İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Las Palmas İddaa Tahmini 30.03.2024

İspanya La Liga’da üst üste 5 maçtır kazanamayan Las Palmas deplasmanda, Barcelona’nın konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 23.00’te başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Barcelona ve Las Palmas arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde verilmiş. Barcelona kazanır 1.30, beraberlik 5.80, Las Palmas kazanır ise 10.00 olarak açıklanmış.

Barcelona 8 Maçtır Kaybetmiyor 

Barcelona’da moraller yerinde. La Liga’da yenilmezlik serisini devam ettiren Barcelona, milli maç arasından önceki hafta Atletico Madrid deplasmanından net bir galibiyet ile döndü. Wanda Metropolitano’da 3-0 kazanan Barcelona, Girona’nın puan kaybettiği haftayı kazançlı geçti ve 2. Sıraya yükseldi. Lider Real Madrid’in 8 puan gerisinde yer alan Barcelona bu hafta sonu Las Palmas’ı konuk edecek. Son 8 maçını kaybetmeyen ve tam 20 puan toplayan Xavi’nin öğrencileri bu hafta Las Palmas karşısında da maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Barcelona’da Gavi, Pedri, Frankie De Jong ve Alejandro Balde’nin sakatlıkları sürüyor. 

Las Palmas 5 Maçtır Kazanamıyor 

Las Palmas’ın kazanamama serisi devam ediyor. Garcia Pimienta’nın öğrencileri milli maç arasından önceki hafta konuk ettiği Almeria karşısında puan alamadı. 28 maçtır kazanamayan ve son sırada bulunan rakibine 1-0 kaybeden Las Palmas’da moraller bozuk. La Liga’da oynadığı son 5 maçından da galibiyet çıkartamayan Las Palmas’ın Avrupa umutları da azalmaya başladı. Bu hafta sonu ise Barcelona’ya konuk olacak Las Palmas’ın puan çıkartması pek kolay değil. Karşılaşma öncesinde Las Palmas’da Cristian Herrera ve Daley Sinkgraven’in sakatlıkları sürüyor. 

Barcelona – Las Palmas Maç Bilgileri

Barcelona – Las Palmas Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 23.00’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Estadio Olímpico Lluís Companys Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Gavi, Pedri, Frankie De Jong ve Alejandro Balde’nin sakatlıkları sürüyor. Las Palmas’da Cristian Herrera ve Daley Sinkgraven’in sakatlıkları sürüyor. 

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Andreas Christensen, Jules Kounde, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Fermin Lopez, Lamine Yamal, Raphinha, Robert Lewandowski

Las Palmas'ın ilk 11’i Belli mi?

Las Palmas’ın muhtemel kadrosu: Alvaro Valles, Alvaro Lemos, Saul Coco, Alex Suarez, Daley Sinkgraven, Jonathan Viera, Javier Munoz, Kirian Rodriguez, Enzo Loiodice, Sandro Ramirez, Marc Cardona

İddaa Tahmini

Barcelona La Liga’da 2. Sıraya yükseldi. Girona’nın mağlup olduğu haftada Atletico Madrid’i deplasmanda 3-0 geçen Barcelona moralli. Wanda Metropolitano’da net bir galibiyet alan Xavi’nin ekibi zirve takibini de devam ettiriyor. Las Palmas ise milli araya hayal kırıklığı ile girdi. Gran Canaria’da konuk ettikleri Almeria’ya 1-0 kaybettiler. Almeria’nın bu sezon ilk galibiyetini aldıran Las Palmas, kabus dolu bir haftayı geride bıraktı. Son 5 maçında da puan kaybı yaşayan bir Las Palmas var. Barcelona’dan net bir galibiyet bekliyorum. Formsuz Las Palmas’ı farklı geçerler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.40

Betelli Oranı: H1, Oran 1.74

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…