İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Everton Bahis Tahmini 30.03.2024

İngiltere Premier Lig’de son 3 maçta 7 puan toplayan Bournemouth evinde, Everton’ı konuk edecek. Mücadele saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından yayınlanacak.

Bournemouth ve Everton arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Bournemouth kazanır 2.18, beraberlik 3.70, Everton kazanır ise 3.30 olarak açıklanmış.

Bournemouth’dan Harika Geri Dönüş

Bournemouth Premier Lig’de son 3 haftada tam 7 puan topladı. Milli maç arasından önceki hafta Vitality’de Luton Town’u konuk eden Bournemouth mücadeleden 4-3’lük galibiyet ile ayrılı. İlk yarıyı 3-0 geride kapatan Sagarna’nın öğrencileri ikinci yarıda harika bir performans gösterdi ve 3 puanı kaptı. Düşme hattı ile puan farkını iyice açan Bournemouth bu hafta Everton’ı konuk edecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Bournemouth’da Lloyd Kelly, James Hill ve Marco Senesi sakat olan isimler.

Everton Alt Sıralarda

Everton Premier Lig’de aylardır galibiyet alamıyor. Milli maç arasından önceki hafta Old Trafford’da Manchester United’a konuk olan Everton mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de kümede kalma savaşı veren Sean Dyche’ın öğrenciler tam 11 maçtır galibiyet alamıyor. Bu hafta sonu ise Vitality’de Bournemouth’un konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Everton’da Dele Alli ve Arnajut Danjuma’nın sakatlıkları devam ediyor.

Bournemouth – Everton Maç Bilgileri

Bournemouth – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bournemouth’da Lloyd Kelly, James Hill ve Marco Senesi sakat olan isimler. Everton’da Dele Alli ve Arnajut Danjuma’nın sakatlıkları devam ediyor.

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Ryan Christie, Jaidon Anthony Semenyo, Dominic Solanke

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Vitalli Mykolenko, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Abdoulaye Doucoure, Dominic Calvert Lewin, Beto

İddaa Tahmini

Bournemouth’da moraller yerinde. Luton Town karşısında ilk yarıyı 3-0 geride kapatan Bournemouth, Semenyo önderliğinde 4-3 kazanarak harika bir geri dönüşe imza atmıştı. Premier Lig’de son 3 haftada 7 puan toplayan Bournemouth’da moraller yerinde. Everton ise yokları oynuyor. Milli araya Manchester United deplasmanında 2-0’lık mağlubiyet ile giren Everton’da galibiyet hasreti 11 maça çıktı. Premier Lig’de tam 11 maçtır puan kaybediyorlar ve düşme hattının 4 puan üzerindeler. Bournemouth taraftarı önünde iyi sonuçlar alan bir takım. Solanke önderliğinde Everton karşısında da kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.90

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.18

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…