İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Burnley İddaa Tahmini 30.03.2024

İngiltere Premier Lig’de üst sıra takibini sürdürmek isteyen Chelsea evinde, Bırnley karşısında 3 puan arayacak. Mücadelenin saat 18.00’de başlayacağını ve Beın Sports kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Chelsea ile Burnley zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Chelsea galibiyetinin 1.33, beraberlik tercihinin 5.90, Burnley galibiyetinin ise 9.10 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Chelsea Evinde Kazandı

Chelsea Premier Lig’de son dönemde iyi sonuçlar almayı başladı. Premier Lig’de oynadıkları son maçta Newcastle United ile karşı karşıya gelen Maviler, mücadeleyi 3-2 kazanarak yenilmezlik serisini sürdürdü. Cole Palmer’ın etkili performansı ile 3 puanı alan Pochettino’nun ekibi üst üste 4 maçtır kaybetmiyor. Avrupa umutlarını az da olsa devam ettiren Chelsea, milli aradan önceki hafta ise FA Cup’da Leicester City’i eleyerek turu geçmeyi başardı. Bu hafta sonu Premier Lig’de Burnley’i konuk edecek Chelsea’de Ben Chilwell, Levi Colwill, Reece James ve Christopher Nkunku’nun sakatlıkları devam ediyor.

Burnley’den 3 Puan

Burnley Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Vincent Kompany’nin ekibi milli maç arasından önceki hafta Brentford ile karşı karşıya geldi ve rakibi karşısında 3 puan almayı başardı. Turf Moor’da rakibini 2-1 mağlup eden Burnley’in puanını 17’ye yükselttiğini ve 17. sıradaki Luton Town ile puan farkını 5’e indirdiğini belirtelim. Son 2 maçında 4 puan toplayan Burnley bu hafta sonu Chelsea’nin konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Burnley’de Nathan Redmond, Jordan Beyer ve Aaron Ramsey sakat olan isimler.

Chelsea – Burnley Maç Bilgileri

Chelsea – Burnley Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’te başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Ben Chilwell, Levi Colwill, Reece James ve Christopher Nkunku’nun sakatlıkları devam ediyor. Burnley’de Nathan Redmond, Jordan Beyer ve Aaron Ramsey sakat olan isimler.

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Dorde Petkovic, Axel Disasi, Benoit Badiashille, Thiago Silva, Malo Gusto, Enzo Fernandez, Connor Gallagher, Lesley Ugochukwu, Mykhailo Mudryk, Raheem Sterling, Nicholas Jackson

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

İddaa Tahmini

Chelsea milli araya 3 puan ile giren takımlardan biriydi. Stamford Bridge’de konuk ettikleri Newcastle United’ı 3-2 mağlup ettiler. Son 4 haftada 8 puan toplayan Chelsea çıkışa geçmiş durumda. Burnley ise Turf Moor’da Brentford’u 2-1 mağlup ederek kümede kalma umutlarını devam ettirdi. Chelsea maçın favorisi ama son 6 haftada da kalesini gole kapatamadılar. Burnley’de geçen haftadan moralli. Gollü bir maç beklentim var. Fileler en az 3 kez havalanır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.31

Hovarda Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.49

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…