sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 30.03.2024

İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga kapsamında, 30 Mart Cumartesi akşamı sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak hazırladık. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Napoli – Atalanta: 2.5 ÜST, 1.58 (iddaa) – 30.00 (Bets10); Napoli sahasında Atalanta’yı konuk edecek. 30 Mart Cumartesi akşamı sahne alacak olan İtalya Serie A Ligi’nin derbi mücadelesi, Türkiye saati ile 14:30’da başlıyor. Maçın yayın ekranı ise S Sport Plus ve S Sport 2. İtalya Serie A Ligi’nde yeni hocasıyla maç kaybetmeyen Napoli, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Barcelona engeline takıldı. Devler sahnesine veda ettikten sonra rotasını tamamen Serie A Ligi’ne çeviren ev sahibi, son 6 haftada maç kaybetmedi. 5 hafta önce göreve Francesco Calzona’yı getiren Napoli, son 6 haftalık fikstürde ise 4 beraberlik, 2 beraberliğe imza attı. Teknik adam etkisiyle birlikte toparlanmaya başlayan ev sahibi, hala maç kazanmakta zorlanıyor. Sassuolo ve Juventus karşısında alınan üst üste galibiyetlerin ardından, son 2 hafta Torino ve lider İnter ile birlikte berabere kaldılar. Lidere geçit vermeyen ve milli araya moralli giren Napoli, milli ara dönüşünde Atalanta ile karşı karşıya gelecek. 45 puanla 7. sırada yer alan ev sahibi, Şampiyonlar Ligi potasına yetişmek istiyor. Atalanta zorlu fikstürde toparlanma şansı buldu. Geçen hafta Fiorentina maçı ileri bir tarihe ertelenirken, milli arayla birlikte hem UEFA Avrupa Ligi hem de Serie A Ligi’nin zorlu fikstüründe dinlenme şansı buldular. Atalanta, UEFA Avrupa Ligi sahnesinden Çeyrek Final biletiyle döndü. Sporting CP eşleşmesinden istediğini alan Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, Portekiz deplasmanından alınan 1-1’lik beraberliğin ardından, hafta içi rövanşa iç sahada 2-1’lik galibiyete imza attı. Avrupa yürüyüşüne başarıyla devam eden Atalanta, İtalya Serie A Ligi’nde ise 4 haftadır maç kazanamıyor. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan ev sahibi, son olarak Juventus deplasmanına konuk oldu ve ezeli rakibine karşı sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. Milli ara dönüşünde Napoli deplasmanında galibiyet arayacak olan Atalanta, puan kayıplarına son vermek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde son 9 haftaya girilirken, iki takımda Şampiyonlar Ligi bileti için mücadele ediyor. Milli aradan galibiyetle dönmek isteyen Napoli ve Atalanta bu hafta galibiyet arayacak. Dev maçta golcülerin ön plana çıkacağını ve 90 dakika sonunda 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

Torino – Monza: İY 0, 1.84 (iddaa) – 2.15 (Bets10); İtalya Serie A Ligi’nde 3.0 hafta heyecanı 30 Mart Cumartesi akşamı devam ediyor. Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadelede, Torino ile Monza karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı Olimpico. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Torino, milli araya hem galibiyet hem de 3 haftalık yenilmezlik serisiyle girdi. Ivan Juric ve öğrencilerinde milli ara dönüşü moraller yerinde. Fiorentina ve Napoli’ye karşı aldığı üst üste beraberliklerin ardından, konuk olduğu Udinese deplasmanından 2-0’lık galibiyetle çıkan Torino, hem üst sıralarla arasındaki puan farkını korumayı başardı hem de düşme hattıyla 17’ye kadar çıkardı. Son 3 haftada kalesinde 1 gole izin veren ev sahibinin, son 8 maçının 7’sinde 2.5 gol barajı aşılmadı. Savunma etkisiyle sezonun ikinci yarısında iyi sonuçlar olmayı başaran Torino, bu hafta 1 puan gerisinde kaldığı Monza’yı evinde ağırlayacak. 11. sırada yer alan ev sahibi, milli ara dönüşünde kazanarak yenilmezlik serisini 4 haftaya çıkarmak istiyor. Monza üst üste galibiyetlerle milli araya girdi. İtalya Serie A Ligi2nin son 2 haftasında Genoa ve Cagliari’ye karşı galip gelmeyi başaran konuk ekip, son 8 haftada ise sadece Roma’ya karşı mağlup oldu. Sezonun ikinci yarısıyla birlikte yükselişe geçen Raffaele Palladino ve öğrencileri, bitime 9 hafta kala Avrupa şansını koruyor. 6. sıra ile arasında sadece 5 puan fark bulunan Monza, 42 puanla 10. sırada yer alıyor. Son 8 haftada rakip filelere 12 gol göndermeyi başaran ve kalesinde 8 gole engel olamayan konuk ekip, 5 maçta kalesini gole kapattı. Avrupa yolunda kritik bir virajda olan Monza, Torino engelini kayıpsız geçmek istiyor. Sezonun ilk yarısında Torino ile iç sahada karşı karşıya gelmiş ve sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmışlardı. Torino ve Monza, milli araya moralli girdi. Son haftalarda vites yükseltmeyi başaran taraflar, Avrupa iddiasını sürdürüyor. Galibiyet peşinde olan iki takımında, ilk yarıda birbirlerine üstünlük şansı vermeyeceğini ve araya eşitlikle girileceğini düşünüyoruz.

Werder Bremen – Wolfsburg: KGVAR, 1.43 (iddaa) – 1.60 (Bets10); 30 Mart Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Almanya Bundesliga’nın 27. hafta mücadelesinde, Werder Bremen ile Wolfsburg karşı karşıya gelecek. Saat 17:30’da başlayan mücadele, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’da zor günler geçirmeye başlayan Werder Bremen cephesinde, milli ara dönüşünde eksikler dikkat çekiyor. Sahasında Wolfsburg’u konuk edecek olan ev sahibinde, Niklas Stark, Amos Pieper, Dawid Kownacki’nin sakatlıkları devam ediyor. Mitchell Weiser, Jens Stage ve Senne Lynen ise kart cezalısı. Son 4 haftadan 1 puan çıkarabilen Werder Bremen, ligin en zayıf halkası Darmstadt 98 karşısında aldığı iç saha beraberliğinin ardından, son 3 haftada sırasıyla Hoffenheim, Dortmund ve Union Berlin’e karşı kaybetti. Üst sıra hayallerine büyük ölçüde veda eden Ole Werner’in öğrencileri, 30 puanla ligin 10. sırasında yer alıyor. Bitime 8 hafta kala hedeflerini büyük ölçüde kaybeden Werder Bremen’in, toparlanmasını zor görüyoruz. Wolfsburg cephesinde galibiyet hasreti 11 haftaya çıkınca, milli arada teknik adam Niko Kovac ile yollar ayrıldı. Göreve Ralph Hasenhüttl’i getiren konuk ekip, yeni hocasıyla son 8 hafta ligde kalmak için mücadele verecek. Son 11 haftayı 5 mağlubiyet, 6 beraberlikle geride bırakan Wolfsburg, milli ara öncesinde Stuttgart, Bayer Leverkusen ve Augsburg karşısında üst üste mağlubiyetler aldı. Son 3 haftada kalesini 8 gole kapatmayan konuk ekip, rakip fileleri ise 3 kez havalandırabildi. Düşme hattıyla arasında 6 puan fark bulunan Wolfsburg, Bochum’un ardından düşme hattının en yakın rakibi olarak yoluna devam ediyor. Milli ara dönüşünde Werder Bremen deplasmanına konuk olacak olan konuk ekip, yeni hocasıyla ilk maçından galip çıkmak istiyor. Almanya Bundesliga’da zor günler geçiren Werder Bremen ile Wolfsburg karşı karşıya geliyor. İki takımda uzun süredir savunmada zafiyetler gösteriyor ve 3 puan hasretine devam ediyor. İki takımında 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 4.15

Bets10 Bahis Oranı: 103.2