Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Mönchengladbach Freiburg Maç Tahmini 30.03.2024

Almanya Bundesliga sahnesinde 27. hafta heyecanı devam ederken, Mönchengladbach evinde Freiburg‘u konuk edecek. 30 Mart Cumartesi akşamı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, saat 17:30’da başlıyor.

Betelli, Mönchengladbach galibiyetine 2.31, beraberliğe 3.72, Freiburg galibiyetine ise 2.95 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.64, 2.5 Alt 2.32 oran kazandırıyor.

Mönchengladbach Maç Kazanmakta Zorlanıyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Mönchengladbach, milli ara öncesinde Almanya Bundesliga’da son 4 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Gerardo Seoane ve öğrencileri hala galibiyet adına zorlanırken, Bochum karşısında alınan 5-2’lik galibiyetin ardından, son 3 haftada Mainz 05, Köln ve Heidenheim ile berabere kaldı. Düşme hattıyla bitime 8 hafta kala puan farkını 9’a çıkarmayı başaran ev sahibi, rahat bir nefes almayı başardı. 26 haftayı 6 galibiyet, 10 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan Gladbach, 28 puan topladı. Rakip fileleri 46 kez havalandırmayı başaran ve hücum hattında etkili olan ev sahibi, kalesini ise 50 gole kapatamadı ve savunma performansıyla sınıfta kaldı. Gladbach bu hafta sahasında Freiburg’u konuk edecek.

Freiburg Galibiyet Hedefinde

Son 8 haftada 7 kez puan kaybı yaşayan Freiburg, üst sıralardan uzaklaşmış durumda. Ancak 33 puanla 9. sırada bulunmaları, hala Avrupa umutlarını korumalarını sağlıyor. Avrupa Ligi serüveni Son 16 eşleşmesinde West Ham mağlubiyetiyle sona eren ve rotasını lige çeviren konuk ekip, lige odaklanmasına rağmen bir türlü yükselişe geçemedi. Milli ara öncesi iç sahada lider Bayer Leverkusen karşısında 3-1’lik mağlubiyetle sahadan ayrılan Freiburg, son 8 haftayı 5 mağlubiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Bu süreçte sadece kümede kalma mücadelesi veren Bochum karşısında maç kazandıklarını söyleyelim. Zor günlerden çıkış bileti arayan Freiburg, milli ara dönüşünde Gladbach deplasmanına konuk olacak.

Mönchengladbach – Freiburg Maç Bilgileri

Mönchengladbach – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gladbach takımında Simon Walde ve Kouadio Kone’nin sakatlıkları devam ediyor. Freiburg cephesinde ise Philipp Lienhart ve Noah Weisshaupt’ın sakatlıkları devam ediyor.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Cristian Chiarodia, Maximilian Wöber, Luca Netz, Stefan Lainer, Florian Neuhaus, Kouadio Kone, Robin Hack, Julian Weigl, Jordan Siebatcheu, Franck Honorat.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Noah Atubolu, Kiliann Sildillia, Manuel Gulde, Jordy Makengo, Lukas Kübler, Christian Günter, Roland Sallai, Nicolas Höfler, Vincenzo Grifo, Michael Gregoritsch, Lucas Höler.

İddaa Tahmini

Freiburg son 8 haftada Avrupa potası için mücadele edecek. Son haftalarda düşüşe geçen konuk ekip, milli arayla birlikte kötü gidişata dur demeyi başaracak ve deplasmandan 3 puanla dönmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.62

Betelli Oranı: MS 2, Oran 2.95

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Freiburg deplasmanda Michael Gregoritsch, Merlin Rohl ve Ritsu Doan’ın golleriyle galip geldi. Konuk ekip milli ara dönüşünde puan kayıplarına son vermeyi başarırken, Gladbach karşısında bizleri yanıltmadı.