İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Salernitana Lecce İddaa Tahmini 16.03.2024

Salernitana evinde Lecce‘yi konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nde kümede kalma mücadelesi veren tarafların 29. hafta mücadelesi, 16 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Arechi Stadı’nın ev sahipliği yapacağı zorlu mücadelede Genzobet, Salernitana galibiyetine 2.95, beraberliğe 3.30, Lecce galibiyetine ise 2.52 oran belirlemiş durumda.

Salernitana Tehlike Çanları Çalıyor

Haftalardır en alt sıradan kurtulmayı başaramayan Salernitana, son 10 haftada 8 mağlubiyet ve 2 beraberlik yaşayarak puan kayıplarına devam ediyor. Toplamda 28 haftanın 26’sında puan kaybı yaşayan ev sahibi, ligde kalma umutlarını kaybetmek üzere. Cagliari deplasmanından 4-2’lik bir mağlubiyetle dönen Salernitana, en yakın rakiplerinden birine karşı aldıkları bu farklı mağlubiyetle birlikte, düşme hattının üzeriyle puan farkının 11’e yükselmesine engel olamadı. 28 hafta sonunda sadece Hellas Verona ve Lazio’yu mağlup etmeyi başaran Salernitana, bu hafta evinde Lecce’Yi konuk edecek. 4 hafta önce ev sahibinde göreve Fabio Liverani gelirken, puan kayıpları devam etti. Salernitana 4 maçtan sadece 1 puan çıkarabildi.

Lecce’de Gotti Dönemi Başlıyor

Lecce, düşme hattının üzerinde olmasına rağmen, son haftalarda zayıf bir performans sergiledi. Geçtiğimiz hafta iç sahada Hellas Verona’ya karşı 1-0’lık bir mağlubiyet aldı ve son 5 haftada puan kaybetti. Bu kötü gidişatın ardından, teknik direktör değişikliğine gittiler. Roberto D’Aversa’nın ayrılmasının ardından, Luca Gotti takımın başına getirildi. Son haftaların zayıf halkaları arasında yer alan Lecce, son 12 haftanın ise 11’inde puan kaybetti. Düşme hattıyla arasında 1 puan fark bulunan konuk ekip, bu hafta Serie A Ligi’nin en zayıf halkası Salernitana’ya karşı galibiyet arayacak. Sezonun ilk yarısında D’Aversa yönetiminde Salernitana’yı mağlup etmeyi başaran Lecce, bu kez Gotti önderliğinde rakibini mağlup etmek istiyor. Son haftalarda zor günler yaşamasına rağmen, Lecce sezon genelinde rakibinden daha iyi bir performans grafiği ortaya koydu.

Salernitana – Lecce Maç Bilgileri

Salernitana – Lecce Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Arechi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salernitana’da bu hafta Pierozzi ve Jerome Boateng’in sakatlıkları devam ederken, Grigoris Kastanos kart cezalısı. Lecce cephesinde bu hafta Mohamed Kaba ve Federico Brancolini’nin sakatlıkları devam ediyor. Lameck Banda ise kart cezalısı.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Pasquale Mazzocchi, Federico Fazio, Matteo Lovato, Domagoj Bradaric, Agustin Martegani, Mateusz Legowski, Emil Bohinen, Antonio Candreva, Giulio Maggiore, Simmy.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Lorenzo Venuti, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Federico Baschirotto, Giuseppe Pezzella, Youssef Maleh, Espeto, Roberto Piccoli, Nikola Krstovic, Gabriel Strefezza.

İddaa Tahmini

Lecce yeni hocasıyla ilk maçını kazanmak istiyor. Ligin en zayıf halkası karşısına çıkacak olan Gottti ve öğrencileri, haftalardır devam eden kötü gidişata dur diyecek ve en alt sıradaki rakibini sezonun ilk yarısında olduğu gibi bir kez daha mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.23

Genzobet Oranı: MS 2, Oran 2.52

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Lecce cephesinde Gotti dönemi galibiyetle başladı. Zor günler geçiren ve teknik adam değişikliğine giden Lecce, deplasmanda tek golle galip geldi.