İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Udinese Torino Maç Tahmini 16.03.2024

16 Mart Cumartesi akşamı S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Udinese ile Torino karşı karşıya gelecek.

Betelli, Udinese galibiyetine 2.85, beraberliğe 3.00, Torino galibiyetine ise 2.80 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.47, beraberliğe 2.63, konuk ekibe ise 2.46 oran veriyor.

Udinese Rahat Nefes Aldı

Udinese küme düşme hattıyla puan farkını 3’e çıkardı ve rahat bir nefes aldı. 3 maçtan sadece 2 puan çıkaran ve geçtiğimiz hafta Lazio deplasmanına konuk olan Gabriele Cioffi’nin öğrencileri, 28. haftada en sürpriz sonuçlardan birine imza attı ve üst sıralarda yer alan rakibine karşı deplasmanda 2-1’lik galibiyete imza attı. 3 puanı getiren goller maçın ikinci yarısında Lorenzo Lucca ve Oier Zarraga’dan geldi. İkinci yarıda çok iyi bir futbol sergilediklerini söyleyelim. 28 haftayı 4 galibiyet, 15 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan Udinese, İtalya Serie A Ligi’nin en az maç kazanan takımları arasında yer alıyor. Bitime 10 hafta kala hala küme düşme tehlikesi devam eden ev sahibi, bu hafta taraftarı önünde Torino’ya karşı galibiyet arayacak.

Torino Galibiyet Peşinde

Ivan Juric ve öğrencileri, 4 hafta öncesine kadar İtalya Serie A Ligi’nde 6 hafta boyunca namağlup bir performans ortaya koydu ve üst sıraları bırakmadı. Düşüş Lazio ve Roma mağlubiyetleriyle başlarken, son 2 haftada ise Fiorentina ve Napoli beraberlikleriyle devam etti. 4 haftadır kazanamayan Torino, üst sıralardan epey uzak kaldı. Son 10 haftada sadece 2 kez mağlup olmalarına karşın, galibiyet adına fazlasıyla zorlandıklarını belirtelim. 10 maçtan 3 galibiyet çıkarabilen Ivan Juric’in öğrencileri, 28 haftadan ise sadece 9 galibiyet çıkarabildi. 11. sıraya kadar gerileyen Torino’nun, 6. sıra ile arasındaki puan farkı 9’a yükseldi. Bu hafta Udinese deplasmanında kazanarak, yükselişe geçmek ve üst sıralarla puan farkını kapatmak istiyorlar.

Udinese – Torino Maç Bilgileri

Udinese – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bluenergy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Udinese cephesinde Enzo Ebosse ve Gerard Deulofeu’nun sakatlıkları devam ederken, Nehuen Perez kırmızı kart cezalısı. Torino cephesinde bu hafta Adrien Tameze, Ivan Ilic, Koffi Djidji ve Perr Schuurs’un sakatlıkları devam ediyor

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Maduka Okoye, Lautaro Giannetti, Thomas Kristensen, Jordan Zemura, Oier Zarraga, Kingsley Ehizibue, Florian Thauvin, Lazar Samardzic, Sandi Lovric, Walace, Lorenzo Lucca.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Vanja Savic, Valentino Lazaro, Ricardo Rodriguez, Raoul Bellanova, Nikola Vlasic, Mergim Vojvoda, Karol Linetty, Adam Masina, Demba Seck, Nemanja Radonjic, Duvan Zapata.

İddaa Tahmini

Udinese ve Torino, İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında dirençli futboluyla dikkat çekti. Kolay maç kaybetmemeye başlayan tarafların zorlu mücadelesinde, iki takımında 90 dakika sonunda birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 0, Oran 2.63

Betelli Oranı: MS 0, Oran 3.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Torino deplasmanda hem savunma hem de hücum hattında etkili oldu. Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri Duvan Zapata ve Nikola Vlasic kaydetti.