İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Manchester United İddaa Tahmini 30.03.2024

İngiltere Premier Lig’de alt sıralarda yer alan Brentford evinde, Manchester United’ı ağırlayacak. Mücadele saat 23.00’te start alacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Brentford ve Manchester United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde verilmiş. Brentford kazanır 3.05, beraberlik 3.80, Manchester United kazanır ise 2.25 olarak açıklanmış.

Brentford 6 Maçtır Kazanamıyor

Brentford Premier Lig’de üst üste puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Milli maç arasından önceki hafta Turf Moor’da Burnley’e konuk olan Brentford mücadeleden 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de oynadığı son 6 maçtan da galibiyet çıkartamayan Thomas Frank’ın öğrencileri düşme tehlikesi ile karşı karşıya. Bu hafta sonu Manchester United’ı konuk edecek olan Brentford’u zor bir 90 dakika bekliyor. Karşılaşma öncesinde Brentford’da Sergio Reguilon kart cezalısı. Ben Mee, Rico Henry, Kevin Schade ve Aaron Hickey’in sakatlıkları devam ediyor. 

Manchester United Favori Taraf

Manchester United Premier Lig’de 2 maç aradan sonra kazanarak moral buldu. Milli maç arasından önceki hafta Old Trafford’da Everton’ı konuk eden Erik ten Hag’ın ekibi sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Maç boyunca üstün olan taraf Manchester United idi ve haklı bir 3 puan elde ettiler. 2 maçlık mağlubiyet serisini sona erdiren Manchester United’ın az da olsa ilk 4 umutları sürüyor. Bu hafta sonu Brentford’a konuk olacak Manchester United maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Manchester United’da Anthony Martial, Luke Shaw, Lisandro Martinez ve Rasmus Hojlund’un sakatlıkları sürüyor.

Brentford – Manchester United Maç Bilgileri

Brentford – Manchester United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Sergio Reguilon kart cezalısı. Ben Mee, Rico Henry, Kevin Schade ve Aaron Hickey’in sakatlıkları devam ediyor. Manchester United’da Anthony Martial, Luke Shaw, Lisandro Martinez ve Rasmus Hojlund’un sakatlıkları sürüyor.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Aaron Hickey, Nathan Collins, Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Rico Henry, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Yoane Wissa, Ivan Toney

Manchester United'ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Harry Maguire, Raphael Varane, Victor Lindelöf, Kobbie Mainoo, Christian Eriksen, Carlos Casemiro, Markus Rashford, Bruno Fernandes, Alejandro Garnacho

İddaa Tahmini

Brentord’da puan kayıpları devam ediyor. Thomas Frank’ın ekibi milli araya Burnley mağlubiyeti ile girdi. Turf Moor’da 2-1 kaybettiler ve moraller bozuk. Premier Lig’de üst üste 6 maçtır kazanamayan bir Brentfor var. Manchester United ise 2 maçlık mağlubiyet serisini Everton karşısında sona erdirdi. Old Trafford’da Everton’ı 2-0 mağlup ederek moral buldular. Bu maçın da favorisiler ama Brentford’un hücum hattı etkili. Gollü bir maç beklentim var. 90 dakika sonunda her iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.33

Genzobet Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Uzatma dakikalarında gelen gollerle mücadele 1-1 sona erdi. Brentford 1 puanı son saniyede kurtardı.