Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Borussia Dortmund İddaa Tahmini 30.03.2024

Bayern Münih taraftarı önünde Borussia Dortmund‘u konuk edecek. Der Klassiker, 30 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak. Almanya Bundesliga mücadelesinin yayın ekranı ise beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1.

Bets10, Bayern Münih galibiyetine 1.43, beraberliğe 5.39, Borussia Dortmund galibiyetine ise 6.32 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından Der Klassiker için hazırlanan öze oran fırsatlarında ise Bayern Münih Kazanır ve 2.5 Üst seçeneğini tercih ederek, 30.00 oran kazanabilirsiniz.

Bayern Münih Yeniden Yükselişte

Bayern Münih cephesinde Der Klassiker öncesi moraller yüksek. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna emin adımlarla ilerleyen Bayern Münih, Thomas Tuchel yönetiminde çeyrek final biletini cebine koydu. Almanya Bundesliga’da ise tam 11 sezondur sürdürmeyi başardıkları şampiyonluk serisini, bu sezon Bayer Leverkusen’e kaptırmak üzereler. Tuchel ile sezon sonunda yollarını ayırma kararı alan Bavyera ekibi, bitime 8 hafta kala liderin 10 puan gerisindeler. Mainz 05’e karşı alınan 8-1’lik galibiyetle dikkatleri üzerine çeken Bayern Münih, milli ara öncesinde konuk olduğu Darmstadt 98 deplasmanından ise 5-2’lik galibiyetle çıktı. Sezonun ilk yarısında Dortmund engelini deplasmanda 4-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran ev sahibinin, şampiyonluk umutlarını korumak için ezeli rakibi karşısında bir kez daha 3 puana ihtiyacı var.

Borussia Dortmund Kazanmaya Devam Etti

Almanya Bundesliga’da 3 haftadır kazanan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise çeyrek final biletini cebine koyan Borussia Dortmund, Der Klassiker öncesi çok formda. Bu sezon Edin Terzic önderliğinde, UEFA Şampiyonlar Ligi başarısıyla dikkat çeken Sarı Siyahlılar, PSG, Milan ve Newcastle United’ı geride bırakarak gruptan lider çıkarken, Son 16 eşleşmesinde ise PSV engelini geçti. Şampiyonlar Ligi’nde yoluna emin adımlarla devam eden Sarı Siyahlılar, Almanya Bundesliga’da ise son 3 hafta Union Berlin, Werder Bremen ve Frankfurt’u mağlup etmeyi başardı. Son 3 haftada 7 golle kazanan ve kalesinde sadece 2 gole izin veren konuk ekip, bitime 8 hafta kala 50 puanla 4. sırada yer alıyor. Lider ile arasında 20, 2. sıra ile 10 puan fark bulunan Dortmund, deplasmanda 7 maçtır mağlup edemediği Bayern Münih karşısında galibiyetlerine devam etmek istiyor.

Bayern Münih – Borussia Dortmund Maç Bilgileri

Bayern Münih – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern cephesinde Kingsley Coman, Sacha Boey, Bouna Sarr, Tarek Buchmann ve Raphael Guerreiro’nun sakatlıkları devam ediyor. Dortmund takımında ise Ramy Bensebaini’nin sakatlığı devam ederken, Marcel Sabitzer ise kart cezalısı.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Dayot Upamecano, Matthijs de Ligt, Min-Jae Kim, Joshua Kimmich, Aleksandar Pavlovic, Jamal Musiala, Leroy Sane, Leon Goretzka, Eric Dier, Harry Kane.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Ian Maatsen, Mats Hummels, Niklas Süle, Emre Can, Nico Schlotterbeck, Jadon Sancho, Marco Reus, Bynoe-Gittens, Niclas Füllkrug, Donyell Malen.

İddaa Tahmini

Bayern Münih’in kazanmaktan başka şansı yok. Zirve yarışının içerisinde kalmak için, bu hafta Der Klassiker’de galibiyete ihtiyaçları var. Son 2 haftada önemli galibiyetler alan Bayern Münih, kazanmaya evinde devam edecektir. Dev maçta Bayern Münih’in kazanacağını ve mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.45

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karim Adeyemi ve Julian Ryerson’un golleri, Dortmund’a galibiyeti getirdi. Sarı Siyahlılar tam 10 yıl sonra Bayern Münih deplasmanından galibiyetle dönmeyi başardı. Bayern Münih cephesinde ise şampiyonluk umutları sona erdi diyebiliriz.