Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Strasbourg Rennes Maç Tahmini 31.03.2024

Strasbourg ile Rennes, 31 Mart Pazar akşamı karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1′in 27. haftasında sahne alacak mücadele, Türkiye saati ile 18:05’te başlıyor. Mücadele beIN SPORTS 5 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Genzobet, Strasbourg galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.50, Rennes galibiyetine ise 2.32 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.88, 2.5 Alt 1.92 oran kazandırıyor.

Strasbourg Rahat Nefes Aldı

Uzun bir sürenin sonrasında Ligue 1 sahnesinde rahat nefes almayı başaran Strasbourg, Nantes galibiyeti öncesinde son 8 haftayı 5 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bırakmıştı. Milli ara öncesinde Nantes deplasmanına konuk olan Patrick Vieira ve öğrencileri, puan kayıplarına 3-1’lik galibiyetle son vermeyi başardı ve düşme hattıyla puan farkını 4’e çıkarmayı başardı. En yakın rakibi karşısında kritik bir galibiyet alan Strasbourg, ligde kalma yolunda dev bir adım attı diyebiliriz. 26 haftayı , 7 galibiyet, 8 beraberlik, 11 mağlubiyetle 29 puan toplamayı başaran Strasbourg’un, bitime 8 hafta kala küme düşme tehlikesi devam ediyor. Düşme potasıyla puan farkını açmak isteyen ev sahibi, bu hafta sahasında Rennes’i konuk edecek. Sezonun ilk yarısında Rennes ile deplasmanda 1-1 berabere kalmayı başarmışlardı.

Rennes Güven Tazeledi

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Rennes, Avrupa Ligi’ne Son 16 eşleşmesine Milan mağlubiyetiyle veda etmek zorunda kalırken, tamamen Ligue 1’e odaklandı. Son haftalarda kolay maç kaybetmeyen Julien Stephan ve öğrencileri, son 11 haftalık fikstürde sadece Lorient’e galibiyet şansı verirken, geri kalan 10 haftada 7 galibiyet, 3 beraberliğe imza attı. Göreve Stephan’ın gelişiyle birlikte, konuk ekip Ligue 1’de yükselişe geçti ve üst sıraları bırakmadı. Milli ara öncesinde Marsilya engelini 2-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran konuk ekip, 3 hafta sonra aldığı 3 puanla güven tazeledi. Marsilya’ya karşı maç boyunca etkili bir futbol sergileyen Rennes, hem hücum hattında etkili oldu hem de 90 dakika sonunda ezeli rakibine sadece 1 isabetli şut şansı verdi. 39 puanla 8. sırada yer alan konuk ekip, sezonun geri kalında Avrupa potasına yetişmek için mücadele edecek.

Strasbourg – Rennes Maç Bilgileri

Strasbourg – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 5 ekranlarından Türkiye saati ile 18.05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg cephesinde bu hafta Karol Fila, Ismael Doukoure, Angelo Gabriel, Moise Sahi ve Lebo Mothiba’nın sakatlıkları devam ediyor. Rennes takımında ise Mahamadou Nagida’nın sakatlığı devam ederken, Blas ve Adrien Truffert ise kart cezalısı.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Alaa Bellaarouch, Frederic Guilbert, Abakar Sylla, Junior Mwanga, Marvin Senaya, Ângelo Borges, Lucas Perrin, Jessy Deminguet, Mouhamadou Diarra, Kevin Gameiro, Emanuel Emegha.

Rennes’in 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Warmed Omari, Guela Doue, Jeanuël Belocian, Arthur Theate, Desire Doue, Enzo Le Fee, Martin Terrier, Baptiste Santamaria, Benjamin Bourigeaud, Arnaud Muinga.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de üst sıraları zorlamaya devam eden ve milli ara öncesinde en yakın rakibi Marsilya’yı mağlup etmeyi başaran Rennes, galibiyetlerine hız kesmeden devam edecek ve zor günler geçiren Strasbourg’u mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.03

Genzobet Oranı: MS 2, Oran 2.32

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isimler Marvin Senaya ve Jeremy Sebas oldu. Strasbourg taraftarı önünde Rennes’e karşı sahadan galibiyetle ayrılmayı başardı ve milli aradan iyi bir geri dönüş yaptı.