maçtan daha etkili bir futbol sergilemesi gerekiyor.

Barcelona – Napoli Maç Bilgileri

Barcelona – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Estadio Olímpico Lluís Companys Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Gavi, Pedri, Frankie De Jong ve Alejandro Balde’nin sakatlıkları bulunuyor. Napoli cephesinde ise Cyrill Ngonge ve Jens Cajuste’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Andreas Christensen, Jules Kounde, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Fermin Lopez, Lamine Yamal, Raphinha, Robert Lewandowski.

Napoli'nin ilk 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Amir Rrahmani, Mario Rui, Zambo Anguissa, Stanislav Lobotka, Hamed Traore, Matteo Politano, Khvicha Kvaratshelia, Victor Osimhen.

İddaa Tahmini

Barcelona ilk maçta üstün bir futbol sergiledi ve deplasmanda galibiyeti kaçıran taraf oldu. Savunmada bir anlık boşluğun bedelini ödeyen Katalanlar, iç sahada hem savunmada daha dikkatli olacak hem de gol fırsatlarını daha iyi değerlendirecektir. Barcelona’nın iç sahada kazanarak, Şampiyonlar Ligi serüvenine devam edeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.69

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona iç saha galibiyetiyle tur biletini cebine koydu Xavi ve öğrencileri, Napoli’ye karşı 3 golle galip gelmeyi başarırken, 90 dakika sonunda ise kalesine sadece 1 gole izin verdi. Kazananları tebrik ederiz.