sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 30.03.2024

30 Mart Cumartesi akşamı için güvendiğimiz mücadeleleri, kupon olarak düzenledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Bayern Münih – Dortmund: MS 1 ve 2.5 ÜST, 1.45 (iddaa) – 30.00 (Bets10); Bayern Münih taraftarı önünde Borussia Dortmund’u konuk edecek. Der Klassiker, 30 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak. Almanya Bundesliga mücadelesinin yayın ekranı ise beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1. Bayern Münih cephesinde Der Klassiker öncesi moraller yüksek. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna emin adımlarla ilerleyen Bayern Münih, Thomas Tuchel yönetiminde çeyrek final biletini cebine koydu. Almanya Bundesliga’da ise tam 11 sezondur sürdürmeyi başardıkları şampiyonluk serisini, bu sezon Bayer Leverkusen’e kaptırmak üzereler. Tuchel ile sezon sonunda yollarını ayırma kararı alan Bavyera ekibi, bitime 8 hafta kala liderin 10 puan gerisindeler. Mainz 05’e karşı alınan 8-1’lik galibiyetle dikkatleri üzerine çeken Bayern Münih, milli ara öncesinde konuk olduğu Darmstadt 98 deplasmanından ise 5-2’lik galibiyetle çıktı. Sezonun ilk yarısında Dortmund engelini deplasmanda 4-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran ev sahibinin, şampiyonluk umutlarını korumak için ezeli rakibi karşısında bir kez daha 3 puana ihtiyacı var. Almanya Bundesliga’da 3 haftadır kazanan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise çeyrek final biletini cebine koyan Borussia Dortmund, Der Klassiker öncesi çok formda. Bu sezon Edin Terzic önderliğinde, UEFA Şampiyonlar Ligi başarısıyla dikkat çeken Sarı Siyahlılar, PSG, Milan ve Newcastle United’ı geride bırakarak gruptan lider çıkarken, Son 16 eşleşmesinde ise PSV engelini geçti. Şampiyonlar Ligi’nde yoluna emin adımlarla devam eden Sarı Siyahlılar, Almanya Bundesliga’da ise son 3 hafta Union Berlin, Werder Bremen ve Frankfurt’u mağlup etmeyi başardı. Son 3 haftada 7 golle kazanan ve kalesinde sadece 2 gole izin veren konuk ekip, bitime 8 hafta kala 50 puanla 4. sırada yer alıyor. Lider ile arasında 20, 2. sıra ile 10 puan fark bulunan Dortmund, deplasmanda 7 maçtır mağlup edemediği Bayern Münih karşısında galibiyetlerine devam etmek istiyor. Bayern Münih’in kazanmaktan başka şansı yok. Zirve yarışının içerisinde kalmak için, bu hafta Der Klassiker’de galibiyete ihtiyaçları var. Son 2 haftada önemli galibiyetler alan Bayern Münih, kazanmaya evinde devam edecektir. Dev maçta Bayern Münih’in kazanacağını ve mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

Bayer Leverkusen – Hoffenheim: H1, 1.28 (iddaa) – 1.57 (Bets10); İddaa fikstüründe 30 Mart Cumartesi akşamı bizleri bekleyen Almanya Bundesliga mücadelesinde, lider Bayer Leverkusen ile 8. sırada yer alan Hoffenheim karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Bayer Leverkusen, İspanyol teknik adamı Xabi Alonso direktörlüğünde tarih yazmaya devam ediyor. Bu sezon hem Almanya Bundesliga, hem Almanya DFB Kupası hem de UEFA Avrupa Ligi’nde namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Avrupa sahnesinde Karabağ engelini geçerek çeyrek final biletini cebine koyan ev sahibi, milli ara öncesinde konuk olduğu Freiburg deplasmanından ise 3-2’lik galibiyetle çıktı. Bitime 10 hafta kala en yakın rakibi Bayern Münih’in 10 puan üzerinde yoluna devam eden Bayer Leverkusen, son 8 haftadan 5 galibiyet alması halinde, rakiplerini beklemeden şampiyonluğunu ilan etmeyi başaracak. Tarihinde ilk şampiyonluğuna çok yaklaşan ve son 7 haftanın tamamından galip çıkmayı başaran Bayer Leverkusen, başarısının tesadüf olmadığını haftalar öncesinde ispatladı ve tarihi bir başarı yakaladı. Müthiş bir form grafiğine sahip olan ev sahibi, bu hafta Hoffenheim karşısında galibiyet arayacak. Milli ara öncesi üst üste aldığı mağlubiyetlerle üst sıralardaki yerini tehlikeye atan Hoffenheim, Frankfurt deplasmanında 3-1 ve son hafta iç sahada Stuttgart karşısında 3-0’lık mağlubiyetler yaşadı. Son 2 hafta savunma performansıyla sınıfta kalan konuk ekip, son 12 haftadan sadece 2 galibiyet çıkarabilirken, 10 maçta puan kayıplarına engel olamadı. Lider karşısına çıkacak olan Hoffenheim, milli aradan galibiyetle dönmek istiyor. 26 haftayı 9 galibiyet, 6 beraberlik, 11 mağlubiyetle 33 puan toplamayı başaran konuk ekip, rakip fileleri 44 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 50 gole engel olamadı. Kalesini gole kapatmakta zorlanan Hoffenheim, son 8 haftaya girilirken bol gollü mücadelelere imza atmaya devam ediyor. Çıktıkları son 4 maçın tamamında 2.5 gol barajının aşıldığını belirtelim. Almanya Bundesliga’da şampiyonluk için önünde 5 galibiyet kalan Bayer Leverkusen, bitime 8 hafta kala namağlup yürüyüşünü sürdürüyor. Lige adeta damga vuran Bayer Leverkusen, milli ara dönüşü Hoffenheim karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

Genoa – Frosinone: MS 1, 1.74 (iddaa) – 2.02 (Bets10); İtalya Serie A Ligi’nin 30. haftası kapsamında Genoa ile Frosinone karşı karşıya gelecek. 30 Mart Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Genoa, İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır puan kayıplarına çare bulamıyor. Milli araya moralsiz girmek zorunda kalan Alberto Gilardino ve öğrencileri, bitime 9 hafta kala küme düşme hattının 10 puan üzerinde yoluna devam ediyor. İnter ve Monza karşısında üst üste yenilgiler alan Genoa, milli ara öncesinde konuk olduğu Juventus deplasmanından ise golsüz beraberlikle döndü. Zirve takibindeki rakibinden 1 puan almayı başaran ve milli ara öncesi moral bulan ev sahibi, milli aradan galibiyetle geri dönmek istiyor. Juventus maçına kadar son 2 haftada kalesini tam 5 gole kapatamayan Genoa, Juventus karşısında ise son derece iyi bir savunma performansı sergiledi. Bu hafta düşme hattındaki Frosinone karşısında galibiyet arayacaklar. İtalya Serei A Ligi’nde 8 haftadır puan kayıplarına engel olamayan, deplasmanda ise 13 haftadır maç kazanamayan Frosinone, milli ara dönüşünde Genoa deplasmanına konuk olacak. Milli araya küme düşme hattının içerisinde giren Eusebio Di Francesco ve öğrencileri, yeni yükseldiği İtalya Serie A Ligi’nde bitime 9 hafta kala zor günler geçiriyor. Son 8 haftadan sadece 2 puan çıkarabilen konuk ekip, son 2 haftada sırasıyla Sassuolo ve Lazio’ya karşı kaybetti. Kümede kalma mücadelesi veren Frosinone, sezonun ilk yarısı iç sahada mağlup ettiği Genoa karşısında galibiyet arayacak. 29 maçta kalesini tam 60 gole kapatmayı başaramayan konuk ekip, ligin en zayıf savunma performansını sergiliyor. İtalya Serie A Ligi’nde düşme hattından uzak ve rahat bir konumda yer alan Genoa, düşme potasıyla puan farkını korumak istiyor. Son hafta Juventus’a karşı iyi bir sınav veren ev sahibi, son 8 haftanın tamamında puan kaybeden ve düşme hattında yer alan Frosinone karşısında, haftayı 3 puanla kapatmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.22

Bets10 Bahis Oranı: 95.14