İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Monza Cagliari Maç Tahmini 16.03.2024

İtalya Serie A Ligi’nin 29. haftası kapsamında, Monza ile Cagliari karşı karşıya gelecek. 16 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, Monza galibiyetine 2.08, beraberliğe 3.60, Cagliari galibiyetine ise 3.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.96, 2.5 Alt 1.85 oran kazandırıyor.

Monza’da Moraller Yüksek

Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Genoa deplasmanından 3 puanla dönmeyi başaran Monza, ligde rahat konumunu korumaya devam ediyor. Son 7 haftada sadece Roma maçında mağlup olan ev sahibi, bu süreçte 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti ve 14 puan topladı. Bu başarılı performans grafiği Monzaı son dönemde üst sıralar için iddialı bir takıma haline getirdi. Raffaele Palladino ve ekibi, Milan ve Salernitana maçlarından aldıkları üst üste galibiyetlerin ardından iç sahada 4-1’lik bir Roma mağlubiyeti yaşasa da, bu sonuçtan hızla toparlanarak geçen hafta Genoa deplasmanında galip geldiler. Son maçtan 3 puanı 3 golle alan ve kalesinde 2 gole engel olamayan ev sahibi, bitime 10 hafta kala ligin 10. sırasında yer alıyor. Son 7 haftanın 4’ünde kalesini gole kapatan ve rakip fileleri 11 kez havalandırdı. Hücum hattında etkili olmaya devam eden Monza, bu hafta Cagliari karşısında galibiyet arayacak.

Cagliari Düşme Potasından Çıktı

Cagliari cephesinde kabus sona erdi ve galibiyetler üst üste geldi. İtalya Serie A Ligi’ne bu sezon geri dönen konuk ekip, İngiltere Premier Lig’de şampiyonluk yaşayan Claudio Ranieri yönetiminde zor günler geçirdi. Teknik adam ısrarına devam eden Cagliari, 6 maçta aşanan puan kayıplarının ardından, Empoli ve Salernitana’yı mağlup ederek, bitime 10 hafta kala düşme hattından kurtuldu. Son 2 haftadan 6 puan toplamayı başaran konuk ekip, rakip fileleri 5 kez havalandırırken, kalesinde ise 2 gole engel olamadı. Düşme hattının 2 puan üzerine çıkmayı başaran Cagliari, bu hafta galibiyetlerine Monza deplasmanında devam etmek istiyor. Konuk ekibin bu sezon 28 hafta geride kaldığında, henüz üst üste 3 maçtan galibiyet alamadığını belirtelim.

Monza – Cagliari Maç Bilgileri

Monza – Cagliari Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele U-Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monza takımında Samuele Vignato, Gianluca Caprari ve Danilo D’ambrosio’nun sakatlıkları devam ederken, Papu Gomez ise kart cezalısı. Cagliari’de ise Marco Mancosu, Andrea Petagna, Zito Luvumbo ve Leonardo Pavoletti’nin sakatlıkları devam ediyor.

Monza’nın 11’i Belli mi?

Monza’nın muhtemel kadrosu: Michele Di Gregorio, Armando Izzo, Pablo Mari, Samuele Birindelli, Andrea Carboni, Warren Bondo, Andrea Colpani, Matteo Pessina, Alessio Zerbin, Lorenzo Colombo, Dany Mota.

Cagliari’nin 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Simone Scuffet, Adam Obert, Yerry Mina, Gabriele Zappa, Alessandro Deiola, Benito Viola, Nahitan Nandez, Gianluca Gaetano, Antoine Makoumbou, Gianluca Lapadula, Paulo Azzi.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz haftadan galibiyetle çıkmayı başaran Monza ile Cagliari karşı karşıya geliyor. Son haftalarda toparlanma sinyalleri veren tarafların mücadelesinde, taraf bahsi oldukça güç. İki takımında 90 dakika bittiğinde, rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Monza iç sahada hata yapmadı. Ev sahibi Cagliari’ye karşı 90 dakika boyunca kalesini gole kapatmayı başarırken, skoru belirleyen isim Daniel Maldini oldu.