İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Villarreal Valencia İddaa Tahmini 17.03.2024

İspanya La Liga’da üst üste 3 maçtır kazanan Villarreal evinde, Valencia’yı ağırlayacak. Karşılaşma saat 18.15’te başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Villarreal ve Valencia arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde verilmiş. Villarreal kazanır 2.15, beraberlik 3.55, Valencia kazanır ise 3.35 olarak açıklanmış.

Villarreal 8 Maçtır Kaybetmiyor 

Villarreal’in La Liga’daki son haftalardaki çıkışı devam ediyor. Geçen hafta sonu Benito Villamarin’de Real Betis’e konuk olan Villarreal 2-1 geriye düştüğü maçtan 3-2’lik galibiyet ile ayrıldı ve haftanın sürpriz sonuçlarından birine imza attı. La Liga’da üst üste 8 maçtır kaybetmeyen Marcelino’nun öğrencileri son 3 maçını da kazanarak geçti. Avrupa umutlarını koruyan Villarreal bu hafta sonu ise La Ceramica’da Valencia’yı konuk edecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Villarreal’de Alberto Moreno kart cezalısı. Denis Suarez, Alfono Pedraza, Yeremy Pino ve Roman Terrats’ın sakatlıkları sürüyor. 

Valencia Evinde Kazandı 

Valencia La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Mestalla’da Getafe’yi konuk eden Valencia rakibini 1-0 mağlup ederek kötü gidişatı sonlandırdı. Valencia’ya galibiyeti getiren gol ise Hugo Duro’dan geldi. La Liga’da 3 maçlık kazanamama serisini sona erdiren Ruben Baraja’nın öğrencileri Avrupa umutlarını devam ettiriyor. Real Betis’in mağlup olduğu haftayı kazanarak geçen Valencia, rakibi ile aradaki puan farkını 2’ye indirdi. Bu hafta sonu ise Villarreal deplasmanında 3 puan arayacaklar. Karşılaşma öncesinde Valencia’da Mouctar Diakhaby’nin sakatlığı devam ediyor. Hugo Guillamon ise kart cezalısı. 

Villarreal – Valencia Maç Bilgileri

Villarreal – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından saat 18.15’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele La Ceramica Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Villarreal’de Alberto Moreno kart cezalısı. Denis Suarez, Alfono Pedraza, Yeremy Pino ve Roman Terrats’ın sakatlıkları sürüyor. Valencia’da Mouctar Diakhaby’nin sakatlığı devam ediyor. Hugo Guillamon ise kart cezalısı. 

Villarreal’in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Filip Jorgensen, Juan Foyth, Aissa Mandi, Jorge Cuenca, Alberto Moreno, Ramon Terrats, Dani Parejo, Santi Comesana, Gerard Moreno, Alejandro Baena, Alexander Sörloth

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Jose Luis Gaya, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Javi Guerra, Perez Martinez, Roman Yaremchuk

İddaa Tahmini

Villarreal geçen haftayı galibiyet ile geçti. Benito Villamarin’de konuk oldukları Real Betis’i 3-2 mağlup ederek sürpriz yaptılar. Son 3 maçını kazanarak geçen Villarreal’in 8 maçtır da yenilmediğini belirtelim. Valencia ise geçen hafta Getafe karşısında tek golle kazandı. Mestalla’da 1-0 kazanana 3 puanı aldılar ve moral buldular. Villarreal maçın favorisi. Son haftalarda iyi bir hava yakaladılar. La Ceramica’da konuk edecekleri Valencia karşısında da kazanarak 3 puanı alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.89

Betelli Oranı: MS 1, Oran 2.15

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal galibiyet serisini 4 maça çıkarttı. Valencia’yı 1-0 mağlup ederek 3 puanı kaptılar.