Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Lorient Maç Tahmini 17.03.2024

Monaco taraftarı önünde Lorient‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 26. haftasında sahne alacak mücadele, 17 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de başlıyor. Maçın yayın ekranı ise beIN CONNECT.

Betroad, Monaco galibiyetine 1.36, beraberliğe 5.35, Lorient galibiyetine ise 8.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.19, beraberliğe 4.70, konuk ekibe ise 7.10 oran veriyor.

Monaco Son Haftalarda Formda

Monaco, Fransa Ligue 1’de son 3 hafta maç kaybetmedi. Lens ve Strasbourg karşısında sahadan 3’er puanla ayrılmayı başaran Adi Hütter’in öğrencileri, Fransa Ligue 1’in lideri PSG’yi sahasında konuk ederken Monaco, fiziksel olarak rakibine ezilmedi ve dirençli futbolu skora yansıdı. Yıldızlar topluluğundan 1 puan almayı başaran ev sahibi, geçtiğimiz hafta Strasbourg deplasmanında ise galibiyetlerine geri dönmeyi başardı. 180 dakikadır kalesinde gole geçit vermeyen Monaco, son haftalarda yakın rakiplerine karşı önemli sonuçlar elde etti. 25 haftadan topladığı 45 puanla 3. sırada kendisine yer bulan ev sahibi, zirvenin 10 puan gerisinde yoluna devam ediyor. Bitime 9 hafta kalırken, Monaco lideri yakalamak istiyor.

Lorient Deplasmanda Etkili

Son 7 maçlık periyotta sadece Nantes ve Lyon’a karşı mağlup olan Regis Le Bris ve oyuncuları, geri kalan 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlikle 13 puan topladı ve küme düşme hattının içerisinden kurtuldu. Sezonun ilk yarısında en zayıf halka olarak karşımıza çıkan Lorient, son haftalarda toparlanma sinyalleri verdi. İlk haftadan itibaren Regis Le Bris yönetiminde yoluna devam eden konuk ekip, geçtiğimiz hafta evinde Lyon’u konuk etti. 2-0’lık mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Lorient’in, düşme hattıyla arasındaki puan farkı yeniden 2’ye indi. Düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam eden konuk ekip, iç sahada 2 haftadır kazanamazken, deplasmanda ise son 3 maçını kazandı.

Monaco – Lorient Maç Bilgileri

Monaco – Lorient Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco’da Henrique, Camara ve Embolo’nun sakatlıkları devam ediyor. Lorient cephesinde ise Montassar Talbi, Igor Silva, Benjamin Mendy ve Quentin Boisgard’ın sakatlıkları devam ediyor. Souleymane Toure ise kart cezalısı.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Philipp Köhn, Mohammed Salisu, Wilfried Singo, Aleksandr Golovin, Guillermo Maripan, Myron Boadu, Takumi Minamino, Aleksandr Golovin, Youssouf Fofana, Folarin Balogun, Wissam Ben Yedder.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Nathaniel Adjei, Isaak Toure, Julien Laporte, Imran Louza, Panos Katseris, Theo Le Bris, Ayman Kari, Julien Ponceau, Laurent Abergel, Mohamed Bamba.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de şampiyonluk umutlarını son haftalardaki etkisiyle korumayı başaran Monaco, taraftarı önünde hata yapmak istemiyor. Adi Hütter ve öğrencilerinin, ligde zor günler geçiren Lorient’i iç sahada mağlup edeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.19

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.36

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadeleden kazanan çıkmadı. Monaco ve Lorient mücadelede 2’şer kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Kırmızı kartlarla 10’ar kişi kalan iki takımda, birbirlerine üstünlük kurmayı başaramadı.