UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Wet Ham Freiburg İddaa Tahmini 14.03.2024

EXXEN platformundan 14 Mart Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:45’te naklen yayınlanacak olan UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında, Wet Ham ile Freiburg karşı karşıya gelecek.

Bets10, West Ham galibiyetine 1.78, beraberliğe 3.95, Freiburg galibiyetine ise 4.60 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından takipçilerine sunulan özel oran fırsatlarında West Ham Galibiyetini seçerek, 30.00 oran kazanma şansına sahipsiniz.

West Ham Galibiyet Peşinde

 UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nun favorisi olarak Freiburg deplasmanına konuk olan West Ham, Almanya deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönü. A Grubu’ndan lider çıkmayı başaran David Moyes ve öğrencileri, gruplarda Freiburg’a karşı deplasmanda 2-1, iç sahada ise 2-0’lık galibiyetlere imza atmıştı. Bu kez rakibine karşı fırsatları değerlendirmeyi başaramayan West Ham cephesinde, Kudus maça damga vuran isimler arasında yer almasına karşın, ev sahibi skor üretmeden mağlup oldu. İç sahada Freiburg’a karşı bir kez daha 2-0’lık galibiyete ihtiyaçları var. İngiltere Premier Ligi’nde son 3 hafta namağlup bir performans sergilemeyi başaran West Ham, taraftarı önünde hata yapmak istemiyor. Konferans Ligi’nin son şampiyonu, gözünü Avrupa Ligi şampiyonluğuna dikti.

Freiburg Turu Bırakmadı

Freiburg, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’Nun ilk maçından galibiyetle çıktıktan sonra Almanya Bundesliga’da puan kayıplarına son verdi. Lens’e karşı tarihi bir geri dönüşle 3-2’lik galibiyet alarak Son 16 bileti kazandılar. a Grubu’nda liderliği kaptırdığı West Ham ile eşleşen Christian Streich ve öğrencileri, 2 maçta da mağlup olduğu West Ham karşısında sürpriz bir galibiyet aldı. Tur için avantajlı konuma geçen Freiburg cephesinde, galibiyeti getiren gol 81. dakikada Michael Gregoritsch’den geldi. Avrupa Ligi dönüşü Bochum deplasmanında kazanmaya devam eden Freiburg, iki kulvarda birden vites yükseltti. Daha önce konuk olduğu ve 2-0’lık mağlubiyetle döndükleri West Ham deplasmanında, beraberlikle tur atlama şansına sahipler. Konu ekip şampiyonluğun güçlü adaylarından birini, saf dışına itmek istiyor.

West Ham – Freiburg Maç Bilgileri

West Ham – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’te canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham takımında Maxwel Cornet’in sakatlığı devam ediyor. Freiburg cephesinde ise Kenneth Schmidt, Philipp Lienhart ve Daniel-Kofi Kyereh’in sakatlıkları bulunuyor.

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Lucas Paqueta, Tomas Soucek, Said Benrahma, Pablo Fornals, Jarrod Bowen, Mohamed Kudus.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Noah Atubolu, Kiliann Sildillia, Manuel Gulde, Jordy Makengo, Lukas Kübler, Maximilian Eggestein, Roland Sallai, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Michael Gregoritsch, Lucas Höler.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi’nde şampiyonluğun favorileri arasında yer alan West Ham, deplasmandan mağlubiyetle döndü ve ilk maçta net fırsatları değerlendiremedi. West Ham kazanmak zorunda çıkacağı rövanşta hata yapmayacak ve sahadan galibiyetle ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.53

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: 5-0

Maç Sonu Editör Yorumu: West Ham iç saha etkisini UEFA Avrupa Ligi’nde bizler bir kez daha gösterdi. Deplasmanda Freiburg’a karşı mağlup olan David Moyes’in öğrencileri, 5 gollü galibiyetle tur atlamayı başardı. Kazananları tebrik ederiz.