İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Las Palmas Almeria İddaa Tahmini 17.03.2024

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Las Palmas evinde, Almeria’nın konuğu olacak. Saat 18.15’te başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Las Palmas ile Almeria takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını inceleyecek olursak Las Palmas galibiyetine 1.98, beraberlik tercihine 3.55, Almeria galibiyetine ise 3.95 verildiğini görüyoruz.

Las Palmas Favori Taraf 

Las Palmas La Liga’da son dönemde üst üste puan kayıpları yaşıyor. Garcia Pimienta’nın ekibi geçen hafta sonu Gran Canaria’da konuk ettiği Athletic Bilbao’ya 2-0 kaybetti. Vasat bir performans gösteren Las Palmas’da puan kayıpları sürüyor. La Liga’da üst üste 4 maçtır puan alamayan Las Palmas 9. Sıraya geriledi. Valencia’nın kazandığı haftayı puansız geçtiler ve Avrupa yarışında yara aldılar. Bu hafta sonu ise Gran Canaria’da Almeria’yı konuk edecekler. Ligin en zayıf takımına karşı kazanmaları bekleniyor. Maç öncesinde Las Palmas’da Saul Coco kart cezalısı. Cristian Herrera ve Daley Sinkgraven ise sakat olan isimler. 

Almeria 28 Maçtır Kazanamıyor 

Almeria sezon başından bu yana La Liga’da galibiyet alamıyor. Geçen hafta iç sahada Sevilla ile karşı karşıya gelen Gaizka Garitano’nun ekibi mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. İlk yarıyı 1-0 önde kapattıkları mücadeleden yine galibiyet çıkartamadılar. Geride kalan 28 haftada sadece 10 puan toplayabilen Almeria son sırada ve henüz galibiyetleri yok. Sezon başından bu yana La Liga’nın galibiyet alamayan tek takımı konumundalar. Bu hafta Las Palmas’a konuk olacak Almeria’da Edgar Gonzalez ve Diego Lopez kart cezalısı. Luis Suarez’in ise sakatlığı sürüyor. 

Las Palmas – Almeria Maç Bilgileri

Las Palmas – Almeria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.15’te S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Las Palmas’da Saul Coco kart cezalısı. Cristian Herrera ve Daley Sinkgraven ise sakat olan isimler. Almeria’da Edgar Gonzalez ve Diego Lopez kart cezalısı. Luis Suarez’in ise sakatlığı sürüyor. 

Las Palmas'ın ilk 11’i Belli mi?

Las Palmas’ın muhtemel kadrosu: Alvaro Valles, Alvaro Lemos, Saul Coco, Alex Suarez, Daley Sinkgraven, Jonathan Viera, Javier Munoz, Kirian Rodriguez, Enzo Loiodice, Sandro Ramirez, Marc Cardona

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Luis Arantes, Alejandro Pozo, Lucas Robertone, Chumi, Sergio Akieme, Largie Ramazani, Edgar Gonzalez, Samuel Costa, Adrian Embarba, Sergio Calvo, Leo Baptistao

İddaa Tahmini

Las Palmas La Liga’da son haftalarda galibiyet alamıyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Athletic Bilbao’ya 2-0 kaybettiler. Bu yenilginin ardından galibiyet hasretleri 4 maça çıkmış oldu. Almeria ise geçen hafta Sevilla ile 2-2 berabere kaldı. La Liga’da tam 28 maçtır kazanamaz bir Almeria var. Son sıradalar ve kümede kalma şansları iyice düşük. Las Palmas’dan 3 puan beklentim var. Son sıradaki Almeria karşısında kazanarak moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.65

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.98

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Almeria 28 maçlık galibiyet hasretini sona erdirdi. Las Palmas’ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek sezonun ilk 3 puanını aldılar.