Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Eintracht Frankfurt Union Berlin Maç Tahmini 30.03.2024

Almanya Bundesliga‘da 27. hafta heyecanı 30 Mart Cumartesi akşamı devam ediyor. Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadelede, Eintracht Frankfurt ile Union Berlin karşı karşıya gelecek.

Betroad, Eintracht Frankfurt galibiyetine 2.06, beraberliğe 3.48, Union Berlin galibiyetine ise 3.72 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.11, 2.5 Alt 1.76 oran kazandırıyor.

Eintracht Frankfurt Seriyi Sürdüremedi

Frankfurt, şu ana kadar 10 galibiyet, 10 beraberlik, 6 mağlubiyetle 40 puan toplayarak ligde 6. sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi biletini kovalamak için son 8 haftada mücadele edecek olan ekip, Avrupa Konferans Ligi’nden elendikten sonra rotasını tamamen Almanya Bundesliga’ya çevirdi. Milli ara öncesinde Dortmund deplasmanına 5 maçlık yenilmezlik, 2 haftalık galibiyet serisiyle konuk olan Dino Toppmöller ve öğrencileri, 1-0 öne geçtiği mücadeleden 3-1’lik mağlubiyetle döndü. Maça golle başlayan ve 13. dakikada Mario Götze’nin golüyle 1-0 öne geçerken, sadece 20 dakika üstünlüğünü koruyabildi. Milli ara dönüşünde ise alt sıralardan kurtulmayı başaramayan Union Berlin ile iç sahada karşı karşıya gelecekler.

Union Berlin Rahat Nefes Aldı

Union Berlin, milli ara öncesinde Almanya Bundesliga’da puan kayıplarına son vererek önemli bir galibiyet aldı. İç sahada Werder Bremen’i konuk ettikleri maçta Yorbe Vertessen ve Brenden Aaronson’un golleriyle 3 puanı hanesine yazdırarak düşme hattıyla arasındaki puan farkını 9’a çıkararak rahat bir nefes aldılar. Sezona kötü bir başlangıç yapmalarının ardından, Nenad Bjelica’nın göreve gelmesiyle birlikte Union Berlin, küme düşme hattından uzaklaşmayı başardı. Ancak son dönemde 3 maçta kaybedilen 8 puanla düşme hattına yaklaşmışlardı. Werder Bremen galibiyetiyle rahat bir nefes alan konuk ekip, bu hafta Frankfurt karşısında galibiyet arayacak. Düşme potasıyla puan farkını çift hanelere çıkarmak isteyen Union Berlin, araya moralsiz giren Frnakfurt karşısında fırsatları değerlendirmek istiyor.

Eintracht Frankfurt – Union Berlin Maç Bilgileri

Frankfurt – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt takımında Sebastian Rode ve Sasa Kalajdzic’in sakatlıkları devam ediyor. Union Berlin’de ise Andras Schafer kart cezalısı.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Jens Grahl, Ansgar Knauff, Lucas Melo, William Pacho, Paxten Aaronson, Kristijan Jakic, Donny van de Beek, Eric Dina, Aurelio Buta, Mario Götze, Jessic Ngankam.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Alex Kral, Danilho Doekhi, Jerome Roussillon, Robin Gosens, Robin Knoche, Julian Malatini, Rani Khedira, Lucas Tousart, Benedict Hollerbach, Kevin Behrens.

İddaa Tahmini

İki takımda sezonun ikinci yarısıyla birlikte istikrardan uzak performanslar sergiledi. Milli aradan galibiyetle geri dönmek isteyen Frankfurt ve Union Berlin, 27. haftada galibiyet arayacak. İki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.71

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.88

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Frankfurt ve Union Berlin 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaramadı. İki takımda milli ara dönüşü hücum hattında etkisiz kalırken, sahadan 1’er puanla ayrıldı. İki takımda mücadelede beklediğimiz skor katkısını veremedi.