İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Frosinone Lazio İddaa Tahmini 16.03.2024

İtalya Serie A Ligi’nin düşme hattında yer alan Frosinone ile 9. sıradaki Lazio kozlarını paylaşıyor. 16 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlayan maçı, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Genzobet, Frosinone galibiyetine 3.35, beraberliğe 3.55, Lazio galibiyetine ise 2.15 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.88, 2.5 Alt 1.92 olarak verilmiş.

Frosinone Galibiyeti Unuttu

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Frosinone, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Sassuolo deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. En yakın rakibine karşı dahi diş geçirmeyi başaramayan Eusebio Di Francesco ve öğrencileri, son 7 haftanın tamamında puan kaybetti. Son 7 haftadan sadece 2 puan çıkarabilen Frosinone, bitime 10 hafta kala küme düşme hattının içerisinde yer alıyor. Lige adapte olmakta zorlanan ev sahibi, 28 haftadan sadece 6 galibiyet çıkarabildi. Sezonun ikinci yarısı Frosinone adına kabus gibi başlarken, ev sahibi aynı zamanda en alt sıradaki Salernitana’nın ardından en zayıf savunma performansını sergiledi ve kalesini 57 gole kapatamadı.

Lazio’da Sarri Dönemi Bitti

Lazio cephesinde Maurizio Sarri istifa etti. Deneyimli teknik direktörle yollar ayrılırken, geçici olarak Giovanni Martusciello göreve getirildi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih engeline takılan ve devler sahnesine Son 16 Turu’nda veda etmek zorunda kalan Lazio, rotasını İtalya Serie A Ligi’ne çevirirken, son 3 haftada puan kayıplarından kurtulamadı. Sırasıyla Fiorentina, Milan ve Udinese’ye karşı üst üste yenilgiler alan ve 9. sıraya kadar gerileyen Lazio’da, Sarri daha fazla görevde kalamadı. Martusciello yönetiminde ilk sınavlarını küme düşme hattındaki Frosinone’ye karşı verecekler. 28 haftadan 12 galibiyet, 4 beraberlik, 12 mağlubiyetle 49 puan toplamayı başaran Lazio’nun, 6. sıra ile arasındaki puan farkı 7’ye kadar çıktı. Konuk ekip kötü gidişata son vermek ve galibiyetlerine geri dönmek istiyor.

Frosinone – Lazio Maç Bilgileri

Frosinone – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Stirpe Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frosinone takımında bu hafta Kevin Bonifazi, Abdou Harroui, Riccardo Marchizza, Sergio Kalaj, Mateus Lusuardi ve Anthony Oyono’nun sakatlıkları devam ediyor. Lazio’da ise Ivan Provedel, Patric Gabarron ve Nicolo Rovella’nın sakatlıkları devam ediyor.

Frosinone’nin 11’i Belli mi?

Frosinone’nin muhtemel kadrosu: Stefano Turati, Emanuele Valeri, Memeh Okoli, Ilario Monterisi, Gelli, Nadir Zortea, Enzo Barrenechea, Matias Soule, Luca Mazzitelli, Demba Seck, Kaio Jorge.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Christos Mandal, Elseid Hysaj, Alessio Romagnoli, Manuel Lazzari, Luis Alberto, Felipe Anderson, Danilo Cataldi, Daichi Kamada, Gustav Isaksen, Ciro Immobile, Gila Fuentes.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde üst sıralarla arasındaki puan farkı açılmaya başlayan Lazio, Sarri ile yollarını ayırdı. Teknik adam değişikliğinin ardından galibiyeti hedefleyen konuk ekip, Frosinone deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.90

Genzobet Oranı: MS 2, Oran 2.15

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Lazio cephesinde Sarri dönemi biterken, konuk ekip deplasmandan galibiyetle döndü. Zor günler geçiren Lazio, deplasmanda Frosinone’yi mağlup etmeyi başardı.