Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya PSG İddaa Tahmini 31.03.2024

Fransa Ligue 1 sahnesinde 31 Mart Pazar akşamı derbi heyecanı yaşanacak. Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak dev maçta, iki ezeli rakip Marsilya ile PSG karşı karşıya geliyor. Maçın yayın ekranı ise beIN SPORTS 3.

Betelli, Marsilya galibiyetine 3.30, beraberliğe 3.75, PSG galibiyetine ise 2.12 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.58, 2.5 Alt 2.39 oran kazandırıyor.

Marsilya En Yakın Rakibine Kaybetti

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nun ilk maçında Villarreal’e karşı 4-0’lık net bir galibiyetle tur kapısını aralayan Marsilya, rövanşta İspanya deplasmanında 3-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Ev sahibi göreve Jean-Louis Gasset’in gelişinin ardından ilk mağlubiyetini alırken, Avrupa Ligi’nde istediğini aldı ve çeyrek final biletini cebine koydu. Teknik adam değişikliğinin ardından Marsilya, Fransa Ligue 1 sahnesinde ise 3 hafta boyunca Montpellier, Clermont ve Nantes’i mağlup etmeyi başardı. Avrupa dönüşünde Rennes deplasmanına konuk olan ev sahibi, en yakın rakibi karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Maç boyunca pozisyon üretmekte zorlanan Marsilya, Gasset önderliğinde ilk kez bir maçta skor üretemedi. Milli arayla birlikte zorlu fikstürde dinlenme fırsatı bulan ekip, bu hafta sahasında lider PSG’yi konuk edecek.

PSG Zirvede Doludizgin

PSG şampiyonluk yolunda dev bir adım daha attı. Bu sezon Luis Enrique yönetiminde, hem UEFA Şampiyonlar Ligi hem de Fransa Ligue 1’de şampiyonluk yürüyüşüne devam eden PSG, devler sahnesinde Real Sociedad engelini geçerek çeyrek final biletini cebine koyarken, Fransa Ligue 1’de ise son 21 hafta namağlup bir performans sergiledi. Milli ara öncesinde Montpellier deplasmanına konuk olan PSG, ilk 45 dakikası 2-2’lik beraberlikle geçilen mücadeleden, 6-2’lik galibiyetle çıkmayı başardı. ilk yarı skor üstünlüğünü koruyamayan konuk ekip, ikinci yarıda rakibini gol yağmuruna tuttu. 26 hafta sonunda 17. galibiyetine imza atan ve en yakın rakibiyle puan farkını 12’e kadar çıkaran PSG, son 8 haftadan 4 galibiyet alması halinde, şampiyonluğunu ilan edecek. Milli ara dönüşü Enrique ve öğrencileri ezeli rakibi Marsilya’ya deplasmanda konuk olacak.

Marsilya – PSG Maç Bilgileri

Marsilya – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya takımında Samuel Gigot, Jonathan Clauss, Michael Murillo, Bamo Meite, Jean Onana, Valentin Rongier, Bilal Nadir ve Ismaila Sarr’ın sakatlıkları devam ediyor. PSG’de ise Marquinhos, Milan Skriniar, Presnel Kimpembe ve Bradley Barcola’nın sakatlıkları devam ediyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Bamo Meite, Chancel Mbemba, Amine Harit, Pape Gueye, Leonardo Balerdi, Jordan Veretout, Geoffrey Kondogbia, Renan Lodi, Vitinha, Pierre Aubameyang.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Keylor Navas, Nordi Mukiele, Lucas Hernandez, Vitinha, Danilo Pereira, Fabian Ruiz, Ousmane Dembele, Kolo Muani, Manuel Ugarte, Mbappe, Lucas Beraldo.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son 8 haftaya girilirken, PSG’nin şampiyonluk için önünde sadece 4 galibiyeti kaldı. Son 8 haftadan 4 galibiyet almaları halinde, rakiplerini beklemeden şampiyonluğunu ilan edecek olan PSG, lige milli ara dönüşünde damga vurmaya devam edecek ve Marsilya’yı mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.87

Betelli Oranı: MS 2, Oran 2.12

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev maçta kazanan PSG oldu. Zirvede yoluna doludizgin devam etmeyi başaran Luis Enrique ve öğrencileri, şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet aldı. 40. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmelerine karşın, Marsilya karşısında gol yemeden, 2 golle galip geldiler. Kazananları tebrik ederiz.