İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Valencia Mallorca İddaa Tahmini 30.03.2024

İspanya La Liga’da alt sıralarda yer alan Mallorca deplasmanda, Valencia’nın konuğu olacak. Saat 20.30’da başlayacak mücadele S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Valencia ve Mallorca arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Valencia kazanır 2.00, beraberlik 3.15, Mallorca kazanır ise 4.40 olarak açıklanmış.

Valencia İç Sahada Etkili 

Valencia La Liga’da Avrupa umutlarını devam ettirmek istiyor. Milli maç arasından önceki hafta sonu La Ceramica’da Villarreal’e 1-0 kaybeden Valencia haftayı puansız geçmişti. La Liga’da 3 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Ruben Baraja’nın öğrencileri Real Betis’in mağlup olduğu haftada fırsatı iyi kullanamadı. Bu hafta sonu ise Mestalla’da Mallorca’yı konuk edecekler. Valencia özellikle taraftarı önünde iyi sonuçlar alan bir takım. Son dönemde iç sahada kolay kolay kaybetmiyorlar. Mallorca maçı öncesinde Valencia’da Mouctar Diakhaby’nin sakatlığı devam ediyor. 

Mallorca Tek Golle Kazandı 

Mallorca La Liga’da milli araya galibiyet ile girdi. İç sahada Granada’yı konuk eden Mallorca, rakibini Antonio Raillo’nun attığı tek golle 1-0 kazanarak kümede kalma yolunda kritik bir 3 puan almış oldu. La Liga’da son 3 maçta 2 galibiyet alan Javier Aguirre’nin öğrencileri 30 puana sahip. Düşme hattındaki Cadiz’in 8 puan önündeler ve kümede kalma umutları devam ediyor. Bu hafta sonu Mestalla’da konuk olacakları Valencia karşısında da puan arayacaklar. Karşılaşma öncesinde Mallorca’da Pablo Maffeo’nun sakatlığı devam ediyor. 

Valencia – Mallorca Maç Bilgileri

Valencia – Mallorca Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

alencia’da Mouctar Diakhaby’nin sakatlığı devam ediyor. Mallorca’da Pablo Maffeo’nun sakatlığı devam ediyor. 

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Jose Luis Gaya, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Javi Guerra, Perez Martinez, Roman Yaremchuk

Mallorca'nın ilk 11'i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Abdon Prats

İddaa Tahmini

Valencia’nın La Liga’da 3 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. La Ceramica’da Villarreal’e konuk olan Ruben Baraja’nın ekibi sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Avrupa yarışında yara alan Valencia bu hafta Mallorca karşısında 3 puan arayacak. Mallorca ise   Granada engelini tek golle geçerek 3 puanı kaptı. La Liga’da kümede kalma yolunda önemli bir galibiyet aldılar. Valencia Mestalla’da favori taraf. Villarreal mağlubiyetini unutturmak isteyeceklerdir. Valencia’yı taraftarı önünde galibiyete yakın görüyorum. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.86

Betroad Oranı: MS 1, Oran 2.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…