Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lyon Reims Maç Tahmini 30.03.2024

beIN SPORTS 4 ekranlarından 30 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 23:00’te naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lyon ile Reims karşı karşıya gelecek.

intobet, Lyon galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.70, Reims galibiyetine ise 3.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.78, 2.5 Alt 2.03 oran kazandırıyor.

Lyon Rahat Nefes Aldı

Lyon düşme hattıyla puan arkını açmaya devam ediyor. Milli ara öncesinde Toulouse deplasmanına konuk olan Piere Sage ve öğrencileri, Lorient deplasmanında alınan 2-0’lık galibiyetin ardından, Toulouse deplasmanında kazanmaya 3-2’lik skorla devam etti. 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan ve 2-1 geriye düşen ev sahibi, yeniden oyuna hakim oldu ve skoru 3-2’ye getirmeyi başardı. Sage’in göreve gelişiyle birlikte düşme hattıyla puan farkını açmaya başlayan Lyon, son 12 haftayı 8 galibiyet, 3 mağlubiyetle geride bıraktı. Düşme hattıyla puan farkını 9’a kadar çıkarmayı başaran ev sahibi, Toulouse galibiyetiyle birlikte rahat bir nefes aldı. Milli ara dönüşü sahasında Reims’i konuk edecek olan Lyon, deplasmanda 2 haftadır aldığı galibiyetlere, taraftarı önünde devam etmek istiyor.

Reims Üst Sıra İddiasını Koruyor

Fransa Ligue 1’de 26 haftalık fikstürü 11 galibiyet, 5 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan ve 38 puanla 9. sırada kendisine yer bulan Reims, William Still önderliğinde Avrupa iddiasını son 8 haftaya taşımayı başardı. Avrupa biletiyle sezonu kapatmak isteyen konuk ekip, milli ara öncesi iç sahada Metz engelini 2-1’lik galibiyetle geçti ve puan kayıplarına son verdi. Lille’e karşı iç sahada alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından, lider PSG ile deplasmanda 2-2 berabere kalan konuk ekip, özellikle lider karşısında sergilediği futbolla toparlanma sinyalleri vermişti. Metz galibiyetiyle birlikte üst sıraları bırakmayan Reims, bitime 8 hafta kala 6. sıradan 4 puan uzaklıkta. Bu hafta sezonun ilk yarısı iç sahada 2-0’lık skorla mağlup ettikleri Lyon ile karşı karşıya gelecekler.

Lyon – Reims Maç Bilgileri

Lyon – Reims Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Groupama Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon’da Said Benrahma, Orel Mangala ve Joao Bengui’nin sakatlıkları devam ediyor. Clinton Mata ise kart cezalısı. Reims cephesinde ise Maxime Busi, Thibault De Smet, Teddy Teuma, Benjamin Stambouli ve Adama Bojang’ın sakatlıkları devam ediyor.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Anthony Lopes, Sinaly Diomande, Sael Kumbedi Nseke, Nicolas Tagliafico, Diego Moreira, Clinton Mata, Skelly Alvero, Maxence Caqueret, Skelly Alvero, Alexandre Lacazette, Mathis Cherki.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Yehvann Diouf, Sergio Akieme, Yunis Abdelhamid, Joseph Okumu, Reda Khadra, Thomas Foket, Atangana Edoa, Marshall Munetsi, Junya Ito, Keito Nakamura, Mohammed Daramy.

İddaa Tahmini

Lyon son haftalarda yükselişe geçerken, savunmadaki hatalarını golcüleriyle telafi ediyor. Reimse ise bitime 8 hafta kala üst sıraları bırakmadı ve iddiasını sürdürdü. İki takımında milli aradan golle döneceğini ve rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.47

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Joseph Okumu ve Ernest Appiah Nuamah’ın karşılıklı gollerine sahne olan mücadeleden, kazanan çıkmadı. Lyon ve Reims karşılıklı goller bulduğu mücadeleden 1’er puanla ayrıldı. Kazananları tebrik ederiz.