İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sheffield United Fulham Bahis Tahmini 30.03.2024

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Fulham deplasmanda, Sheffield United’a konuk olacak. Saat 18.00’de başlayacak karşılaşma Beın Connect sitesinden yayınlanacak.

Sheffield United ve Fulham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Sheffield United kazanır 4.60, beraberlik 4.10, Fulham kazanır ise 1.75 olarak açıklanmış.     

Sheffield United Son Sırada

Sheffield United Premier Lig’in en büyük düşme adaylarından biri. Chris Wilder’ın öğrencileri milli maç arasından önceki hafta Vitality’de Bournemouth’a konuk olmuş ve mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Rakibi karşısında 2-0 öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar. Burnley’in kazandığı haftayı 1 puan ile geçen Sheffield United’ın kümede kalma umutları iyice azalıyor. Bu hafta sonu Bramall Lane’de Fulham’ı konuk edecek Sheffield United’da Max Lowe, John Egan, Chris Basham, Rhian Brewster ve Anis Slimane sakat olan isimler. 

Fulham’dan Net Galibiyet

Fulham Premier Lig’de son dönemde aldığı galibiyetler ile dikkat çekiyor. Marco Silva’nın öğrencileri milli maç arasından önceki hafta Craven Cottage’de konuk ettiği Fulham engelini 3-0 ile geçmeyi başardı. Dikkat çekici bir 3 puan alan Fulham, Premier Lig’de son 4 maçın 3’ünü kazandı ve çıkışını sürdürüyor. Az da olsa Avrupa umutları var ve bu hafta Bramall Lane’de son sıradaki Sheffield United’a konuk olacaklar. Maç öncesinde Fulham’da Rau Jimenez’in sakatlığı sürüyor.

Sheffield United – Fulham Maç Bilgileri

Sheffield United – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 18.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bramall Lane Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sheffield United’da Max Lowe, John Egan, Chris Basham, Rhian Brewster ve Anis Slimane sakat olan isimler. Fulham’da Rau Jimenez’in sakatlığı sürüyor.

Sheffield United'ın 11’i Belli mi?

Sheffield United’ın muhtemel kadrosu: Wes Foderingham, George Baldock, Anel Ahmedhodzic, John Egan, Jack Robinson, Max Lowe, Chris Basham, Oliver Norwood, Ben Osborn, Bennie Traore, William Osula 

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Rodrigo Muniz

İddaa Tahmini

Sheffield United Premier Lig’de milli araya 1 puan ile girdi. Bournemouth deplasmanında sürpriz bir beraberlik aldılar ve mücadele 2-2 bitti. Son 4 haftadan galibiyet çıkartamayan Wilder’ın ekibi son sırada bulunuyor. Kümede kalma şansları haftalar geçtikçe azalıyor. Fulham ise Tottenham’ı rahat geçti. Craven Cottage’de rakibini 3-0 mağlup ederek dikkat çektiler. Bu hafta Bramall Lane’de konuk olacakları Sheffield United’ı mağlup ederek Avrupa umutlarını devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.53

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.75

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…