sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 30.03.2024

30 Mart Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1, Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A Ligi2nde sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Metz – Monaco: MS 2, 1.45 (iddaa) – 1.68 (Bets10); İddaa fikstüründe 30 Mart Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Metz ile Monaco karşı karşıya gelecek. beIN CONNECT ekranlarından naklen yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 19:00’da sahne alıyor. Fransa Ligue 1’de üst üste 10 hafta boyunca puan kayıplarına engel olmayı başaramayan ve 10 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen Metz, önce Nantes ardından Clermont galibiyetleriyle lige sıkı sıkı tutundu. Kümede kalmak adına umutlanan Laszlo Bölöni ve öğrencileri, milli ara öncesinde Reims deplasmanına konuk oldu. Henüz 3. dakikada 1-0 geriye düşen ev sahibi, 12. dakikada ise skoru 1-1’e getirmeyi başardı. Mücadelenin bitmesine 12 dakika kala kalesinde mağlubiyet golünü gören Metz, savunmada yaptığı 2 büyük hatanın bedelini mağlubiyetle ödedi. Bitime 8 hafta kala küme düşme hattının içerisinde yer almaya devam eden ev sahibi, milli ara dönüşünde Monaco’ya karşı galibiyet arayacak. Ev sahibi bu sezon 26 haftadan sadece 6 galibiyet çıkarmayı başarabildi. Bitime 8 hafta kala düşme hattının üzeriyle aralarında puan farkının 3 olduğunu söyleyelim. Fransa Ligue 1’de son 4 hafta namağlup bir performans grafiğiyle karşımıza çıkan Monaco, milli ara öncesi iç sahada Lorient’e karşı galibiyeti kaçırmasına rağmen, bitime 8 hafta kala zirve takibine devam ediyor. Son 4 haftalık fikstürü 2 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Adi Hütter ve öğrencileri, 26 haftayı ise 13 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bıraktı. Lorient karşısında şansız bir golle henüz 2. dakikada 1-0 geriye düşen Monaco, skoru 2-1’e getirmeyi başardı. İki takımda maçın son bölümlerini 10 kişi oynamak zorunda kalırken, son saniye golüne engel olamayan konuk ekip, sahadan 1 puanla ayrıldı. Zirveyle arasında 13, 2. sırada Brest ile 1 puan fark bulunan Monaco, milli ara öncesi 2.’lik şansını değerlendiremedi. Bu hafta düşme hattındaki Metz karşısında kazanarak, hem yerini korumak hem de 2. sıra için puan kaybetmemek istiyorlar. Fransa Ligue 1’de zirve takibine devam eden Monaco, son 4 haftada maç kaybetmedi ve 8 puan topladı. Lorient karşısında son dakika golüyle galibiyeti kaçıran Monaco, bu hafta Metz karşısında galibiyetlerine geri dönecek ve sahadan 3 puanla ayrılacaktır.

Fiorentina – Milan: MS 2, 2.23 (iddaa) – 2.55 (Bets10); İtalya Serie A Ligi’nin 30. haftasında, Fiorentina ile Milan karşı karşıya geliyor. 30 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak dev maç, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde milli ara öncesi Atalanta karşısına çıkacak olan Fiorentina, maçın ertelenmesiyle birlikte rakiplerine oranla daha fazla dinlenme şansı buldu. Milli ara dönüşünde ise iç sahada Milan’ı konuk edecekler. UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin son finalisti Fiorentina, bu sezon Çeyrek Final biletini cebine koydu. Vincenzo Italiano ve öğrencileri, Konferans Ligi başarısına Devam ediyor. İtalya Serie A Ligi’nde ise son 4 hafta maç kaybetmediler. Galibiyet adına zorlanmasına rağmen, Konferans Ligi fikstürünü de göz önüne aldığımızda Fiorentina son haftalarda iyi performanslar sergiliyor. Konuk ekip bitime 10 hafta kala 43 puanla ligin 8. sırasında yer alıyor. Etkisini milli ara dönüşünde sürdürmek isteyen Fiorentina, ezeli rakibi Milan karşısında zorlu bir sınav verecek. İtalya Serie A Ligi’nde son 3 hafta Lazio, Empoli ve Hellas Verona karşısında aldığı üst üste galibiyetlerle liderin en yakın takipçisi olmayı başaran Milan, 2. sırayı Juventus’un elinden almayı başardı. Son 3 haftada 5 golle 9 puan toplamayı başaran Stefano Pioli ve öğrencileri, kalesinde ise 270 dakika sonunda sadece 1 gole izin verdi. Milli araya son derece moralli giren Milan, UEFA Avrupa Ligi’nde ise çeyrek finalistler arasında yer alıyor. Şampiyonlar Ligi vedasının ardından Rennes ve Slavia Prag engellerini geçmeyi başardılar. İki kulvarda birden etkili olmayı başaran konuk ekip, milli ara dönüşünde Fiorentina deplasmanına konuk olacak. Sezonun ilk yarısında ezeli rakibini iç sahada 1-0 mağlup etmeyi başaran Milan, galibiyetlerine devam ederek 2. sıradaki yerini korumak istiyor. İki kulvarda birden uzun süredir iyi hücum performanslarıyla dikkat çeken konuk ekip, ligin son 3 haftasında savunmada da başarılı oldu. İtalya Serie A Ligi’nde liderin en yakın takipçisi olarak yoluna devam eden Milan, son 3 haftadan 9 puan çıkardı. Son haftaların formda takımı, milli ara dönüşü Fiorentina deplasmanında galibiyet arayacak. Formda Milan galibiyetlerine devam edecektir.

Mönchengladbach – Freiburg: MS 2, 2.62 (iddaa) – 2.95 (Bets10); Almanya Bundesliga sahnesinde 27. hafta heyecanı devam ederken, Mönchengladbach evinde Freiburg’u konuk edecek. 30 Mart Cumartesi akşamı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 4 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, saat 17:30’da başlıyor. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Mönchengladbach, milli ara öncesinde Almanya Bundesliga’da son 4 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Gerardo Seoane ve öğrencileri hala galibiyet adına zorlanırken, Bochum karşısında alınan 5-2’lik galibiyetin ardından, son 3 haftada Mainz 05, Köln ve Heidenheim ile berabere kaldı. Düşme hattıyla bitime 8 hafta kala puan farkını 9’a çıkarmayı başaran ev sahibi, rahat bir nefes almayı başardı. 26 haftayı 6 galibiyet, 10 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan Gladbach, 28 puan topladı. Rakip fileleri 46 kez havalandırmayı başaran ve hücum hattında etkili olan ev sahibi, kalesini ise 50 gole kapatamadı ve savunma performansıyla sınıfta kaldı. Gladbach bu hafta sahasında Freiburg’u konuk edecek. Son 8 haftada 7 kez puan kaybı yaşayan Freiburg, üst sıralardan uzaklaşmış durumda. Ancak 33 puanla 9. sırada bulunmaları, hala Avrupa umutlarını korumalarını sağlıyor. Avrupa Ligi serüveni Son 16 eşleşmesinde West Ham mağlubiyetiyle sona eren ve rotasını lige çeviren konuk ekip, lige odaklanmasına rağmen bir türlü yükselişe geçemedi. Milli ara öncesi iç sahada lider Bayer Leverkusen karşısında 3-1’lik mağlubiyetle sahadan ayrılan Freiburg, son 8 haftayı 5 mağlubiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Bu süreçte sadece kümede kalma mücadelesi veren Bochum karşısında maç kazandıklarını söyleyelim. Zor günlerden çıkış bileti arayan Freiburg, milli ara dönüşünde Gladbach deplasmanına konuk olacak. Freiburg son 8 haftada Avrupa potası için mücadele edecek. Son haftalarda düşüşe geçen konuk ekip, milli arayla birlikte kötü gidişata dur demeyi başaracak ve deplasmandan 3 puanla dönmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 8.47

Bets10 Bahis Oranı: 12.63