İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Cadiz İddaa Tahmini 15.03.2024

İspanya La Liga’da yeni hafta heyecanı başlıyor. Real Sociedad evinde, Cadiz’i konuk edecek. Mücadeleyi saat 23.00’te S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Real Sociedad ve Cadiz arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Real Sociedad kazanır 1.50, beraberlik 3.95, Cadiz kazanır ise 8.00 olarak açıklanmış.

Real Sociedad Favori Taraf 

Real Sociedad La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Los Carmenes’de Granada’ya konuk olan Bask ekibi ilk yarıyı 2-1 geride kapattığı maçı son dakikalarda attığı gollerle 3-2 kazanarak Avrupa umutlarını devam ettirdiler. Real Betis ve Atletico Madrid’in puan kaybettiği haftada kazanmaları son derece önemliydi. Bu hafta ise Anoeta’da konuk edecekleri Cadiz karşısında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Real Sociedad’da Martin Merquelanz, Aihen Munoz ve Carlos Fernandez’in sakatlıkları devam ediyor. 

Cadiz 190 Gon Sonra Kazandı 

Cadiz La Liga’da tam 190 gün sonra galibiyet ile tanıştı. Mauricio Pellegrino’nun öğrencileri geçen hafta sonu Nuevo Mirandila’da konuk ettiği Atletico Madrid’i 2-0 mağlup etti ve altın değerinde bir 3 puan aldı. Juanmi önderliğinde kazanan Cadiz kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Celta Vigo ile aradaki puan farkını 2’ye indiren Cadiz’in La Liga’da oynadığı son 3 maçta 5 puan topladığını da belirtelim. Bu hafta Anoeta’da konuk olacakları Real Sociedad karşısında da sürpriz peşindeler. Maç öncesinde Cadiz’de Luis Hernandez, Roger Marti ve Fede San Emeterio sakat olan isimler. 

Real Sociedad – Cadiz Maç Bilgileri

Real Sociedad – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Martin Merquelanz, Aihen Munoz ve Carlos Fernandez’in sakatlıkları devam ediyor. Cadiz’de Luis Hernandez, Roger Marti ve Fede San Emeterio sakat olan isimler. 

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Unai Marrero, Hamari Traore, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Kieran Tierney, Brais Mendez, Martin Zubimendi, Benat Turrientes, Ander Barrenetxea, Mikel Oyarzabal, Umar Sadiq

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muhtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Iza Carcelon, Luis Hernandez, Fali, Javier Hernandez, Ivan Alejo, Fede San Emeterio, Ruben Alcaraz, Darwin Machis, Christopher Ramos, Ruben Sobrino

İddaa Tahmini

Real Sociedad geçen hafta Los Carmnes’de konuk olduğu Granada engelini 3-2 ile geçti. İlk yarıyı 2-1 geride kapattıkları maçtan 3 puan çıkartan Imanol’un öğrencileri 2 maçlık galibiyet serisini sona erdirdi. Cadiz ise iç sahada konuk ettiği Atletico Madrid’i 2-0 mağlup ederek moral buldu. La Liga’da tam 190 gün sonra kazanmayı başardılar. Aylar sonra 3 puan alan Cadiz kümede kalma umutlarını arttırdı. Real Sociedad Anoeta’da favori taraf. Imanol’un ekibi düşme hattındaki Cadiz’i mağlup eder ve haftayı 3 puan ile kapatır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.30

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.50

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…