sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 17.03.2024

Fransa Ligue 1 sahnesinde son 9 haftaya girilirken, 17 Mart Pazar akşamı sahne alacak 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Montpellier – PSG: MS 2, 1.35 (iddaa) – 1.55 (Bets10); İddaa fikstüründe 17 Mart Pazar akşamı bizleri bekleyen Fransa Ligue 1’in 26. hafta mücadelesinde, 14. sıradaki Montpellier ile lider PSG karşı karşıya gelecek. Saat 22:45’te sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 3 ekranlarından naklen yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de sezonun sona ermesine 9 hafta kalırken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Montpellier, 25 haftadan 6 galibiyet, 9 beraberlik, 10 mağlubiyetle 26 puan toplamayı başardı ve kendisine 13. sırada yer buldu. Geçtiğimiz haftaya kadar ligin Play Out hattında yer alan Michel Der Zakarian ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta Nice deplasmanına konuk oldu. Ligin 6. sırasında yer alan Nice karşısında 2-1’lik deplasman galibiyetine imza atan ev sahibi, Play Out hattından kurtulmayı başardı ve ligde kalmak adına önemli bir galibiyet elde etti. Ligde çıktığı son 6 maçın tamamında 2.5 gol barajı aşılan Montpellier, kalesini gole kapatmakta zorlanırken, hücum hattında ise hafife alınmayacak bir performans sergiledi. Ligde kalma mücadelesi devam eden ev sahibi, bu hafta ligin lideri karşısına çıkacak. Luis Enrique ve öğrencileri, 3 kulvarda birden şampiyonluk iddiasını sürdürüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final, Fransa Kupası’nda ise Yarı Final biletini cebine koymayı başaran PSG, Fransa Ligue 1’de ise son 9 haftaya lider giriyor. İspanyol ekibi Real Sociedad’ı devler sahnesinde geçmeyi başaran konuk ekip, hafta içinde Nice engelini 3-1’lik galibiyetle geçti ve Fransa Kupası’nda yoluna devam etti. Zorlu fikstürde maç kaybetmeyen PSG, Fransa Ligue 1’de ise 20 haftadır mağlup olmuyor. En yakın rakibinin 10 puan üzerinde son 9 haftaya girmeyi başaran PSG, son 3 hafta Rennes, Monaco ve Reims karşısında alınan 1’er puana rağmen, şampiyonluk yürüyüşüne devam ediyorlar. Son 9 haftadan 6 galibiyet alması halinde şampiyonluğu garantileyecek olan PSG, Montpellier engelini galibiyetle geçmek istiyor. Fransa Ligue 1’in lideri PSG, 20 haftadır maç kaybetmiyor. 3 kulvarda birden şampiyonluk iddiasını sürdüren PSG, 3 haftadır beraberliklerden kurtulamıyor. Bu hafta Montpellier deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaklardır.

Rennes – Marsilya: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.68 (Bets10); Fransa Ligue 1’de 26. hafta heyecanı 17 Mart Pazar akşamı devam ediyor. 19:05 seansında 8. sıradaki Rennes ile 7. sırada yer alan Marsilya karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın yayın ekranı ise beIN SPORTS MAX 1. Fransa Ligue 1’de 6 hafta boyunca üst üste galibiyetler alan, 8 haftada ise maç kaybetmeyen Rennes, son 3 haftadan galibiyet çıkaramadı. Julien Stephan ve öğrencilerinin yenilmezlik serisi 2 hafta önce Lorient karşısında sona ererken, puan kayıpları geçen hafta Lille deplasmanında 2-2’lik beraberlikle devam etti. Son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, bitime 9 hafta kala yeniden Ligue 1’de yükselişe geçmek istiyor. Lille karşısında maça fırtına gibi bir başlangıç yapan ve ilk 20 dakikada skoru 2-0’a getirmeyi başaran Rennes, son 6 dakikada yediği 2 golle 1 puana razı geldi. Galibiyeti kaçıran ev sahibi, taraftarı önünde Marsilya’ya karşı aynı hatayı yapmak istemiyor. 36 puanla lgini 8. sırasında yer alan Rennes, ligin geri kalanında UEFA Şampiyonlar Ligi veya UEFA Avrupa Ligi bileti için mücadele edecek. Marsilya cephesinde Jean-Louis Gasset etkisi devam ediyor. Konuk ekip teknik adam değişikliğinin arından, Fransa Ligue 1’de son 3 hafta Montpellier, Clermont ve Nantes’i mağlup etmeyi başardı. Farklı galibiyetlere imza atan konuk ekip, 3 maçta 11 gol atarken kalesinde ise sadece 2 gole izin verdi. Marsilya sadece Fransa Ligue 1’de değil aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi’nde de yeni hocasıyla iyi sonuçlar alıyor. Son 16 Turu’nun ilk maçında Villarreal’a karşı iç sahada 4-0’lık galibiyet alan Gasset’in öğrencileri, deplasmanda ise 3-1 mağlup olmasına rağmen tur atladı. Son 5 resmi maçta da rakip fileleri havalandırmayı başaran ve iyi hücum performansıyla dikkat çeken Marsilya, bu hafta Rennes deplasmanına konuk olacak. Son 9 haftaya girilirken, konuk ekip 39 puanla 7. sırada yer aldı. Fransa Ligue 1’de son 9 haftaya girilirken, bu hafta karşılaşacak iki takımda üst sıraları bırakmıyor. 3 haftadır kazanamayan Rennes’in iç sahada galibiyete ihtiyacı var. Konuk ekip Marsilya ise hoca değişikliğinin ardından yakaladığı çıkışı sürdürmek istiyor. İki takımda 90 dakika sonunda fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

Reims – Metz: KGVAR, 1.82 (iddaa) – 2.00 (Bets10); beIN CONNECT ekranlarından 17 Mart Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Reims sahasında Metz’i konuk edecek. Fransa Ligue 1’de ilk 25 haftayı 10 galibiyet, 5 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan Reims, 35 puanla 9. sırada yer alıyor. William Still ve öğrencileri, 25 haftada rakip fileleri 32 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 34 gole engel olamadı. Son 7 haftalık fikstürde sadece Le Havre deplasmanından 3 puan çıkarmayı başaran Reims, son haftalarda istikrardan uzak bir performans grafiği sergiliyor. İç sahada alınan 1-0’lık Lille mağlubiyetinin ardından, geçtiğimiz hafta ligin lideri PSG’ye deplasmanda konuk oldular. Yıldızlar topluluğundan deplasmanda 1 puan almayı başaran ev sahibi, toparlanma sinyalleri verdi. 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan Reims, 2-1 geriden gelerek skoru eşitledi ve 1 puanı hanesine yazdırdı. Metz, son haftalarda yaşadığı zor günlerden sonra 2 hafta önce deplasmanda Nantes’i 2-0 mağlup ederek kabusa son verdi. Bu galibiyet, takımın ligdeki konumunu değiştirmese de, son 10 hafta girilirken ligde kalma umutlarını güçlendirmişti. Laszlo Bölöni ve öğrencileri, galibiyetlerine düşme hattını beraber paylaştığı Clermont’a karşı iç sahada devam etti. Karşılaşmadan 1-0’lık galibiyetle çıkmayı başaran Metz, son 180 dakikada rakip filelere 3 gol  göndermeyi başarırken, kalesinde ise gole geçit vermedi. 2 hafta öncesine kadar ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergileyen konuk ekip, son 2 haftada savunma başarısıyla dikkat çekti. Düşme hattının üzeriyle arasında 2 puan fark bulunan Metz’in, galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı var. Son haftalarda toparlanma sinyalleri veren Reims ve Metz, bitime 9 hafta kala karşı karşıya geliyor. Milli ara öncesi Fransa Ligue 1’de kazanmak isteyen iki takımında, zorlu 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.68

Bets10 Bahis Oranı: 5.20