İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Fiorentina Maç Tahmini 17.03.2024

İtalya Serie A Ligi‘nde son 10 haftaya girilirken, Atalanta evinde Fiorentina‘yı konuk edecek. 17 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Atalanta galibiyetine 1.88, beraberliğe 3.70, Fiorentina galibiyetine ise 4.15 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.80, 2.5 Alt 2.01 oran kazandırıyor.

Atalanta Lige Moralli Dönüyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Atalanta, UEFA Avrupa Ligi sahnesinden Çeyrek Final biletiyle dönüyor. Sporting CP eşleşmesinden istediğini alan Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, Portekiz deplasmanından alınan 1-1’lik beraberliğin ardından, hafta içi rövanşa iç sahada 2-1’lik galibiyete imza attı. Avrupa yürüyüşüne başarıyla devam eden Atalanta, İtalya Serie A Ligi’nde ise 4 haftadır maç kazanamıyor. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan ev sahibi, son olarak Juventus deplasmanına konuk oldu ve ezeli rakibine karşı sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Ligde puan kayıplarına son vermek isteyen Atalanta, bu hafta evinde Fiorentina’yı konuk edecek. Lige moralli dönen ev sahibi, 47 puanla ligin 6. sırasında yer alıyor.

Fiorentina 4 Haftadır Kaybetmiyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin son finalisti Fiorentina, bu sezon Çeyrek Final biletini cebine koydu. Vincenzo Italiano ve öğrencileri, Konferans Ligi başarısına devam ederken, deplasmanda 4-3 mağlup etmeyi başardığı Maccabi Haifa ile iç sahada 1-1 berabere kalarak, tur atladı. Konuk ekip İtalya Serie A Ligi’nde ise son 4 hafta maç kaybetmediler. Galibiyet adına zorlanmasına rağmen, Konferans Ligi fikstürünü de göz önüne aldığımızda Fiorentina son haftalarda iyi performanslar sergiliyor. Ligin son 4 haftasında 3 beraberlik, 1 galibiyetle 6 puan toplamayı başaran konuk ekip, bitime 10 hafta kala 43 puanla kendisine 8. sırada yer buldu. Üst sıralara yetişmeye çalışan Fiorentina, bu hafta zorlu Atalanta deplasmanında galibiyet arayacak.

Atalanta – Fiorentina Maç Bilgileri

Atalanta – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta takımında önemli bir eksik bulunmuyor. Fiorentina’da ise Oliver Christensen ve Christian Kouame’nin sakatlıkları devam ediyor. Bonaventura’nın ise kart cezası var.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Carnesecchi, Matteo Ruggeri, Berat Djimsiti, Sead Kolasinac, Ademola Lookman, Giorgio Scalvini, Charles De Ketelaere, Mario Pasalic, Marten de Roon, Teun Koopmeiners, Gianluca Scamacca.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Alfred Duncan, Michael Kayode, Luca Ranieri, Cristiano Biraghi, Arthur, Nicolas Gonzalez, Riccardo Sottil, Mandragora, Andrea Belotti, Jonathan Ikone.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde iki takımda üst sıraları bırakmıyor. Atalanta hafta içi Avrupa Ligi’nde tur atlarken, Fiorentina ise Konferans Ligi’nde atladı. İki formda ve moralli takımın mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: Mücadele ertelendi.

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadele ertelendi.