İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Luton Town İddaa Tahmini 30.03.2024

İngiltere Premier Lig’de alt sıralarda yer alan Luton Town deplasmanda, Tottenham’a konuk olacak. Mücadele saat 18.00’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacak.

TottenhamLuton Town arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde. Tottenham kazanır 1.26, beraberlik 6.80, Luton Town kazanır ise 11.00 olarak açıklanmış.

Tottenham Deplasmanda Kaybetti

Tottenham’da moraller bozuk. Milli maç arasından önceki hafta Craven Cottage’de Fulham’a konuk olan Tottenham, mücadeleden 3-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Kazanmaları beklenen maçta ağır bir yenilgi alan Postecoglou’nun ekibi Aston Villa’nın puan kaybettiği haftayı iyi değerlendiremedi. İlk 4 yarışının içindeler ve 4. sıradaki Aston Villa ile aralarında 3 puanlık fark var. Üstelik Tottenham’ın 1 maçının da eksik olduğunu belirtelim. Bu hafta sonu Luton Town’u konuk edecek Tottenham’da Fraser Forster’ın sakatlığı sürüyor.

Luton Town 8 Maçtır Kazanamıyor

Luton Town Premier Lig’de kümede kalma mücadelesi veriyor. Rob Edwards’ın öğrencileri milli maç arasından önceki hafta iç sahada Nottingham Forest’ı konuk etti ve karşılaşmadan 1 puan ile ayrıldı. Son dakika golüyle 1 puanı kurtaran Luton Town’un Premier Lig’de galibiyet hasreti sürüyor. Üst üste 8 maçtır kazanamayan Luton Town’un düşme hattının sadece 1 puan üzerinde yer aldığını belirtelim. Bu hafta sonu Tottenham’a konuk olacak Luton Town’da Tom Lockyer, Amari Bell ve Marvelous Nakamba sakat olan isimler.

Tottenham – Luton Town Maç Bilgileri

Tottenham – Luton Town Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 18.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Fraser Forster’ın sakatlığı sürüyor. Luton Town’da Tom Lockyer, Amari Bell ve Marvelous Nakamba sakat olan isimler.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Ben Davies, Eric Dier, Pedro Porro, Oliver Skipp, Pape Sarr, Pierre Hojbjerg, Brennan Jonhson, Dejan Kulusevski, Richarlison

Luton Town'un ilk 11’i Belli mi?

Luton Town’un muhtemel kadrosu: Thomas Kaminski, Issa Kabore, Mads Juel Andersen, Tom Lockyer, Amari Bell, Ryan Giles, Tahith Chong, Marvelous Nakamba, Pelly Ruddock, Elijah Adebayo, Carlton Morris

İddaa Tahmini

Tottenham, 2 hafta önce Craven Cottage’de konuk olduğu Fulham’a direnemedi. Rakibine 3-0 mağlup oldular ve büyük bir hayal kırıklığı yaşatttılar. İlk 4 yarışında kayıp yaşayan Postecoglou’nun ekibi bu hafta Luton Town’u konuk edecek. Luton Town ise milli araya 1 puan ile girdi. Crystal Palace deplasmanında 1-1 berabere kaldılar. Kümede kalma savaşı veren Luton Town’un bu hafta işi zor. Tottenham reaksiyon gösterecektir. İç sahada konuk edecekleri Luton Town’un en az 2 farklı mağlup ederler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.27

Betelli Oranı: H1, Oran 1.57

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…