UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Slavia Prag Milan Maç Tahmini 14.03.2024

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu‘nda rövanş heyecanı 14 Mart Perşembe akşamı devam ediyor. 20:45 seansında Slavia Prag ile Milan karşı karşıya gelecek. Maçın ayın ekranı ise EXXEN platformu.

Rexbet, Slavia Prag galibiyetine 3.25, beraberliğe 3.75, Milan galibiyetine ise 2.20 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.71, beraberliğe 3.33, konuk ekibe ise 1.91 oran veriyor.

Slavia Prag 10 Kişiyle Direnemedi

Çek Cumhuriyeti Ligi’nde şampiyonluk iddiasını devam eden Slavia Prag, UEFA Avrupa Ligi’nde ise doğrudan Son 16 biletini cebine koydu. Jindrich Trpisovsky ve öğrencileri, gruplarda İtalyan devi Roma’yı geçeren liderlik ipini göğüslerken, Son 16 Turu’nda bir diğer İtalyan temsilcisi Milan karşısına çıktı. Erken kırmızı kart ev sahibinde bütün planları alt üst ederken, ilk maç deplasmanda 4-2’lik mağlubiyetle sona erdi. David Doudera ve Ivan Schranz’ın harika golleri mağlubiyete engel olamadı. İç sahada kazanmaktan başka şansı kalmayan Slavia Prag’ın, işi oldukça zor. Duran toplarda Milan’a karşı önemli zafiyetler gösterdiklerini söyleyelim. Ligde 10 maçtır bileği bükülmeyen ve zirvenin 1 puan gerisinde yoluna devam eden Slavia Prag, iki kulvarda mücadele etmekte zorlanıyor.

Milan Avantajı Kaptı

UEFA Şampiyonlar Ligi serüveni kısa süren Milan, UEFA Avrupa Ligi’nde ise yoluna emin adımlarla devam ediyor. Son 16 Play Off Turu kapsamında Rennes engelini zorlanmadan geçen Stefano Pioli ve öğrencileri, fişi ilk maçtan çekti. Slavia Prag eşleşmesinin ilk maçında da benzer bir performans sergileyen Milan, taraftarı önünde 4-2’lik galibiyetle sahadan ayrıldı. Rakip 26. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele ederken, konuk ekipte golcüler bu fırsatı iyi değerlendirdi. Zorlanmadan kazanan ve kalesinde gördüğü 2 müthiş gole rağmen 2 farkla galip gelen Milan, final yolunda ilerliyor. Rövanşta Çekya deplasmanına konuk olacak olan Milan, bu büyük avantajı değerlendirecek kadro kalitesi ve tecrübeye sahip. Konuk ekip sadece Avrupa Ligi’nde değil, İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında da etkili olmaya devam ediyor. Son 12 haftada sadece 1 kez mağlup oldular.

Slavia Prag – Milan Maç Bilgileri

Slavia Prag – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eden Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Slavia Prag takımında Christos Zafeiris ve Petr Sevcik’in sakatlıkları devam ederken, El Hadji Diouf ise kart cezalısı. Milan cephesinde Alessandro Florenzi kart cezalısı, Tommaso Pobega’nın ise sakatlığı bulunuyor.

Slavia Prag'ın ilk 11’i Belli mi?

Slavia Prag’ın muhtemel kadrosu: Ondrej Kolar, Igoh Ogbu, Jan Boril, David Doudera, Tomas Vlcek, Ondrej Zmrzly, Mojmir Chytil, Jakub Hromada, Muhamed Tijani, Ivan Schranz, Oscar Dorley.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Simon Kjaer, Theo Hernandez, Matteo Gabbia, Davide Calabria, Yacine Adli, Ismael Bennacer, Christian Pulisic, Ruben Loftus-Cheek, Rafael Leao, Olivier Giroud.

İddaa Tahmini

İlk maçta son derece rahat bir galibiyetle Slavia Prag engelini geçmeyi başaran Milan, deplasmana büyük bir avantajla çıkıyor. Kupanın favorileri arasında gösterilen Milan, deplasmanda bir kez daha Slavia Prag’ı mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.91

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.20

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: UEFA Avrupa Ligi SON 16 Turu’nda Slavia Prag engelini zorlanmadan geçti. Evinde rahat bir galibiyetle tur kapısını aralayan Pioli ve öğrencileri, deplasmanda rahat galibiyetle Çeyrek Final biletini cebine koydu.