sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 30.03.2024

İddaa fikstüründe 30 Mart Cumartesi akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Lyon – Reims: KGVAR, 1.47 (iddaa) – 1.66 (Bets10); beIN SPORTS 4 ekranlarından 30 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 23:00’te naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lyon ile Reims karşı karşıya gelecek. Lyon düşme hattıyla puan arkını açmaya devam ediyor. Milli ara öncesinde Toulouse deplasmanına konuk olan Piere Sage ve öğrencileri, Lorient deplasmanında alınan 2-0’lık galibiyetin ardından, Toulouse deplasmanında kazanmaya 3-2’lik skorla devam etti. 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan ve 2-1 geriye düşen ev sahibi, yeniden oyuna hakim oldu ve skoru 3-2’ye getirmeyi başardı. Sage’in göreve gelişiyle birlikte düşme hattıyla puan farkını açmaya başlayan Lyon, son 12 haftayı 8 galibiyet, 3 mağlubiyetle geride bıraktı. Düşme hattıyla puan farkını 9’a kadar çıkarmayı başaran ev sahibi, Toulouse galibiyetiyle birlikte rahat bir nefes aldı. Milli ara dönüşü sahasında Reims’i konuk edecek olan Lyon, deplasmanda 2 haftadır aldığı galibiyetlere, taraftarı önünde devam etmek istiyor. Fransa Ligue 1’de 26 haftalık fikstürü 11 galibiyet, 5 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan ve 38 puanla 9. sırada kendisine yer bulan Reims, William Still önderliğinde Avrupa iddiasını son 8 haftaya taşımayı başardı. Avrupa biletiyle sezonu kapatmak isteyen konuk ekip, milli ara öncesi iç sahada Metz engelini 2-1’lik galibiyetle geçti ve puan kayıplarına son verdi. Lille’e karşı iç sahada alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından, lider PSG ile deplasmanda 2-2 berabere kalan konuk ekip, özellikle lider karşısında sergilediği futbolla toparlanma sinyalleri vermişti. Metz galibiyetiyle birlikte üst sıraları bırakmayan Reims, bitime 8 hafta kala 6. sıradan 4 puan uzaklıkta. Bu hafta sezonun ilk yarısı iç sahada 2-0’lık skorla mağlup ettikleri Lyon ile karşı karşıya gelecekler. Lyon son haftalarda yükselişe geçerken, savunmadaki hatalarını golcüleriyle telafi ediyor. Reimse ise bitime 8 hafta kala üst sıraları bırakmadı ve iddiasını sürdürdü. İki takımında milli aradan golle döneceğini ve rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

Lazio – Juventus: KGVAR, 1.78 (iddaa) – 2.00 (Bets10); Dev maçta Lazio ile Juventus karşı karşıya geliyor. İtalya Serie A Ligi’nin derbi mücadelesi, 30 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlıyor. Maçın yayın ekranı ise S Sport Plus ve S Sport 2. Lazio, Maurizio Sarri’nin görevinden ayrılmasının ardından Igor Tudor’un teknik direktörlüğünde yeni bir döneme başlıyor. İtalya Serie A Ligi’nde bir türlü aradığı başarıyı bulamayan ve üst sıralarda uzak kalan Lazio, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise sürpriz sonuçlara imza attı ve Son 16 Turu’na kadar yükseldi. Devler sahnesindeki başarı Sarri’nin görevde kalmasını sağlarken, Son 16 mağlubiyetiyle birlikte teknik adamın görevi sona erdi. Serie A Ligi’nde ilk 29 haftayı 13 galibiyet, 4 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bırakan ev sahibi, 43 puanla ligin 9. sırasında yer aldı. Üst sıralara yetişmek isteyen Lazio, Tudor yönetiminde yükselişe geçmek istiyor. Milli ara öncesi Frosinone deplasmanından alınan 3-2’lik galibiyetle moral bulduklarını söyleyelim. Milli ara dönüşü iç sahada Juventus’u konuk edecekler. Milli ara öncesi iç sahada Genoa’yı konuk eden Juventus, golsüz beraberlikle geçilen 90 dakikanın ardından, hem lider ile puan farkını 15’e indirme şansını kaçırdı hem de 2. sıradaki Milan’ın 3 puan gerisine düştü. Son 8 haftanın 7’sinde puan kayıplarına engel olmayı başaramayan Massimiliano Allegri ve öğrencileri, 8 hafta öncesine kadar ise lider İnter ile birlikte şampiyonluğun en güçlü adayı olarak karşımıza çıkmıştı. Son virajı dönmeyi başaramayan JUVE, en azından geri kalan 9 haftada Şampiyonlar Ligi potasındaki yerini korumak istiyor. Son 8 haftada kalesini 11 gole kapatamayan konuk ekip, rakip fileleri ise 9 kez havalandırabildi. Tam 15 gole imza atan Dusan Vlahovic son haftalarda etkisiz kalırken, skor üretmekte zorlanan Juventus, üst sıralardaki yerini tehlikeye attı. Bu hafta milli ara dönüşü Lazio deplasmanında galibiyet arayacaklar. Lazio yeni hocasıyla yükselişe geçmek ve üst sıralara yetişmek istiyor. Juventus ise son haftalardaki puan kayıplarına son vererek, üst sıralardaki yerini korumak istiyor. İki takımında milli aradan golle döneceğini düşünüyoruz. Ezeli rakipler 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracaktır.

Leipzig – Mainz 05: MS 1, 1.23 (iddaa) – 1.41 (Bets10); Leipzig sahasında Mainz 05’i konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 27. hafta mücadelesi, 30 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da başlıyor. Mücadelenin yayın ekranı beIN CONNECT ve tivibu SPOR 2. Bu sezon Almanya Bundesliga sahnesinde Şampiyonlar Ligi potasında kalmayı hedefleyen Leipzig, 26 haftalık fikstürde 15 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Bu süreçte rakip fileleri 60 kez havalandırarak ligin en iyi hücum performanslarından birini sergilerken, kalesinde ise 32 gol gördü. Devler sahnesinde üzücü bir veda yaşayan Marco Rose ve öğrencileri, Real Madrid’e zor anlar yaşamayı başarmasına karşın, turu geçemedi. Rotasını tamamen lige çeviren ev sahibi, son 3 haftada Bochum, Darmstadt 98 ve Darmstadt 98 engellerini galibiyetlerle geçmeyi başardı. Son 3 haftada 11 gol atıp, kalelerinde sadece 2 gole izin verdiler. Milli ara dönüşünde düşme tehlikesindeki Mainz 05 ile iç sahada karşı karşıya gelecekler. 26 haftalık periyotta sadece 3 galibiyet alabilen Mainz 05, bitime 8 hafta kala küme düşme hattıyla arasında 6 puanlık bir farkla mücadele ediyor. Ligde kalmak için ellerinden geleni yapmaya çalışan Mainz 05, Bo Henriksen hamlesiyle birlikte daha iyi bir performans sergilemeye başladı. Son 5 haftadan yeni hocasıyla 6 puan toplayan konuk ekip, göreve Henriksen gelene kadar 21 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabildi. 8-1’lik Bayern Münih hezimetinin ardından, milli ara öncesinde Bochum engelini 2-0’lık galibiyetle geçmeyi başardılar. Ligde kalmak yolunda en yakın rakibi karşısında kritik bir galibiyet almayı başaran Mainz 05, bu hafta Leipzig deplasmanında galibiyet arayacak. Bitime 8 hafta kala konuk ekibin galibiyetlerine devam etmeye ihtiyacı var. Almanya Bundesliga’da yükselişe geçen Leipzig, 3 haftadır kazanıyor. Son 3 haftada aldığı rahat galibiyetlerle dikkat çeken ev sahibi, kazanmaya Mainz 05 karşısında devam edecek ve aradan galibiyetle dönecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.21

Bets10 Bahis Oranı: 4.68