Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Clermont Le Havre Maç Tahmini 17.03.2024

17 Mart Pazar akşamı beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Clermont ile Le Havre karşı karşıya gelecek.

Betroad, Clermont galibiyetine 2.65, beraberliğe 3.20, Le Havre galibiyetine ise 2.85 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.25, 2.5 Alt 1.65 oran kazandırıyor.

Clermont Zayıf Halka

Fransa Ligue 1’de son 9 haftaya girilirken, Pascal Gastien yönetimindeki Clermont en zayıf halka olarak karşımıza çıkıyor. 25 haftayı 3 galibiyet, 8 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, en alt sıradan kurtulamadı. Geçtiğimiz hafta ligdeki en yakın rakibi Metz karşısında 1-0’lık deplasman mağlubiyetinden kurtulamayan Clermont, bu sonuçla birlikte son 7 haftanın tamamında puan kaybetti. Ev sahibinde en alt sırada yer almasına karşın, ilk haftadan itibaren Pascal Gastien dönemi devam ediyor. Mevcut teknik adamıyla galibiyet almakta zorlanan Clermont, kalesinde gördüğü 42 golle, aynı zamanda ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergiliyor. Düşme hattının üzeriyle arasında 8 puan fark bulunan Clermont’un, lige tutunması oldukça zor.

Le Havre’den Kritik Galibiyet

Fransa Ligue 1’de son 10 haftaya girilirken en alt sıradaki Clermont’a deplasmanda konuk olacak olan Le Havre, geçtiğimiz hafta Toulouse karşısında puan kayıplarına dur dedi. Formda rakibine karşı Christopher Operi’nin tek golüyle üstünlük kurmayı başaran ve tam 6 hafta sonra ligde galip gelen Le Havre, aynı zamanda 4 haftadır devam eden mağlubiyetlerine de son vermeyi başardı. Düşme hattıyla arasındaki puan farkını 2’de tutmaya devam eden Luka Elsner’in öğrencileri, 25 haftalık fikstürü 6 galibiyet, 9 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bıraktı. 27 puanla 12. sırada yer alan Le Havre, sezonun ilk yarısında Clermont engelini 2-1’lik galibiyetle geçmeyi başardı. konuk ekibin rakibi karşısında bir kez daha galibiyete ihtiyacı var.

Clermont – Le Havre Maç Bilgileri

Clermont – Le Havre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gabriel Montpied Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Clermont takımında Cheick Konate, Mohamed Bouchenna ve Maximiliano Caufriez’in sakatlıkları devam ediyor. Le Havre’de ise Andy Logbo ve Josue Casimir’in sakatlıkları bulunuyor.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Yoel Armougom, Chrislain Matsima, Andy Pelmard, Neto, Cham Saracevic, Shamar Nicholson, Bilal Boutobba, Maxime Gonalons, Johan Gastien, Alan Virginius.

Le Havre'nin ilk 11’i Belli mi?

Le Havre’nin muhtemel kadrosu: Arthur Desmas, Youte Kinkoue, Gautier Lloris, Loic Nego, Arouna Sangante, Yassine Kechta, Abdoulaye Toure, Daler Kuzyaev, Mohamed Bayo, Christopher Operi, Emmanuel Sabbi.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de puan kayıplarına dur demeyi başaran ve kabustan uyanan Le Havre, ligi bırakmıyor. Kümede kalma mücadelesi devam eden Le Havre, galibiyetlerine ligin en zayıf halkası Clermont karşısında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.48

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.85

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Clermont ve Le Havre karşılaşmayı 10’ar kişiyle tamamladı. İki takımda rakip fileleri havalandırırken, Clermont iç saha avantajını iyi değerlendirdi ve 3 puanı cebine koydu.