Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Metz Monaco İddaa Tahmini 30.03.2024

İddaa fikstüründe 30 Mart Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Metz ile Monaco karşı karşıya gelecek. beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 19:00’da sahne alıyor.

Ligue 1’in alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadelede intobet, Metz galibiyetine 4.90, beraberliğe 4.15, Monaco galibiyetine ise 1.68 oran belirlemiş durumda.

Metz Düşme Potasından Kurtulamadı

Fransa Ligue 1’de üst üste 10 hafta boyunca puan kayıplarına engel olmayı başaramayan ve 10 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Metz, önce Nantes ardından Clermont galibiyetleriyle lige sıkı sıkı tutundu. Kümede kalmak adına umutlanan Laszlo Bölöni ve öğrencileri, milli ara öncesinde Reims deplasmanına konuk oldu. Henüz 3. dakikada 1-0 geriye düşen ev sahibi, 12. dakikada ise skoru 1-1’e getirmeyi başardı. Mücadelenin bitmesine 12 dakika kala kalesinde mağlubiyet golünü gören Metz, savunmada yaptığı 2 büyük hatanın bedelini mağlubiyetle ödedi. Bitime 8 hafta kala küme düşme hattının içerisinde yer almaya devam eden ev sahibi, milli ara dönüşünde Monaco’ya karşı galibiyet arayacak. Ev sahibi bu sezon 26 haftadan sadece 6 galibiyet çıkarmayı başarabildi. Bitime 8 hafta kala düşme hattının üzeriyle aralarında puan farkının 3 olduğunu söyleyelim.

Monaco Galibiyeti Kaçırdı

Fransa Ligue 1’de son 4 hafta namağlup bir performans grafiğiyle karşımıza çıkan Monaco, milli ara öncesi iç sahada Lorient’e karşı galibiyeti kaçırmasına rağmen, bitime 8 hafta kala zirve takibine devam ediyor. Son 4 haftalık fikstürü 2 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Adi Hütter ve öğrencileri, 26 haftayı ise 13 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bıraktı. Lorient karşısında şansız bir golle henüz 2. dakikada 1-0 geriye düşen Monaco, skoru 2-1’e getirmeyi başardı. İki takımda maçın son bölümlerini 10 kişi oynamak zorunda kalırken, son saniye golüne engel olamayan konuk ekip, sahadan 1 puanla ayrıldı. Zirveyle arasında 13, 2. sırada Brest ile 1 puan fark bulunan Monaco, milli ara öncesi 2.’lik şansını değerlendiremedi. Bu hafta düşme hattındaki Metz karşısında kazanarak, hem yerini korumak hem de 2. sıra için puan kaybetmemek istiyorlar.

Metz – Monaco Maç Bilgileri

Metz – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Saint-Symphorien Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Metz cephesinde Didier Lamkel Ze, Kevin N’doram’ın sakatlıkları devam ederken, Cheikh Sabaly ve Jean-Jacques ise kart cezalısı. Monaco’da ise Guillermo Maripan, Caio Henrique, Mohamed Camara ve Breel Embolo’nun sakatlıkları devam ediyor. Denis Zakaria ise kart cezalısı.

Metz’in 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Alexandre Oukidja, Christopher Herelle, Ismael Traore, Van Den Kerkhof, Sadibou Sane, Matthieu Udol, Didier Lamkel,Danley Jean Jacques, Lamine Camara, Nguessan Kouadio, Georges Mikautadze.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Philipp Köhn, Mohammed Salisu, Wilfried Singo, Aleksandr Golovin, Maghnes Akliouche, Myron Boadu, Takumi Minamino, Aleksandr Golovin, Youssouf Fofana, Folarin Balogun, Wissam Ben Yedder.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de zirve takibine devam eden Monaco, son 4 haftada maç kaybetmedi ve 8 puan topladı. Lorient karşısında son dakika golüyle galibiyeti kaçıran Monaco, bu hafta Metz karşısında galibiyetlerine geri dönecek ve sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.45

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco milli ara dönüşünde Metz engelini zorlanmadan geçti. Tam 5 golle rakibini mağlup etmeyi başaran Monaco, kalesinde ise 2 gole izin verdi. Aradan galibiyetle dönen konuk ekip, bizleri yanıltmadı.