Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Leipzig Mainz 05 İddaa Tahmini 30.03.2024

Leipzig sahasında Mainz 05‘i konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 27. hafta mücadelesi, 30 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da başlıyor. Mücadelenin yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2.

Hovarda, Leipzig galibiyetine 1.41, beraberliğe 4.91, Mainz 05 galibiyetine ise 7.96 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.23, beraberliğe 4.56, konuk ekibe ise 6.34 oran veriyor.

Leipzig 3 Haftadır Kazanıyor

Bu sezon Almanya Bundesliga sahnesinde Şampiyonlar Ligi potasında kalmayı hedefleyen Leipzig, 26 haftalık fikstürde 15 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Bu süreçte rakip fileleri 60 kez havalandırarak ligin en iyi hücum performanslarından birini sergilerken, kalesinde ise 32 gol gördü. Devler sahnesinde üzücü bir veda yaşayan Marco Rose ve öğrencileri, Real Madrid’e zor anlar yaşamayı başarmasına karşın, turu geçemedi. Rotasını tamamen lige çeviren ev sahibi, son 3 haftada Bochum, Darmstadt 98 ve Darmstadt 98 engellerini galibiyetlerle geçmeyi başardı. Son 3 haftada 11 gol atıp, kalelerinde sadece 2 gole izin verdiler. Milli ara dönüşünde düşme tehlikesindeki Mainz 05 ile iç sahada karşı karşıya gelecekler.

Mainz 05 Evinde Kazandı

26 haftalık periyotta sadece 3 galibiyet alabilen Mainz 05, bitime 8 hafta kala küme düşme hattıyla arasında 6 puanlık bir farkla mücadele ediyor. Ligde kalmak için ellerinden geleni yapmaya çalışan Mainz 05, Bo Henriksen hamlesiyle birlikte daha iyi bir performans sergilemeye başladı. Son 5 haftadan yeni hocasıyla 6 puan toplayan konuk ekip, göreve Henriksen gelene kadar 21 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabildi. 8-1’lik Bayern Münih hezimetinin ardından, milli ara öncesinde Bochum engelini 2-0’lık galibiyetle geçmeyi başardılar. Ligde kalmak yolunda en yakın rakibi karşısında kritik bir galibiyet almayı başaran Mainz 05, bu hafta Leipzig deplasmanında galibiyet arayacak. Bitime 8 hafta kala konuk ekibin galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı var.

Leipzig – Mainz 05 Maç Bilgileri

Leipzig – Mainz 05 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leipzig’de bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor. Mainz 05 cephesinde ise Nelson Weiper, Maxim Leitsch ve Stefan Bell’in sakatlıkları devam ediyor. Dominik Kohr ise kart cezalısı.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Benjamin Hendrichs, Mohamed Simakan, Castello Lukeba, David Raum, Xaver Schlager, Kevin Kampl, Xavi Simons, Emil Forsberg, Lois Openada, Yussuf Poulsen.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Hanche-Olsen, Sepp van den Berg, Anthony Caci, Nadiem Amiri, Merveille Papela, Josuha Guilavogui, Philipp Mwene, Jonathan Burkardt, Jessic Ngankam, Ajorque Ludovic.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da yükselişe geçen Leipzig, 3 haftadır kazanıyor. Son 3 haftada aldığı rahat galibiyetlerle dikkat çeken ev sahibi, kazanmaya Mainz 05 karşısında devam edecek ve aradan galibiyetle dönecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.23

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.41

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Son haftaların formda takımı Leipzig, milli ara dönüşü Mainz 05 engeline takıldı. Marco Rose ve öğrencileri, kümede kalma mücadelesi veren rakibine karşı skor üretemedi ve sahadan golsüz beraberlikle ayrılmak zorunda kaldı.