İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Rayo Vallecano Real Betis İddaa Tahmini 17.03.2024

İspanya La Liga’da alt sıralarda yer alan Rayo Vallecano evinde, Real Betis ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Rayo Vallecano ile Real Betis takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Rayo Vallecano galibiyetine 2.50, beraberlik tercihine 3.25, Real Betis galibiyetine ise 3.00 verildiğini görüyoruz.

Rayo Vallecano Alt Sıralarda 

Rayo Vallecano’da kötü gidişat sürüyor. Geçen hafta Mendizorrotza’da Alaves’e konuk olan Inigo Perez’in öğrencileri karşılaşmadan puansız ayrıldı. Rakibine 1-0 mağlup olan Rayo Vallecano’da moraller bozuk. La Liga’da üst üste 9 maçtır kazanamayan Rayo Vallecano kümede kalma mücadelesi veriyor. Düşme hattında yer alan Cadiz ile aralarında sadece 4 puanlık fark var. Bu hafta sonu ise Vallecas’da Real Betis’i konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Rayo Vallecano’da Diego Mendez’in sakatlığı sürüyor. 

Real Betis 3 Puan Peşinde 

Real Betis La Liga’da son haftalarda üst üste mağlubiyetler yaşamaya başladı. 2 hafta önce Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’e 2-1 kaybeden Real Betis, geçtiğimiz hafta sonu ise Benito Villamarin’de konuk ettiği Villarreal karşısında da puan alamadı. İlk yarıyı 2-1 önde kapattıkları maçta ikinci yarıda yedikleri gollerle 3-2 mağlup oldular. La Liga’da son 2 maçını kaybeden Real Betis Avrupa yarışında da yara almaya başladı. Bu hafta sonu Vallecas’da konuk olacakları Rayo Vallecano karşısında 3 puan hedefliyorlar. Karşılaşma öncesinde Real Betis’de Chimy Avila kart cezalısı. Marc Bartra, Hector Bellerin ve Cedric Bakambu’nun sakatlıkları sürüyor. 

Rayo Vallecano – Real Betis Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Diego Mendez’in sakatlığı sürüyor. Real Betis’de Chimy Avila kart cezalısı. Marc Bartra, Hector Bellerin ve Cedric Bakambu’nun sakatlıkları sürüyor. 

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrievski, Ivan Balliu, Abdul Mumin, Aridana Hernandez, Alfonso Espino, Alvaro Garcia, Miguel Crespo, Oscar Trejo, Oscar Valentin, Isi Palazon, Raul De Tomas

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Rui Silva, Abner Vinicius, Luiz Felipe, German Pezzela, Youssouf Sabaly, Marc Roca, Guido Rodriguez, Isco, Luiz Henrique, Assane Diao, Willian Jose

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano geçen hafta konuk olduğu Alaves deplasmanından puansız döndü. Rakibine 1-0 kaybettiler. Üst üste 8 maçtır kazanamayan Rayo Vallecano’da gidişat kötü. Real Betis ise son 2 maçından da puan çıkartamadı. Önce Atletico Madrid, ardınan da Villarreal’e kaybettiler. Son 2 maçını kaybeden Real Betis’de moraller bozuk. Zor bir maç. Vallecas’da gollere yöneleceğim. Her iki takımında gol bulmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.94

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis’in mağlubiyet serisi devam ediyor. Vallecas’da Rayo Vallecano’ya 2-0 kaybettiler ve üst üste 3. yenilgisini aldılar.