İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Newcastle United West Ham İddaa Tahmini 30.03.2024

İngiltere Premier Lig’de üst üste 4 maçtır kaybetmeyen West Ham deplasmanda, Newcastle United’ın konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 15.30’da Beın Sports 3 kanalından takip edebilirsiniz.

Newcastle United ile West Ham takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Newcastle United galibiyetine 1.95, beraberlik tercihine 4.10, West Ham galibiyetine ise 3.70 verildiğini görüyoruz. KGVAR ve 2.5 ÜST tercihi, özel oran kampanyası ile 30.00’a yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.

Newcastle United Deplasmanda Kaybetti 

Newcastle United Premier Lig’de son haftalarda istediği sonuçları alamıyor. Eddie Howe’un öğrencileri 2 hafta önce Stamford Bridge’de konuk olduğu Chelsea’ye 3-2 kaybetti. Cole Palmer’ın etkili performansına çare bulamadılar ve haftayı puansız geçtiler. Premier Lig’de son 4 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Newcastle United’ın Avrupa umutları da zora girmiş durumda. Eddie Howe’un öğrencileri bu hafta sonu West Ham ile karşı karşıya gelecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Newcastle United’da Joelinton, Nick Pepe, Callum Wilson ve Matt Targett sakat olan isimler. 

West Ham Hücumda Üretken 

West Ham Premier Lig’de son haftalarda kolay kolay mağlubiyet yüzü görmüyor. David Moyes’un ekibi milli maç arasından önceki hafta Aston Villa ile karşı karşıya geldi ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de son 4 haftada 8 puan toplayan Londra ekibi iyi bir hava yakalamış durumda. Avrupa umutlarını da devam ettiren West Ham’ın son 4 maçta da hücum anlamında bir hayli üretken olduğunu ve bu maçlarda tam 10 kez fileleri havalandırdığını belirtelim. Ligin çıkışa geçen takımlarından biri olan West Ham bu hafta Newcastle United’a konuk olacak. Maç öncesinde West Ham’da Maxwell Cornet sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. 

Newcastle United – West Ham Maç Bilgileri

Newcastle United – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 15.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele St. James Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Newcastle United’da Joelinton, Nick Pepe, Callum Wilson ve Matt Targett sakat olan isimler. West Ham’da Maxwell Cornet sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. 

Newcastle United'ın 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Martin Dubravka, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Joe Willock, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Anthony Gordon, Alexander Isak

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Lucas Paqueta, Tomas Soucek, Said Benrahma, Pablo Fornals, Jarrod Bowen, Mohamed Kudus

İddaa tahmini

Newcastle United son haftalarda istediği sonuçları alamıyor. Milli araya Chelsea mağlubiyeti ile giren Eddie Howe’un ekibi son 4 haftada sadece 1 galibiyet alabildi. Premier Lig’de bu hafta West Ham’ı konuk edecekler. West Ham son haftalarda iyi sonuçlar alıyor. Milli araya Aston Villa beraberliği ile giren West Ham Avrupa umutlarını devam ettirdi. Son 4 Premier Lig maçında 8 puan topladıklarını da belirtelim. Newcastle United maçın favorisi ama West Ham son haftalarda çıkışa geçti. Bu maçta gollere yöneleceğim. Hem Newcastle United hem de West Ham skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 1.45

Bets10 Oranı: KGVAR ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…