Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Werder Bremen Wolfsburg Maç Tahmini 30.03.2024

30 Mart Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Almanya Bundesliga‘nın 27. hafta mücadelesinde, Werder Bremen ile Wolfsburg karşı karşıya gelecek. Saat 17:30’da başlayan mücadele, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Genzobet, Werder Bremen galibiyetine 2.84, beraberliğe 3.56, Wolfsburg galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.30 oran kazandırıyor.

Werder Bremen’de Düşüş Sürüyor

Almanya Bundesliga’da zor günler geçirmeye başlayan Werder Bremen cephesinde, milli ara dönüşünde eksikler dikkat çekiyor. Sahasında Wolfsburg’u konuk edecek olan ev sahibinde, Niklas Stark, Amos Pieper, Dawid Kownacki’nin sakatlıkları devam ediyor. Mitchell Weiser, Jens Stage ve Senne Lynen ise kart cezalısı. Son 4 haftadan 1 puan çıkarabilen Werder Bremen, ligin en zayıf halkası Darmstadt 98 karşısında aldığı iç saha beraberliğinin ardından, son 3 haftada sırasıyla Hoffenheim, Dortmund ve Union Berlin’e karşı kaybetti. Üst sıra hayallerine büyük ölçüde veda eden Ole Werner’in öğrencileri, 30 puanla ligin 10. sırasında yer alıyor. Bitime 8 hafta kala hedeflerini büyük ölçüde kaybeden Werder Bremen’in, toparlanmasını zor görüyoruz.

Wolfsburg Göreve Hasenhüttl’i Getirdi

Wolfsburg cephesinde galibiyet hasreti 11 haftaya çıkınca, milli arada teknik adam Niko Kovac ile yollar ayrıldı. Göreve Ralph Hasenhüttl’i getiren konuk ekip, yeni hocasıyla son 8 hafta ligde kalmak için mücadele verecek. Son 11 haftayı 5 mağlubiyet, 6 beraberlikle geride bırakan Wolfsburg, milli ara öncesinde Stuttgart, Bayer Leverkusen ve Augsburg karşısında üst üste mağlubiyetler aldı. Son 3 haftada kalesini 8 gole kapatmayan konuk ekip, rakip fileleri ise 3 kez havalandırabildi. Düşme hattıyla arasında 6 puan fark bulunan Wolfsburg, Bochum’un ardından düşme hattının en yakın rakibi olarak yoluna devam ediyor. Milli ara dönüşünde Werder Bremen deplasmanına konuk olacak olan konuk ekip, yeni hocasıyla ilk maçından galip çıkmak istiyor.

Werder Bremen – Wolfsburg Maç Bilgileri

Werder Bremen – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Weser Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Werder Bremen’de Niklas Stark, Amos Pieper, Dawid Kownacki’nin sakatlıkları devam ediyor. Mitchell Weiser, Jens Stage ve Senne Lynen ise kart cezalısı. Wolfsburg cephesinde ise Lukas Nmecha’nın sakatlığı devam ediyor.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Michael Zetterer, Julian Malatini, Anthony Jung, Romano Schmid, Felix Agu, Justin Njinmah, Leonardo Bittencourt, Olivier Deman, Marvin Ducksch, Nick Woltemade, Rafael Borre.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Pavao Pervan, Rogerio, Maxence Lacroix, Moritz Jenz, Joakim Maehle, Kevin Paredes, Lovro Majer, Jonas Older Wind, Mattias Svanberg, Kevin Behrens, Maxi Arnold.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da zor günler geçiren Werder Bremen ile Wolfsburg karşı karşıya geliyor. İki takımda uzun süredir savunmada zafiyetler gösteriyor ve 3 puan hasretine devam ediyor. İki takımında 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolfsburg yeni hocasıyla kazandı. Milli ara dönüşü Werder Bremen engelini 3 puanla geçmeyi başaran Wolfsburg, son 14 dakikada 10 kişi mücadele etti. Werder Bremen ise 43. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı.