sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 17.03.2024

Fransa Ligue 1 ve İtalya Serie A Ligi mücadelelerini, kupon olarak düzenledik. 17 Mart Pazar günü sahne alacak mücadelelerle, kazanmanızı dileriz.

Roma – Sassuolo: MS 1, 1.23 (iddaa) – 1.42 (Bets10); İddaa fikstüründe 17 Mart Pazar akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Roma ile Sassuolo kozlarını paylaşacak. S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 20:00’de başlıyor. UEFA Avrupa Ligi’nin son finalisti Roma, bu sezon ise Avrupa Ligi’nde Çeyrek Finalistler içerisine girmeyi başardı. Brighton eşleşmesinde fişi ilk maçtan çekmeyi başaran De Rossi ve öğrencileri, 3-0’lık galibiyetin ardından, deplasmandan aldığı 1-0’lık mağlubiyete rağmen tur atlamayı başardı. Avrupa sahnesinden moralli dönen ev sahibi, yeni hocasıyla çok formda. İtalya Serie A Ligi’nde ise son 5 hafta namağlup bir performans ortaya koydular. Üst üste 4 haftadan galip çıkmayı başaran ev sahibi, geçtiğimiz hafta ise Fiorentina deplasmanından 2-2’lik beraberlikle döndü. Bitime 10 hafta kala 48 puanla 5. sırada kendisine yer bulan Roma, ligin geri kalan fikstüründe ise ilk 3 içerisine girmek istiyor. De Rossi göreve geldikten sonra, Roma golcülerinin harika performanslar sergilediğini söyleyelim. Sassuolo cephesinde Davide Ballardini dönem galibiyetle başladı. İtalya Serie A Ligi’nde küme düşme ehlikesini yakından hisseden ve üst üste 8 hafta boyunca maç kazanamayan konuk ekip, Alessio Dionisi ile yollarını ayırdı. Yeni hocasıyla ilk sınavını geçen hafta düşme hattının paylaştığı Frosinone’yi sahasında konuk eden Sassuolo, karşılaşmadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. 6 puan değerinde bir galibiyetle lige sıkı sıkı tutunmayı başaran konuk ekip, 28 hafta sonunda 6. galibiyetini aldı. Düşme hattının üzeriyle arasında 2 puan fark bulunan Sassuolo, bu hafta galibiyetlerine Roma deplasmanında devam etmek istiyor. Formda bir rakiple karşı karşıya gelecek olan konuk ekibin, deplasmanda işi oldukça zor. İtalya Serie A Ligi’nde 5 haftadır maç kaybetmeyen Roma, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Çeyrek Final biletini cebine koymayı başaran Roma, son haftalarda Rossi yönetiminde çok formda. Roma bu hafta kazanmaya evinde devam edecektir.

İnter – Napoli: MS 1, 1.41 (iddaa) – 1.60 (Bets10); İnter evinde Napoli’yi konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin derbi mücadelesi, 17 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlıyor. Dev maçın yayın ekranı ise S Sport Plus ve S Sport 2. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluk için önünde 5 galibiyet kalan İnter, son 21 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koyarken, 10 haftadır ise üst üste galibiyetler alıyor. Bu sezon ligde Simone Inzaghi ve öğrencilerini mağlup edebilen tek takım ise Sassuolo oldu. Geçtiğimiz hafta Bologna gibi güçlü bir rakibine karşı 1-0’lık galibiyete imza atan İnter, son 10 haftadan 5 galibiyet alması halinde, şampiyonluğu garantileyecek. Bologna zaferinin ardından UEFA Şampiyonlar Ligi’ne Atletico Madrid deplasmanına konuk olan ev sahibi, ilk maçta 1-0 mağlup etmeyi başardığı İspanyol devi karşısında, 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Seri penaltılarla veda etmek zorunda kalan İnter cephesinde, eşleşmeye Marcus Thuram kaçırdığı gollerle damga vurdu. Bu hafta Napoli derbisinde kazanarak, moral bulmak istiyorlar. İnter artık sezonun geri kalanında tamamen şampiyonluğa odaklandı. İtalya Serie A Ligi’nde yeni hocasıyla çıktığı maçlarda mağlubiyet yüzü görmeyen Napoli, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Barcelona’ya elendi. İlk maçta iç sahada 1-1’lik beraberlik alan Napoli, geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan rövanş maçında ise Barcelona’ya karşı koyamadı ve 3-1’lik mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Devler sahnesine veda eden ve rotasını İtalya Serie A Ligi’ne çeviren Francesco Calzona’nın öğrencileri, ligde son 5 haftada namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. 2 galibiyet, 3 beraberliğe imza atan Napoli, Sassuolo ve Juventus karşısında aldığı galibiyetlerin ardından geçtiğimiz hafta Torino ile iç sahada berabere kaldı. Ligde üst sıralara yetişmeye çalışan konuk ekip, 44 puanla ligin 7. sırasında yer alıyor. Lidere karşı sezonun ilk yarısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadılar. İtalya Serie A Ligi’nin lideri İnter 21 haftadır maç kaybetmiyor. Şampiyonlar Ligi vedasının ardından tamamen lig şampiyonluğuna odaklanan İnter, bu hafta Napoli derbisinde galibiyet serisini 11 haftaya çıkaracak ve şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacaktır.

Brest – Lille: İY 0, 1.79 (iddaa) – 2.00 (Bets10); Fransa Ligue 1’de 26. hafta heyecanı yaşanırken, üst sıraları zorlamaya devam eden Brest ile Lille karşı karşıya gelecek. 17 Mart Pazar günü Türkiye saati ile 15:00’te başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Brest, Fransa Ligue 1’de son 9 haftaya girilirken şampiyonluk umutlarını koruyor. 13 hafta boyunca maç kaybetmeyen Eric Serge Roy ve öğrencileri, 2. sıraya kadar yükselmeyi başardı. 13 haftalık fikstürü 9 galibiyet, 4 beraberlikle geride bırakan ev sahibi, geçtiğimiz hafta deplasmanda Lens engeline takıldı ve lider ile puan farkını 8’e indirme şansını değerlendiremedi. Maç boyunca Lens kalesinde etkili olmakta zorlanan ev sahibi, 25 hafta sonunda 5. yenilgisini aldı. Lider ile arasında 10 puan fark bulunan ve 2. sıradaki yerini korumaya devam eden Brest, 25 maç sonunda kalesinde gördüğü 19 golle, ligin aynı zamanda en iyi savunma performansını sergiliyor. Bu hafta Lille’e karşı iç sahada galibiyet arayacak olan Brest, yakın rakibine puan kaptırmak istemiyor. Lille, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi olduğunu bizlere zorlu Sturm Graz eşleşmesinde bir kez daga gösterdi. İlk maç deplasmanda alınan 3-1’lik galibiyetin ardından, rövanşta 1-1’lik beraberlikle tur atlamayı başaran Fonseca ve öğrencileri, Aston Villa’nın ardından şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösteriliyor. Konuk ekibin bu sezon iki kulvarda birden sergilediği performans grafiğiyle takdir topladığını belirtelim. Fransa Ligue 1’de 25 haftadan 11 galibiyet, 9 beraberlik, 5 mağlubiyetle 42 puan toplayan ve 4. sırada yer alan, ekip ligin maç başına en fazla topa sahip olan takımlarından biri. Aynı zamanda başarılı pas yüzdeleriyle de ligin en etkili takımları arasında yer aldıklarını söyleyelim. Reims’e karşı deplasmanda aldığı galibiyetin ardından Rennes ile iç sahada berabere kalan Lille, bu hafta Brest deplasmanında galibiyet arayacak. Dev maçta taraf bahsi oldukça güç. Zirve takibine devam eden Brest ve Lille haftayı kayıpsız geçmek istiyor. Son haftalarda iyi performanslarıyla dikkat çeken tarafların, milli ara öncesi çıkacağı Fransa Ligue 1in 26. hafta mücadelesinde, ilk 45 dakika birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.10

Bets10 Bahis Oranı: 4.54